Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Tokensiz sistemde 1 ayda sadece 1 gün kapanma yaşamıştık bu tokenli sistemde hergün kapanmalar oluyor..

yapmadığım şey kalmadı, genel bir Youtube sorunu, sadece bende yok. Sadece bazı kişiler de yok, sizde neden yok ben de anlamıyorum :)

Ne diyim hocam. Nasip işi birde bunlar. Aynı özellikteki iki kişi yine aynı özellikte yan yana iki iş yeri açar. Biri tutunur gider, diğeri iflas eder. İflas eden neden benim başıma geldi diye dövünmeyecek, işi tutturup zengin olanda kendinden bilmeyecek.
Sebeplere yapıştıktan sonra olmuyorsa, razı olmaktan başka çare yok. Bu düşünceylede başkasının malında gözükmüz olmaz ve mutsuz olmayız.

:)

Arkadaşlar botun kapatılması söz konusu olamaz. Youtube bu hizmeti verdirmek için api sistemini kapatmadığı sürece videoyap olacak. Çok fazla kişi botu kullanıyor. ve hiç birşekilde kanalı hiç kapanmamış binlerce üyem var. Bizimle devam edip etmemek size kalmıştır. Kapanma sebeplerini videoyapdan bilmek doğru olmaz. Kanal şifresini bilmeyen sistemdir. Bu nedenle youtube un verdiği kodları kullanmaktadır.

bende garip kapanmalar yaşanmadı. hiç kanalım kapanmadı, sadece teliften kapanan kanallarım var. günlük 10-20 video atıyorum anca kanallara. fazla yüklenmeyin tek bir kanala.

bence botu hem eski sistemde tekrar denemeliyiz yada kanallari kapanmadan etkilenmeyen arkadaslarla iletisime gecmelisiniz veyya butun botu tekrar en en titiz sekilde yazmaniz ancak bu sekilde eski haline doner bot ben eski botu ozledim gercekten

(sadece fikirlerimi yazdim) iyi aksamlar
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

benim mesajlarıma dahi cevap veremiyor şaka gibiya 2 kanalım bugün banyedi tamam bot kullanıyoruz ona kızmıyorum senin %75 diye yazdığın ünlem geç tek amacı insanları kandırmak 50 video 1 tanesi dahi ünlem geçmedi nasıl %75 yazabilirsin insanları kandırma %0 yap orayı ayrıca destekden cevap dahi alamadım 154646165 diye sayı olarak kalan onlarca video ve işleniyorda kalan birokadar daha video var sen sadece yeni özellik ekle mevcut bot stabilitesi %10 geçmez ünlem geç deneyipde 1 videoda dahi işe yarayan varmı ünlem aldıktan sonra çalıştıran ama

botla alakası yok bence arkadaşlar şu an ne açsam sadece kanal oluşturduktan 10 dk. sonra kanal uçuyor.

"2800ü aşkın üyemiz" girizgahının geldiği gün sorunlar kalmayacak

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam getirin şu özgün video üretici olayınıda dediğiniz gibi iiyiyse bari ondan 3 5 para alalım yoksa ünlem fln geçemiyoruz, okulda bitiyo burslarda bitiyo ne B.. yicem ben :D

benim mesajlarıma dahi cevap veremiyor şaka gibiya 2 kanalım bugün banyedi tamam bot kullanıyoruz ona kızmıyorum senin %75 diye yazdığın ünlem geç tek amacı insanları kandırmak 50 video 1 tanesi dahi ünlem geçmedi nasıl %75 yazabilirsin insanları kandırma %0 yap orayı ayrıca destekden cevap dahi alamadım 154646165 diye sayı olarak kalan onlarca video ve işleniyorda kalan birokadar daha video var sen sadece yeni özellik ekle mevcut bot stabilitesi %10 geçmez ünlem geç deneyipde 1 videoda dahi işe yarayan varmı ünlem aldıktan sonra çalıştıran ama

Merhaba hocam,

bugün açıklama yaptım benim destekden mesajlarımı bekleyen kişiler 24 saat içerisinde cevap yazabilirim yazılım geliştiriyorum dedim. Bugün sabah beni bekleyen 0 mesaj vardı sistemdede o şekilde. 24 saat dolmamıştır hocam. Bugün konuya 3 veya 4. defa yazışın hocam. Ünlem geç özelliğini zaten kaldırdım. Son 3 gündür %10 ların altına kadar inmişti ünlem geçme oranı. Yeni bir ünlem geç yöntemi yapıyordum. Videoları edit yapan. Fakat ne olursa olsun şuanda kapanan kişilerin kanallarının neden kapandıgını inceliyorum. Ortak alan en çok ünlem geç uygulanması veya video yöneticisi olarak görüyorum. Çünkü o 2 bölümde youtube.com a bir kanal için çok fazla emir gönderiyor. 2side pasif duruma getirdim. İlgili bu yeni bölümleri tekrardan kodluyorum. Bugecede yetiştirmeye çalışıyorum.

Neden video yöneticisini tekrardan kodluyorum olayına gelince. Her videonun para kazanmasını ve hittini bulmak için her video için ayrı ayrı youtubea istek gidiyor. Yani siz o sayfaya girince 50 tane video gözükürken 50 istek gidiyor. 50 tanede videoyu tam özgünleştirme yapınca 100 tane istek gidiyor. İşte bu durumda bende 50 tane videonun para kazanma durumunu ve hit bölümünü birşekilde oradan çekmeden yapmaya çalışıyorum. 50 tane video yöneticisyle tam özgünleştiride 10 saniyede yapılması yerine aralıklarla yapılmasını sağlatmaya calısıyorum.

iyimiş seninki kardeş emek vermeden uçuyor geneki ya bnmkisi 2-3 gün emek ver yap et tut sonra patır kütür kapansın olucak işmi :( :(

index sorunu başladığından bugüne aradaki sürede oluşturduğum bütün kanallar bugün akşam 8 civarı gitti.Bi kaç deneme daha yapayım dedim.Kanalı açtım bir çay koyayım dedim.Çayı koydum bi baktım kanal uçmuş youtube'un dengesizlikleri yine.

@Web_Scripti değerli üstadım bence sen sistemi hiç kurcalama kanallar toplu kapanınca milletimiz toplu olarak yeniden açıyor ve yeniden toplu olarak video yüklemeye başlıyor anlayacağın bu döngü sürekli böyle gidiyor Toplu Açılıyor Toplu kapanıyor :) Ama ben böyle yapmıyorum asla toplu iş yapmam yavaş yavaş farklı günlere yayarım o yüzden toplu kapanmalar bende olmuyor hocam . Kesinlikle senin sistemle alakalı bir şey değil bundan kesinlikle eminim.

botla yüklediğim kanallar kapandı tamam ama botla hiçbir ilişkisi olmamış, yüklemeleri elle yaptığım, kanal açılırken ip adresi yenilenmiş, çerezleri silinmiş özgün kanalım neden kapandı sizce? aklıma tek gelen şey xlite üzerinden girdiğim doğrulama numarası. çünkü bunun haricinde illegal hiçbir aktivite yok kanalda.

botla yüklediğim kanallar kapandı tamam ama botla hiçbir ilişkisi olmamış, yüklemeleri elle yaptığım, kanal açılırken ip adresi yenilenmiş, çerezleri silinmiş özgün kanalım neden kapandı sizce? aklıma tek gelen şey xlite üzerinden girdiğim doğrulama numarası. çünkü bunun haricinde illegal hiçbir aktivite yok kanalda.

Hocam suçsuz kanalınızın kapanma nedeni suçlu kanalınız yüzündendir. Her iki kanala aynı anda yükleme yapmış olmalısınız. veya her iki kanalada o gün itibari ile giriş yaptınız O yüzden birisi gidince suçsuz olan kanalda gidiyor

Dün 25 kanal satın almış bir arkadaş. Bugünde botu satın alacaktım sizede satın almadan önce çok yordum. Satın almaktan vazgeçtim çünkü az önce 25 kanalımda kapanmış diye destekden yazmış. 24 saatini doldurmuş ve öyle kapanmış kanallar. Ve az önce kapanmış. Tabiki size botla alakalı geliyor. Ama botla alakası artık olamaz. Yani olsada işlem çoklugundan olur arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri