Merhaba Arkadaşlar,
Açıkcası bugece bu saatte yatmayı planlıyorum. Bünyem artık 3 saatlik uykuları kaldırmaz oldu. 20 gündür bu şekilde gidiyordu bugece yatıyorum.
Bugün videoyap.com'da alt yapı çalışmaları yaptım. Her işlemde youtube.com'a bağlantı kurmayı kaldırdım. Youtube ile bağlantıyı minimize haline getirdim. Kanal istatistikleri bölümünde ajaxlama yöntemiyle her istatistiği birbirinden ayırdım. Geçen ayın 21 ile 24 ü arasında eklenmiş kanallara token yoktur yazısı cıkabilir. Yarın halledeceğim. Ünlem geç için denemeler yaptım ünlem geçme yapayım derken telifleri büyük oranda geçmeyi başardık. Anasayfa ve toplu linkde mevcuttur. Tüm toplu videolara eklenecektir. Son 4 saatimi video yöneticisi bölümüne ayırdım. Çok güzel bir sayfa oldu açıkcası. Sadece 1 dakikada bir kanal için 10 işlem yapma sınırı getirip aktif edeceğim.(Aşırı youtube isteği gönderilmemesi adına. İncelememde bu bölümde herkes tüm videolarına imacro açıp saniyeler içerisinde binlerce videosunun başlığını tam özgünleştiriyor. 2-3 gün sonra kanalı kapanıyordu. Bu nedenle küçük bir sınırlama getirip 1 dakikada 10 tane içeriği tekrardan tam özgünleştirebileceksiniz. Küçük resimi tekrardan aktif ettim.) Kısacası kapattığım özellikleri teker teker aktif ediyorum. Videoyu youtube.com'a attıktan sonra dolar yakarak ünlem geçebiliyorsanız. Videoyu nasıl editliyorsunuz bunu aynen videoları yüklenmeden önce yaptıracağım. Mb sınırını göz ardı ederek onu uygulatacağım. Ama bu konuda 3 farklı öneri geldi. 3'üde ünlem geçmedi.
Herkese hayırlı geceler. Geçen aya göre şuanda %5 üye kaybımız mevcuttur. Bu oran dahada artmasını bekliyorum. Amacım zaten çok üye yapmak olmamıştı. Amacım her zaman kaliteli hizmet vermek olmuştu. Fakat bildiğiniz üzere youtube.com'un kanal kapatma olaylarına neredeyse çözüm getirdik. Ama 4-5 günde 1 defa uygulanan kıyımda her geçen sefer rakamları düşürdük. Bir sonrakinin hiç olmamasını temenni ediyorum.
17 Mayıs => 11.250 Kanal (Aktif Kanal : 125.400'dü)
29 Mayıs => 2.380 Kanal (Aktif Kanal : 123.850'ydi)
4 Haziran => 710 Kanal (Aktif kanal : 124.310'du)
Son 1 gün => 49 Kanal (Şuanda Aktif Kanal 123.720)
Buarada son 20 günde konu içerisinde okumadığım bir mesaj yoktur. Bazı arkadaşlar neden cevap verilmediğini merak edebilir. Kişiye özel cevap vermeyi pek yapmıyorum. Destekden ekibimin cevaplayabileceği sorular mesai saatleri içerisinde 1-2 saatte cevaplanır. Bana kalan mesajlarıda 24 saat içerisinde ben %100 cevaplarım. Konu üzerinden sadece neler olması gerekiyor, ve sıkıntılar yaşanıyor. Bunları okuyup düzenliyorum. Ünlem için fikirleri olan varsa bota test edip aynı günde eklerim. Ama kesinlikle video youtube.com'a yüklendikten sonra onların sunucusunda ek bir işlem yaptırmayacağım. Çünkü her video o işleme maruz kalıyor ve youtube bunu hangi amaçla yapıldığını bilmediğinden sıkıntı oluşturduğunu düşünüyorum.
Videoyap.com sizler sayesinde bugünlere geldi, bu kötü günleri sizler sayesinde atlattık & atlatıyoruz.