himen32
Yasaklanmış
hocam en sıkıcısı video ortası reklamın çalışmaması
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba hocam,
inancınız ve birlikteliğiniz bize bu azmi veriyor. Para kazanma açmayı yaptırabiliyorum fakat ne gariptir ki her açma için 1 token kullanmak gerekiyor. Onu tek istekde topluya çevirmeye çalışıyorum spam kapanmadı ysşatöamadı için. Sonrasında öyle bir kontrol mekanizması kuruyorum ki. hertürlü riski silecek. Tek para kazanmayı bekliyprum. Hemen sktif edeceğim
Merhaba hocam,
inancınız ve birlikteliğiniz bize bu azmi veriyor. Para kazanma açmayı yaptırabiliyorum fakat ne gariptir ki her açma için 1 token kullanmak gerekiyor. Onu tek istekde topluya çevirmeye çalışıyorum spam kapanmadı ysşatöamadı için. Sonrasında öyle bir kontrol mekanizması kuruyorum ki. hertürlü riski silecek. Tek para kazanmayı bekliyprum. Hemen sktif edeceğim
вєякαη;419053' Alıntı:Bana kalırsa botta süre dondurma ve aktifleştirme bölümü olması gerekli bu zor bişey olmasa gerek
bu captcha olayını youtube mu getirdi yoksa videoyap sistemi alakalı bir durum mu?
bu captcha olayını youtube mu getirdi yoksa videoyap sistemi alakalı bir durum mu?
HD videolar sürekli isleniyorda kalıyor fakat diger videolar yükleniyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kardesim su duruma bir el atar mısın ?
ünlem geç sistemi bu hafta aktif olacak mı? ona göre hesabımı dondurmak istiyorum.
Aynen hocam para kazanmayı açın artık yavaşta olsa başlasın artık otomatık para kazanma açma
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dün destekten yazmıştım iki hesabımın dondurulması için hesabı dondurmamışsınız halen..
Hocam lutfen para kazanma acmayi ekleyin 300 500 videoyu partnerde para kazanmayi acmazi cok zor oluyor.sorumluluk kullananda olsun .kullanmayan kullanmasin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski tadı kalmadıİnşallah bir an önce eski performansına kavuşur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.