Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

inancınız ve birlikteliğiniz bize bu azmi veriyor. Para kazanma açmayı yaptırabiliyorum fakat ne gariptir ki her açma için 1 token kullanmak gerekiyor. Onu tek istekde topluya çevirmeye çalışıyorum spam kapanmadı ysşatöamadı için. Sonrasında öyle bir kontrol mekanizması kuruyorum ki. hertürlü riski silecek. Tek para kazanmayı bekliyprum. Hemen sktif edeceğim

ünlem konusuyla ilgili son gidişat nedir hocam

Hocam ünlem geçerken video üzerinde oynama yapılıyor mu? Biraz açıklarsanız...

CAPTCHA kodunu girmeye rağzıyım ama iş yaptırmıyor hocam işleniyor sorununu önlemek için özgün videolar kısmından 1 adet video atacağım ama o bölümde her seferinde CAPTCHA bu kod geliyor doğru giriyorum bu seferde işlem iptal oluyor ilgilenirseniz sevinirim

Merhaba hocam,

inancınız ve birlikteliğiniz bize bu azmi veriyor. Para kazanma açmayı yaptırabiliyorum fakat ne gariptir ki her açma için 1 token kullanmak gerekiyor. Onu tek istekde topluya çevirmeye çalışıyorum spam kapanmadı ysşatöamadı için. Sonrasında öyle bir kontrol mekanizması kuruyorum ki. hertürlü riski silecek. Tek para kazanmayı bekliyprum. Hemen sktif edeceğim

http://www.ytpara.com/e-ticaret/34953-unlemsiz-video-yukleme-hizmeti.html bu konudaki arkadaşlardan ünlem geç özelliğini satın alıp bota ekleseniz para kazanma 2. planda çünki ünlem olan video para kazanma açılsa dahi ünlem olarak kalıyor ayrıca bota süre dondur ve aç özelliği ekleseniz o anki süreyi tutup açtığımızda devam etse basit bir code ile yapılabilir bu hem destekde bunun için ayrıca uğraşmaz zira 27 saattir botun aktifleştirilmesini bekliyorumda

вєякαη;419053' Alıntı:
Bana kalırsa botta süre dondurma ve aktifleştirme bölümü olması gerekli bu zor bişey olmasa gerek

Aynen çok iyi olur böyle bir şey özellikle bu zamanlar hep boşa gidiyor.

Biri eski videoyap video ortasi aktifken hangi surelere koyuyordu yazabilir mi ? Baya etkili oluyordu o

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi güzel diyorsunuzda dondur aç butonu eklenirse 1 aylık hesabı 1 yıl kullanırım ben. İş bitir dondur, aç iş yap dondur. Çok sistematik yazılması lazım onun saat ayarları vs yapılması lazım.

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu captcha olayını youtube mu getirdi yoksa videoyap sistemi alakalı bir durum mu?

bu captcha olayını youtube mu getirdi yoksa videoyap sistemi alakalı bir durum mu?

Bizimle alakalı bir durumdu. Dün güvenliği arttırmıştım. Aynı ip çok işlem yapınca çıkarıyor. Yanıt geldi güvenlik firmasından captchayı kaldırmışlar.

HD videolar sürekli isleniyorda kalıyor fakat diger videolar yükleniyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kardesim su duruma bir el atar mısın ?

Merhaba hocam,

Şuanda kısmen düzeltme yaptım inş işleniyorda video şu dakikadan sonra yüklenirken kalmayacak. Kalması olursada bizimle sebebi alakalı olacağını sanmıyorum.

Hocam lutfen para kazanma acmayi ekleyin 300 500 videoyu partnerde para kazanmayi acmazi cok zor oluyor.sorumluluk kullananda olsun .kullanmayan kullanmasin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dün destekten yazmıştım iki hesabımın dondurulması için hesabı dondurmamışsınız halen..

Aynen hocam para kazanmayı açın artık yavaşta olsa başlasın artık otomatık para kazanma açma

ünlem geç sistemi bu hafta aktif olacak mı? ona göre hesabımı dondurmak istiyorum.

ünlem geç sistemi bu hafta aktif olacak mı? ona göre hesabımı dondurmak istiyorum.

Merhabalar,

yeni ünlem geçme özellikleri bugece inşallah aktif olacaktır.

Aynen hocam para kazanmayı açın artık yavaşta olsa başlasın artık otomatık para kazanma açma

Merhabalar,

para kazanma açma ile ilgili stabil olmadığı için bir takım sıkıntılar mevcut. Bugün yarın inşallah aktif olacaktır. Benim elimden gelen bir durum değil bende dışarıya yaptırıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dün destekten yazmıştım iki hesabımın dondurulması için hesabı dondurmamışsınız halen..

Merhabalar,

yazdığınız zamana göre dondurma yapılacaktır. Sabah ekibime tüm yetkileri verdim. Panelde yapılan tüm işlemleri artık logluyorum. Bu nedenle ekibiminde artık yetkisi var. Çok seri bir destek dönemi inşallah başlıyor.

Hocam lutfen para kazanma acmayi ekleyin 300 500 videoyu partnerde para kazanmayi acmazi cok zor oluyor.sorumluluk kullananda olsun .kullanmayan kullanmasin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar,

inanın bende herkesden çok istiyorum. Hesaplara sürekli girilmesi youtube tarafından hoş karşılanmıyor. Para kazanmayı açıp kanal kontrolünü devreye sokacağım. Bu nedenle youtube hesabına inşallah girmeye ihtiyaç duyulmayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri