D
Dean
Guest
150mb sınırına dikkat edin. Malum uzun videolar geçebilir limiti.
40mb dı hocam acaba bot içerisinden mi aktif etcektim para kazanmayı orda kafam karıstı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
150mb sınırına dikkat edin. Malum uzun videolar geçebilir limiti.
4 dk lık video attım sorunsuz şekilde dolar oldu ancak 29 dk lık (83 mb) bir video atmak istedim yaklaşık yarım saat bekledim yüklemeyi yapamadım kapattımHız sorunu çözülürse sanırım işe yarayacak sistem ancak bir mozaik sistemini youtube un sunucuları kaldıramamışken bu kadar işlemi videoyap sunucuları nasıl kaldıracak bilmiyorum
![]()
Para kazanma özelliğine sıra geldi sanırım sabırsızlıkla bekliyoruz.Hayırlı geceler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
11 videoda 1 ünlem denk geldi hepsi ünlemi geç sistemiyle yüklenmişti.
3 farklı kanala attığım bir video vardı, ne yaptıysam kurtaramamıştım ünlemden. onun emrini verdim. 62 mb'lık bir video onun yüklenmesini bekliyorum. o video önemli benim için.
İşlemi yt sunucuları değil, videoyap sunucuları yapıyor olsa gerek..
Merhaba Arkadaşlar,
yt de hiçbir işlem yapmıyor. Videoyap sunucularında yapıyor. Kodlamasını seri yazdıgım için performans yok. 150mb sınırı var. Yarın hep olumlu geçerse bu şekilde hız derdini 8-9 saatte kaldırıp tüm boyutlu videolarda uygulatırım
Merhaba Arkadaşlar,
yt de hiçbir işlem yapmıyor. Videoyap sunucularında yapıyor. Kodlamasını seri yazdıgım için performans yok. 150mb sınırı var. Yarın hep olumlu geçerse bu şekilde hız derdini 8-9 saatte kaldırıp tüm boyutlu videolarda uygulatırım
Abiler hazır sistem de düzelmişken kullanımı hakkında uymamız gereken küçük noktalar hakkında bilgi verebilir misiniz? Google chrome u hangi aşamada kullanmamamız gerekiyo mesela ? Ya da çerezler vs.. Botla ilgileri..
bi 40 kadar videoyu yükleme emri verdim. o hangi sıradaydı bilmiyorum henüz ona sıra gelmedi, hesaba gelmedi daha video. 18 video yüklendi şu ana kadar tek ünlem aldım.Sonuç nedir dostum? ben de bir şeyler deniyorum geçerse şapka çıkarırım
O 18 video kac dk ?bi 40 kadar videoyu yükleme emri verdim. o hangi sıradaydı bilmiyorum henüz ona sıra gelmedi, hesaba gelmedi daha video. 18 video yüklendi şu ana kadar tek ünlem aldım.
not: yükleme emri verdim derken anasayfadan yüklüyorum. video indirildi, youtube'a yükleniyor yazısı gelince yeni videoyu yüklüyorum. açılmadı orası nasıl yapıyon demesin kimse.![]()
kısa videolar hocam, ortalama 2 dk.O 18 video kac dk ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.