Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Az önce yüklediğim 2 tane kısa video geçti.Ama uzun videolarda denemek lazım.Teşekkürler güzel iş çıkmış

sayın videoyap yetklısı etiket özğünleştirmede sadece etiketmi özğünleştirilior açıklamalarda değişiklik olmuo buda youtubenın algoritmasına takılıor sanırım spam dıe surekli kanallarım kapanıor bu soruna bır cozum bulabılırmısınız?

4 dk lık video attım sorunsuz şekilde dolar oldu ancak 29 dk lık (83 mb) bir video atmak istedim yaklaşık yarım saat bekledim yüklemeyi yapamadım kapattım :) Hız sorunu çözülürse sanırım işe yarayacak sistem ancak bir mozaik sistemini youtube un sunucuları kaldıramamışken bu kadar işlemi videoyap sunucuları nasıl kaldıracak bilmiyorum :)

Para kazanma özelliğine sıra geldi sanırım sabırsızlıkla bekliyoruz.Hayırlı geceler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

4 dk lık video attım sorunsuz şekilde dolar oldu ancak 29 dk lık (83 mb) bir video atmak istedim yaklaşık yarım saat bekledim yüklemeyi yapamadım kapattım :) Hız sorunu çözülürse sanırım işe yarayacak sistem ancak bir mozaik sistemini youtube un sunucuları kaldıramamışken bu kadar işlemi videoyap sunucuları nasıl kaldıracak bilmiyorum :)

Para kazanma özelliğine sıra geldi sanırım sabırsızlıkla bekliyoruz.Hayırlı geceler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

İşlemi yt sunucuları değil, videoyap sunucuları yapıyor olsa gerek..

11 videoda 1 ünlem denk geldi hepsi ünlemi geç sistemiyle yüklenmişti.

3 farklı kanala attığım bir video vardı, ne yaptıysam kurtaramamıştım ünlemden. onun emrini verdim. 62 mb'lık bir video onun yüklenmesini bekliyorum. o video önemli benim için.

11 videoda 1 ünlem denk geldi hepsi ünlemi geç sistemiyle yüklenmişti.

3 farklı kanala attığım bir video vardı, ne yaptıysam kurtaramamıştım ünlemden. onun emrini verdim. 62 mb'lık bir video onun yüklenmesini bekliyorum. o video önemli benim için.

Sonuç nedir dostum? ben de bir şeyler deniyorum geçerse şapka çıkarırım

Merhaba Arkadaşlar,

yt de hiçbir işlem yapmıyor. Videoyap sunucularında yapıyor. Kodlamasını seri yazdıgım için performans yok. 150mb sınırı var. Yarın hep olumlu geçerse bu şekilde hız derdini 8-9 saatte kaldırıp tüm boyutlu videolarda uygulatırım

Merhaba Arkadaşlar,

yt de hiçbir işlem yapmıyor. Videoyap sunucularında yapıyor. Kodlamasını seri yazdıgım için performans yok. 150mb sınırı var. Yarın hep olumlu geçerse bu şekilde hız derdini 8-9 saatte kaldırıp tüm boyutlu videolarda uygulatırım

Kralsın hocam:) Tam gaz devam. Daha once ünlem geçmeye çalışırken eşleşen,dğnya engeli de geçtik demiştiniz sanırım. gönül rahatlıygıyla istediğimiz videoyu yükleyebilir miyiz? yoksa sadece ünlem için mi işe yarıyor

Merhaba Arkadaşlar,

hocam hızı hızlansın 150mb ı geçmese de olur benim için şuan bayaaa yavaşş

Abiler hazır sistem de düzelmişken kullanımı hakkında uymamız gereken küçük noktalar hakkında bilgi verebilir misiniz? Google chrome u hangi aşamada kullanmamamız gerekiyo mesela ? Ya da çerezler vs.. Botla ilgileri..

Abiler hazır sistem de düzelmişken kullanımı hakkında uymamız gereken küçük noktalar hakkında bilgi verebilir misiniz? Google chrome u hangi aşamada kullanmamamız gerekiyo mesela ? Ya da çerezler vs.. Botla ilgileri..

Hocam sen komple sil kaldir pc den chrom'u.

Hız ve mbı göz ardı edin arkadaşlar olumlu sonuçlar devam etsin onları fişek hızıyla dosya boyutuna baktırmadan yaparım. Eşleşen gelebilir. Onada çözüm ileten arkadaşlar var. Onuda test ediyorum. Bu ünlem geçle onu birleştirip bir sistem ortaya çıkarabiliriz. Arkadaşlar ben yatıyorum hayırlı geceler

Sonuç nedir dostum? ben de bir şeyler deniyorum geçerse şapka çıkarırım
bi 40 kadar videoyu yükleme emri verdim. o hangi sıradaydı bilmiyorum henüz ona sıra gelmedi, hesaba gelmedi daha video. 18 video yüklendi şu ana kadar tek ünlem aldım.

not: yükleme emri verdim derken anasayfadan yüklüyorum. video indirildi, youtube'a yükleniyor yazısı gelince yeni videoyu yüklüyorum. açılmadı orası nasıl yapıyon demesin kimse. :p

bi 40 kadar videoyu yükleme emri verdim. o hangi sıradaydı bilmiyorum henüz ona sıra gelmedi, hesaba gelmedi daha video. 18 video yüklendi şu ana kadar tek ünlem aldım.

not: yükleme emri verdim derken anasayfadan yüklüyorum. video indirildi, youtube'a yükleniyor yazısı gelince yeni videoyu yüklüyorum. açılmadı orası nasıl yapıyon demesin kimse. :p
O 18 video kac dk ?

4 dk lık video 10 dk dır bekliyo, şimdi 15 20 video atacam sabaha kadar biter heralde min 10 dk lık atacam videoları yarın sonuçları yazarım bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri