Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

1.5 gündür kafayı yiycem arkadaşlar. O sonuna eklenen alanla normal videoyu birleştirirken mp4 se sorun yok flv ise mp4 convert edip cevirmek gerekiyor. Ne saçma birşey ya. Testleri bitirdim aktif etcem bide 720p altına bakım dedim hata. Pofff. Ayarlamaya çalışıyorum ama 1.5 günümü yedi bu iş. Tekrardan yavaş ünlemi aktif edebilirim. flv birleştirmesi ve avi birleştirmeside gerekecek gibi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam botla ünlem geçmeyle video yüklediğimde orjinal videoyla yüklediğim videonun sesi değişiyo daha boğuk bi ses geliyo net gelmiyo neden bu acaba müzik kanalım varda baya sıkıntı çıkarıyor.

Arkadaslar su ünlem gecmeye bu kadar takılmayın.
Ne sistem cıkarsa cıksın sonunda kesin cöker bence. @Web_Scripti botdaki sistemlerin tamamını stabil hale getirmesi bence daha önemli.Sürekli ünlem gecme ne zaman gelecek diye de sormaya gerek yok.
Zaten arkadas uyumadan yapmaya calısıyor.Tamamlandıgında zaten kendisi buradan yazar.Herkese bol kazanclar

вєякαη;425899' Alıntı:
Bencede bu ünlem geç olayına takılmayın arkadaşlar kanallarımız şu anda çok nadir kapanıyor şahsen bende öyle

Hocam bir kanala kaç video atıyorsunuz ve kaç dk ortalama videolar? bende ara sıra kanal kapanıyorda.cevaplarsanız bende kendimi ona göre ayarlarım.Teşekkürler.

Hocam bir kanala kaç video atıyorsunuz ve kaç dk ortalama videolar? bende ara sıra kanal kapanıyorda.cevaplarsanız bende kendimi ona göre ayarlarım.Teşekkürler.

Bana kalırsa ortada bir MB sınırı var o sınırı geçince kanal kapatılıyor ben genelde kısa video çalışıyorum 3-4 dk.

arkadaşlar bende çerçeve eklemiyor videolara kaç farklı videoda denedim yine aynı, aynı sorunu yaşayan var mı ?

вєякαη;425914' Alıntı:
Bana kalırsa ortada bir MB sınırı var o sınırı geçince kanal kapatılıyor ben genelde kısa video çalışıyorum 3-4 dk.

bir sınır olduğu kesinde ne olduğunu daha çözemedim dün kısa video attım yaklaşık 100 tane kapandı.Bundan sonra çok fazla video atmayacam.

90 videonun 5'i ünleme düştü, hepsi de 5 dk üstüydü. 5 dk 2 saniyelik video bile düşüyor ünleme. ama 5 dk altı hiç bir videom ünleme düşmedi.

43 videonun hepsinin yüklemesi tamamlandı yazdı baktım ki sadece 2 video yüklenmiş. Yüklenen videolar kısmına girdiğimde ise tüm videoların aynı olduğunu gördüm. Çok garip bir problem hiçbir video yüklenmemiş sadece 2 tane yüklendi. Aynı şekilde yine denedim ve yine hiçbirini yüklemedi.

Son düzenleme:
43 videonun hepsinin yüklemesi tamamlandı yazdı baktım ki sadece 2 video yüklenmiş. Yüklenen videolar kısmına girdiğimde ise tüm videoların aynı olduğunu gördüm. Çok garip bir problem hiçbir video yüklenmemiş sadece 2 tane yüklendi.

aynısı bendede oluyor ünlem geç yapınca bazıalrıı yüklüo bazılarını yüklemiyor

Üstad kaç gündür bot üzerinde stabil olarak çalışması gereken ancak çalışmayan bölümleri bekliyoruz.Para kazanma bölümü ve video ortası reklam.

Ünleme takıldın diğer özelliklere pek yoğunlaşmıyorsun sanırım.Ayrıca bunun dışında ekstra birkaç eksik de duruyor hala çok önceden belirtmiş olduğumuz.

Diyeceğim o ki ünlem meselesi youtube un genel sorunu senin kabahatin olan bir şey değil elbette çözüm olsa çok iyi olur ama botun bunu çözmek gibi bir amacı da yok bence.

Bot youtube üzerinde olan özellikleri tam anlamıyla çalıştırmak zorunda.Demem o ki önceliği bu özelliklere vermelisin.Bunları hallettikten sonra ünlem geç gibi ekstra şeyleri de halledersin.

Kaç zamandır botu sadece video yüklemek için kullanıyoruz.Önceden durum böyle değildi.

9 kanal ekledim bu akşam ve sadece 2si ayakta onların da kapanmasını bekliyorum. Her şey kuralına uygun yapıldı ama yok olmuyor.Resmen boşa kürek çektiğimi hissediyorum.Satma da satamam 280k video hakkı olacak totalde kim alır ki bu hesabı...

9 kanal ekledim bu akşam ve sadece 2si ayakta onların da kapanmasını bekliyorum. Her şey kuralına uygun yapıldı ama yok olmuyor.Resmen boşa kürek çektiğimi hissediyorum.Satma da satamam 280k video hakkı olacak totalde kim alır ki bu hesabı...

Üstad yanlış anlama beni ama 9 kanal ekledim bu aksam diyorsun. O kadar kanalı 1 günde eklerseniz kapanacagi bellidir zaten . Tavsiyem 1 günde 1 veya 2 kanal eklemeniz ve bunu zamana yaymaniz ben bu şekilde çalışıyorum ve uzun zamandır toplu kapanma yaşamadım. Geçmiş olsun

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] dedigi gibi videolarin hicbirine cerceve eklemiyor unlemler bundan dolayi olusuyor acil olarak bence bunla ilgilenmelisiniz

вєякαη;426009' Alıntı:
Üstad yanlış anlama beni ama 9 kanal ekledim bu aksam diyorsun. O kadar kanalı 1 günde eklerseniz kapanacagi bellidir zaten . Tavsiyem 1 günde 1 veya 2 kanal eklemeniz ve bunu zamana yaymaniz ben bu şekilde çalışıyorum ve uzun zamandır toplu kapanma yaşamadım. Geçmiş olsun

Bende yalnızca 2 kanal ekliydi. O halde neden kapandılar?

ne geliyorsa başa ünlem yüzünden geliyor.
dün çalışan komple kanal çek bugün çalışmıyor.

Eskiden oto para kazanmadı vardı bu gidişle bir dahaki ay bot kullanmam vs alican zaten benim gibi düşünen arkadaşlar var onlar için bu konuda şirkete baskı yap admin

вєякαη;426009' Alıntı:

Hocam tüm kanallara aynı ıp'den giriş yapmıyorum ve çerezleri temizlemiş olarak giriyorum yani 1 kanal veya 9 kanal hiçbir farkı yok. Kanalların açımında zaten bir sıkıntı yok 3-4 günlük boş kanallardı bilmiyorum napıcaz böyle..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri