Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence açmalısın,kullanmak isteyen kullanır kullanmak istemeyen kullanmaz çok kan kaybettik
artıkın bende adsenseden kazanmak istiyorum![]()
Bırak şimdi video ortası reklamı falan anasayfadan tekli video yukleyemıyorum %30çerçeve kırme ve ısık açıyorum
video 400mb %100işleniyorda kalıyor
Aynen hocam bence de en mantıklısı o şekilde olur, güzel düşünmüşsünüz.![]()
Harbimi la aylardır kullanıyorum 2 hafta videoyap a ara verdım unutmusum ozaman,
vede kaç mb altına çerçve falan eklıyorduk?
benimde aklımdan geçmişti bu fikir.çok doğru olmuş ama videoyapa girdiğimiz bilgiler diğer domaindede çıkarsa 1 saat uğraşmamış oluruzsadece şifreleri gireriz diğer domaine ben bu riski alırım açıkçası
Dün cevap yazdığım mesaja bak istersen sonra yazmayıda öğren. Hergün bir eleştiri yapıyorsun ama bu eleştirileride okumadan yapıyorsun. Geçmişe ait yüklenmiş videoların işlenmesini ben nasıl düzelteyim. Dün geceden sonra yükleneceklerinkini düzelttim. Ve halada gelebilir bu sorun. Git vds ile yükle yine aynı şey olur. Artık senin mesajlarının benim konumda benim açımdan bir değeri olmadığını belirtirim. Çünkü bu konuda senden daha çok eleştiri yapan bulunmuyor. Hep aynı işleri yazma hocam. Ben onlarca defa açıkladım sen onlarca defa yazıyorsun. Yeter başkalarıyla uğraş. Kazanamıyorsan botun süresini dondur. Olunca gelip bizimle çalış. Yemin ederim konuma turks00 girip mesaj yazmış mı diye düşünerek giriyorum.
en ufak bir kötü söz hakaret söylemedim sadece eleştirdim diye bukadar laf ediyorsanız eleştire tahamülüm yok eleştirmeyin kullanmayın isterseniz yazın konuya uraşmayım botun sorununu söyleyince biz haksız siz bize kızmakta haklı görüyorsunuz sizinde üyelerinde tüm mesajlarını okuyorum merak etmeyin öyle cevap veriyor çoğu mesajlarımda botu övdüm ama hatalı tarafını söyleyince kötü oldum siz galiba çok bunaldınız tek başınıza yetişemiyorsunuz işlere sonra sinirinizi üyelerden çıkartıyorsunuz bravo
Merhaba Arkadaşlar,
Bazı arkadaşlar nedeniyle bir karar aldım. Bu karar şu şekildedir.
Farklı bir alan adı ve farklı bir makina ile para kazan açma, video ortası reklam ve kanal kontrolü yaptıracağım. Para kazanma açma, Video ortası reklam curl ile olucak. Kanal kontrolü hemen peşinden token ile yapıcak. Bu biraz riskli iştir. Ama risklini kabullenmiş arkadaşlar kullanması adınadır. Token ile ileride çözüm geldiğinde o siteyi iptal edeceğim. Bu nedenle oluşabilecek bir kıyımda sadece onlar etkilenmiş olucaktır. Videoyap üyeleri o siteye ücretsiz giriş yapıcak ama başka makina ve videoyapa bağlılığı olmayacak. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Buarada o siteyi kullanmadan firefox eklentisiyle videoyapda video ortası reklam açmayıda yapabilirim. Bazı arkadaşlar o bölümler aktif olmadığı için ısrarcı mesajlar atıyor. Benide yaptırdığım firmalar hep şugün diyerek oyaladılar.
Merhaba Arkadaşlar,
Farklı bir alan adı ve farklı bir makina ile para kazan açma, video ortası reklam ve kanal kontrolü yaptıracağım. Para kazanma açma, Video ortası reklam curl ile olucak. Kanal kontrolü hemen peşinden token ile yapıcak. Bu biraz riskli iştir. Ama risklini kabullenmiş arkadaşlar kullanması adınadır. Token ile ileride çözüm geldiğinde o siteyi iptal edeceğim. Bu nedenle oluşabilecek bir kıyımda sadece onlar etkilenmiş olucaktır. Videoyap üyeleri o siteye ücretsiz giriş yapıcak ama başka makina ve videoyapa bağlılığı olmayacak. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Buarada o siteyi kullanmadan firefox eklentisiyle videoyapda video ortası reklam açmayıda yapabilirim. Bazı arkadaşlar o bölümler aktif olmadığı için ısrarcı mesajlar atıyor. Benide yaptırdığım firmalar hep şugün diyerek oyaladılar.
20 bin abonelı kanalımda para kaznama ! problemi var botunuz bunu halledebilir mi ?
Merhaba Arkadaşlar,
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam deneme sürümü için mesaj attım ama cevaplamadınız 2 gündür bekliyorum.
Merhaba hocam,
Müsait vaktinizde ödeme bildirimlerini kontrol edebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Hocam VK dan video çekme hızlanamazmı 30dk sürüyor sonrada kanalınızda sorun var diyor o kadar vakit boşa gidiyor
Hocam Geceden beri daha 50 video yüklemiş ya. Sistem çok çok yavaş..
20 bin abonelı kanalımda para kaznama ! problemi var botunuz bunu halledebilir mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.