Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başka projeler değerlendirmek yerine sistemi artık düzeltin bence toplu kapanmadan bu yana sisteminiz hala toparlanmadi. Videoyap ozleniyor inanin. Bu hali üzücü. Eski videoyapa hergün bir yenilik gelirdi neredeyse.
50 videodan 9-10 tane saglam kaliyor hocam unlem gec gozden gecirilmeli toplu videoda ise yaramiyor. Foto attim 1-2 sayfa once kontrol ederseniz sevinirim. Dun neredeyse 300 videomun para kazanmasi gitti kontrolde silinmesini saglicaktiniz soz vermistiniz hafta sonuna fakat bugun persembe yapmayacagim kardesim sistem benim diyebilirsiniz fakat sozunuze guvendim
Discovery cihazımdan gönderildi
Dogrudur hocam ben anlamiyorum pek siz daha iyi bilirsiniz fakat 1 kez yapmistiniz unuttunuz sanirim neyse saglik olsun diken ustunde devam edecegiz yapacak bir sey yokMerhaba hocam,
dün destekden sabah yazan sizsiniz sanmıştım. Bir video para kazanma özelliğini kaybedince boşa dönüyor başka bir işaret çıkarmıyor. bu nedenle hangi videonununki boşta bilinmesi imkansız. preg_match yapısına ters olduğu için yazılamadığını belirtmiştim yoksa dün sabah onun üzerine çalışamya başlamıştım.
Hocam bence yenilikleri görmüyorsunuz. 2 ayda 23 yenilik gelmiş. Sistem zaten çok stabil haldeki. ara ara bu şekilde toplu yüklemeleri kasar. 1 aydır konudan 1.000 video emri verdim 10 dkda yükledi diyen olmadı. Ama hep öyleydi. 1.5 gündür çok istenen özelliği getirdim yükleme hızı planan gibi olmadı ve herkes yazdı. Artık yenilikleri duyurmuyorum. Nedeni çok fazla üye gelmesi ve beni yormasıdır. Artık her forumdaki mesajada cevap vermiyorum. 24 saatde %100 en geç dönüş yapılan destek sistemim var. Forumdan cevap verdikce günde konudan 200 kişi yazıyor. Bir çok bot satışı olmuş oluyor. Ben mevcut üyelerime kaliteli hizmet vermeye çalışıyorum. Fakat yaptığım alt yapı değişikliği farkedilemiyor olması üzücü. Toplu yüklemeyi es geç veya 2 gün öncesine dönün hangi bölüm son 1 aydır stabil değil? Çok gerekli olan hangi özellik yok? Youtube api sistemi içermeyen yani youtube bunları yapabilirsiniz dediği herşey var. Onun dışındaki bölüm kanalyap özelliğidir. Yani cookieli özellik o bölümde geliştirmek için bana doğru gelmiyor. Başka sistemle ilgilenmem tabikide olucaktır. Benim 300 e yakın sektörde sistem mevcut. Yazılım olarak 2 siteyi geliştiriyorum birisi videoyapdır. diğeri kanalalsatdır. Diğerleri ekibim tarafından gelişiyor. kanalalsatda günde 20-30 dk mı alıyor. O stabil birşeydir. Zaten orayı kullananlar toplu kapanmayı unuttu. Kanal kapanması bizimle alakalı değil. Konudan tüm kanallarım kapanıyor diye botu bırakan sonra gelip alan 100 lerce kişi var. çünkü gördülerki videoyapla alakalı değil kendi kanal açma yöntemleriyle alakalı olduğunu. Burada herşeye cevap vermem mümkün değil. Destekden birebir herkes cevap alıyor. Öneri tahtasına görede yenilikler geliyor. Ben artık kısacası satış için uğraşmıyorum. Mevcut üyemin huzuru ve kazancı için uğraşıyorum. Bu bir sitem mesajı değildir. Yanlış anlaşılmasını istemem hocam
kapanmaları aştın mı sonunda?10k satış fiyatı normal ekstra video edit için, artmamalı.
Video yükleyemedikten, çok ağır yükledikten sonra birçok özellik anlamını yitiriyor videoyapta.
Edit özelliği dahil, şuan mevcut olan tüm videoyap işlevlerini de kullanarak akıcı video yükleme hali sağlanmalı, sistem tıkanmamalı.
Toplu video yükleme bölümünü durdurmak hoş bir çözüm değil.
Yavaş yüklemeye, yığılmaya, tıkanmaya edit özelliğinden vazgeçmeyerek bir çözüm bulunmalı.
Düşüncelerim bunlar, kolay gelsin. 100 videom 6 saatte 30 tane yüklendi henüz![]()
kapanmaları aştın mı sonunda?![]()
Merhaba Arkadaşlar,
herşey gayet düzgün gidiyordu. Server eritme olarak bekleyini koruyabiliyordu. Her saniye f5 yaparken üye bazlı bekleyenleri bir kişide 9000 video emir verdiğini gördüm gayet normal dedim. Baktım hakkı kotaya çevirmiş. Oda iyi dedim. 9000 tane videoya baktım hepsi edit istiyor ve hepsi 400-500 mb. Adam geliyor forumdan 100k hakkı 50-60 tl ye alıyor. 25 tl aylık üyelik alıyor. Sonra başlıyor günde bu şekilde video emretmeye 170 tane serverım oldu. hiç Editleme olmasa yükleme için 40 tanesi yeterli. galiba bugece herkesin kotaya çevirdiği hakları hak olarak iade edip ileride yüksek ücretlere kota satıcam. Bu şekilde günde kimse 8-9 bin edit emri veremeyeceği bir tarz kurmam gerek. Yoksa 3-4 tane bu tarz kişiden dolayı serverlar 10 binlerce kişiye hizmeti yavaş veriyor. Gece 12 ye kadar bu şekilde performansı görmeye devam edicdm. eğer bu haliylede olmazsa kota çeviren 3.100 kişinin 10 bin hakkını geri ekliycem
Birkaç sömürücü ölçüsüzce yüklenen adam yüzünden neden biz mağdur olalım hocam ? Edit sistemi bizim çok işimize yarıyor, müthiş bir yenilik.
10.000 hak karşılığında çevrilmesi de gayet makul, daha fazlası olursa alamam ben.
Sadece 100 video edit emri verdim 12 saat geçti 60 tanesini ancak yükledi.
Turbo modda tutuyorum 1 saattir, hala 40 video bekliyor, 1 tane mi yüklemez insan
Video edit özelliğini kaldırırsan veya pahalılaştırırsan açıkçası üzülürüm, videoyap ünlem geç sistemi zaten etkili çalışmıyor, ünlemi hiç geçemeyiz.
1 üyeye 24 saat içinde Video Edit kotası koyabilirsin. Örneğin herkes 1 günde max. 1000 video editleyebilir gibi. Bence bu daha mantıklı ve serverları rahatlatır.
Lütfen bu harika yeniliği tattırıp elimizden alma pahalılaştırma hocam.
Herşey gayet makul günlük editli video yükleme kotası koyarsan bu iş çözülür.
Kolay gelsin.
bence edit muhabbeti komple kalkmalı ünlem geçe yoğunlaşılmalı ünlem geç tutarsa her videoda kimsenin editi arıcak olduğunu sanmıyorum ünlem yüzünden uzun süredirde bot kullanmıyorum denemeler hariç
вєякαη;491989' Alıntı:Bana kalırsada edit muhabbeti kalkmalı yada edit işi ile uğraşanları ayırmak lazım ayrı serverlera
Ya Berkan çıldırtma beni kalkarsa ünlemi nasıl geçicezhey allahımmm : d
вєякαη;492001' Alıntı:Sen daha ünlemlemi uğraşıyorsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.