Yılın Bomba Gelişmesi
Toplu Video Yöneticisi Eklenmiştir.
1) Kanallarınıza ait videoların resimlerini tek tuşla değiştirebilirsiniz. Sistem size 2 sonuç önerir. 1. sonuç youtube'dan çektiğiniz videonun resmidir. 2. sonuç ise google'da video başlığına göre çıkan ilk resimdir.
2) Videolarınızı topluca özgünleştirin veya özelleştirin.
a) Videolarınızı nereden yüklerseniz yükleyin video başlığına göre tekrardan özgünleştirebilirsiniz.
b) O kanala ait tüm videoların başlığının, etiketinin veya açıklamasının sonuna birşey eklemek istiyorsunuz. Yada etiket ve açıklamalarını tek tuşla silip yerine istediğinizi yazmak istiyorsunuz. O zaman aradığınız özellik özelleştir.
c) Veya manuel olarak seçtiğiniz veya tüm videolarınızı tek sayfada başlığını, etiketini veya açıklamasını düzenleyebilirsiniz.
3) Bir kanala ait tüm videolarınızı veya seçtiklerinizi tek tuşla genel, gizli veya liste dışı yapabilirsiniz.
Ayrıca hangi işlemi hangi videoda uyguladıysanız daha önce sistem sizi uyarabilir veya hiç karşınıza çıkartmayabilirsiniz.
Ayrıca bu sistem botsuz yükleme yapanlarında kanallarını kolayca yönetmesini sağlar.
http://www.videoyap.com/topluvy.php
Hocam vds bot ne zaman satışa çıkacak ?
Merhaba hocam,
perşembe günü aldığım makinaları bugün teslim edeceklerini cuma gününden yazmışlardı.
Merhaba üstad, kusura bakma sana linkleri verecektim bende bakarken sen buldun.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu Otomatik Kanal Çekme Bölümüne de 2-5 dakika arası yükleme ve 5-8 dakika arası yüklemeyi eklermisiniz. Sabit bir süreyle göndermeyelim videoları.... Ayrıca unutmayın hocam her kanala ayrı intro outro ve altyazı olayını... Birde VDS istiyordum destekten yazdım. Hocam toplu link bölümünde 2-5 dakika aralıklarla yükle butonuna bastığımızda tüm editleri yapmasını sağlayacaktınız. Bekleme zahmetinden kurtulacaktık. Çoğu zaman tarayıcı yanit vermedi deyip videoları yüklemiyordu uzun videolarda
Merhaba batuhan hocam,
evet oraya rastgele süreyi eklemedim inşallah yakında ekeyeceğim hocam. bugün inşallah stokları açacağım hocam. Intro & Outro ve altyazıları kanallara ayrı yapma olayı ancak yıl sonunu bulur hocam. çok büyük 2 projem daha var.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam artık bi mobil apk şart bota (ios&Android)
Merhaba üstad,
keşke o uygulamaların yazılım dilini bilsemde yazabilsem

Dışarıdan siteyle alakalı dosya vermeden yazabilecek birini bulsam kesinlikle yazdıracağım ama galiba pek araştırmak için uğraşmadım. Bir araştırayğım hocam teşekkürler.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kontrol ile alakalı destekten konuşmuştuk, düzelttiğinizi söylemiştiniz. Ancak aynı hatayı alıyorum. Tekrar kontrol edermisiniz ?
Merhaba Serdar hocam,
otomatik kanal çekmedeki o durumu anlıyamadım. bugün ilgileneceğim. normalde daha önce görmediğim bir durum.
Merhaba üstad,
o konuda çözümleri getirdim hatta futli hocam çerçeve linklerini paylaştı. fakat %100 sonuç vermiyor onları biraz daha geliştiriyorum. Fakat süper sonuç veriyor deneyebilirsin
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam rica etsem acaba son yüklediğim videoları incelermisiniz çerçeve işlemi uygulanmısmı uygulanmamısmı yt to yt yapıyorum video boyutları 150mb'ı gecmıyor . ben baktım anlamadım ama tahmınımce uygulumayor benım sectıgım cerceveyı . yüklemeye calıstıgım çerçeve bu :
http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/10530-3102.png
Üyelik Id : 10530
Merhaba üstad, incelemeyi şimdi yapacağım. bir yerde prüz çıkmış olabilir. çok yeni bir özellik hallederiz hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam elimde bazı kanallar var bu kanallar benım ne şekilde atarsam atım çerçeve hızlandırma kırpma vs gibi yinede dünya engeli veya eşleşen aldıgım videoları 720p kalitede hiç bir sorun olmadan atılmıs ve video ortası olsun tum reklamları takır takır calısıyor dılersenız bu elımde ki kanalların linklerini size verim ben inceledim videoları fakat bırsey bulamadım siz işinizi bilirsiniz eger bir yöntem var ise videoyap acısından kullanabılecegımız engel geçme hakkında yeni bir yöntem bulursunuz bu sekılde sızde bızde kazanmıs oluruz
Merhaba hocam, evet o tür videoları ve kanalları görüyorum. Videoda hiç birşey yapmadan o tarz şeyleri geçen kişilere bende hayranım. Fakat o konuda bence bambaşka şeyler var. Ama henüz bilinmiyor.
hocam birşey sormak istiyorum yt to yt calısoyrum kanallardan aldıgım videoları aynı sekıl yenı hesaba atıyorum bazı kanallarım ızlenım alırken bazıları almıyor acaba sızce tam özgünleştir yapsam bu izlenim almayan kanallarıma sızce yararı olurmu ?
Merhaba üstad, tabikide tekrardan özgünleştirme bu nedenle çok çok değerlidir. hitleri düşük videolarda uygulatın süper bir değişim görürsünüz.
kardeş önce davransaydın keske test etme imkanı vardı tabi şuan test süreci bitti sanırım
Aynen üstad, o zamanlar 1 gün boyunca stok durdu ilgilenen pek olmadı. Sonrasında testlerin olumlu, kullananların mutlu olduğunu duydukça vdsli videoyap talebi tavan yaptı

tabiki bu konuda onlara hak veriyorum.
Bombayı patlatmıssın hocam gene hayırlı olsun

Çok işime yarıcak kucuk resım
Teşekkürler üstad, inşallah daha iyilerinide yapacağım. Bende çok sevdiğim bir bölüm oldu.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] patlata patlata bomba kalmadı patlatacak

Aynen galiba büyük bombaları hep patlattım. Yakında 1 büyük bomba daha var. Oda dailymotion dan para kazanma bölümünü videoyap içerisine entegre etmem. Yeni bir pazar açılıyor.
Yakında youtube yetkilileri videoyap'a gelecek başkan ne yaptın sen diye

Vallahi helal olsun hızına yetişmek namümkün.
Merhaba üstad, Allah razı olsun. Dedimki gelsin youtube kontrol paneli olarak bizim siteyi kullansın