Genelde cok kanal calisinca yakalaniyorum tek kanal calismaya devam sanirim neyse bunda da bi hayir vardir...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu videoyapa bi vds geldi ortalık allak bullak oldu.. Şimdide küçük resim ekleyemiyoruz işlem yapıldı diyorda nereye yapıyor belli değil..Resimler yok piyasada var mı bu sorunu yaşayan
Destekden yazdım 36 saat oldu bir cevap yok.Problem mi var acaba? İd 3934
Arkadaşlar botu ilk defa kullanmaya başladım .kanal için token almak istiyorum ama kanal alt kanal . token oluştur diyorum . alt kanalı seciyorum
401. Thats an error.
Error: invalid_client
no support email
Request Details
Thats all we know.
Hatası veriyor .
Hala aynı sorun devam ediyor . farklı mail ve tarayıcı ile denedim aynı sorun .
Arkadaşlar botu ilk defa kullanmaya başladım .kanal için token almak istiyorum ama kanal alt kanal . token oluştur diyorum . alt kanalı seciyorum
401. That’s an error.
Error: invalid_client
no support email
Request Details
That’s all we know.
Hatası veriyor .
480p olarak bi video yükledim sadece hızlandırma yaptım 30 dk bekledim hala 360 p gözüküyor , video hızlandırma kaliteyi düşürüyormuydu ?
Toplu video mu hocam?
Video kalitesi diye bir seçenek gelmişti. Düşük seçtiniz galiba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.