Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kanal ismini doğru yazdığınıza emin misiniz hocam. Genelde yanlış yazınca ya da sayfa sayısını yanlış seçince gelmiyor videolar.

yok hocam her zaman kullandığım gibi kullanıyorum nedense videoları çekemiyor kanaldan. Yani kanal çek deyince hiç bir tepki vermiyor

üye ıd : 2608

havale gönderdim ama 3 gündür kanal sayım artmadı. onaylarmısınız

Çekilecek veya video ortası açılacak kanallardaki videoları görmüyor bot şuanda, problem var.

Ödeme bildirimi yaptıysanız buraya yazmanızın bir anlamı yok arkadaşlar

Botta sorun var video ortası reklam gireceğim kanalda video bulamıyor video yöneticisine giriyorum yine kanalınızda video yok uyarısı veriyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgilenebilecek misiniz.

botta bu ara sorunlar var gercekten. umarım kısa zamanda web scripti düzeltir.

Toplu video yöneticisindede kanalda video göstermiyor.

düzeldi..

Son düzenleme:
sorunlar düzeldi botla değil de youtube ile alakalıymış kanal takip de gitmişti çünkü geldi ikisi de

arkadaşlar birşey sorucam mesela video yüklediğimiz bi kanala hangi videoları yüklediğimizi nerden görebiliyoruz?

Arkadaşlar,

evime şuanda vardım. Destek yanıtlamalarına sırayla başlıyorum. bütün herkese bugün inşallah sırayla dönüş yapacağım. Tahmini 9 gibi şirkete geçincede veritabanına bağlanıp toplu videonun bu 10 günlük süreçte 36 saat yavaşlamasından dolayı +2 gün ek süreleri herkese ekleyeceğim.

Arkadaşlar,

evime şuanda vardım. Destek yanıtlamalarına sırayla başlıyorum. bütün herkese bugün inşallah sırayla dönüş yapacağım. Tahmini 9 gibi şirkete geçincede veritabanına bağlanıp toplu videonun bu 10 günlük süreçte 36 saat yavaşlamasından dolayı +2 gün ek süreleri herkese ekleyeceğim.

Hoşgeldiniz hocam. Yokulunuğunuz hissediliyor. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.

Not: Kanalalsat ödemelerini unutmayın :)

Arkadaşlar,

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hoşgeldin ;)
Sanırım yapısı bozulan birimlerden biri daha var otomatik kanal çekme bölümünde "kanala video eklendikce benim kanalıma da eklensin" bu bölüm 2 haftadır çalışmamış hiç, çektiğimiz kanala yeni video eklense dahi, manuel kontrol yaptırdığımda eklenen video sayısı 0 gösteriyor,

Birde kontrol ederken bölümü, diğer kanalı kontrol süresini 5 dk ya indirebilir misin böylece anında videoyu çeker cok hızlı güncellenen bir Spam teorisi olur :)

Kolay gelsin şimdiden, destekten bir kaç şey yazmıştım gördüğünde dönüş yaparsın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri