Videoyap ile Para Kazanma Konferansı İstanbul

Gelip - Gelmeme Planı

• Kesin geliyorum. Her 2 tarihte bana uyar.

Oy: 27 12,7%
  • Belki gelebilirim. Her 2 tarihte bana uyar.

Oy: 23 10,8%
  • 30 Mayıs olursa kesin geliyorum.

Oy: 10 4,7%
  • 30 Mayıs olursa belki gelirim.

Oy: 7 3,3%
  • 6 Haziran olursa kesin geliyorum.

Oy: 14 6,6%
  • 6 Haziran olursa belki gelirim.

Oy: 25 11,7%
  • Botu kullanıyorum, gelecek vaktim yok.

Oy: 75 35,2%
  • Botu kullanıyorum, bana gerekli bir konsferans olduğunu düşünmüyorum.

Oy: 32 15,0%

• Kullanılan toplam oy
    213
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Gelme bir şansım yok ne yazık ki. Ancak konferans videosu sonra paylaşırsa ne güzel olur. :)

Nacizane kişisel fikrimi yazmak istedim amaç eleştiri değil lütfen yanlış anlaşılmasın...

Bakıldığında yaptığımız işin elle tutulur bir yanı yok, %99 umuz bizim olmayan içerikleri birşekilde yeniden yapılandırarak yt ortamına yüklüyor ve bu şekilde para kazanıyoruz...

Aynı zamanda bu kazançtan yine %99 umuz hiçbir şekilde yasal sorumluluk duyup gerektiği gibi bazı vergi ödemelerini gerçekleştirmiyoruz... (lütfen bu konu uzamasın yazmak zorunda olduğum için yazdım)

Hal böyle olunca bu gibi görüşme ve bilgi paylaşım planlarını elden geldiğince sosyal platformlarda yapmak daha mantıklı gibi geliyor, yani tamam sohbet muhabbet yada bilgi paylaşımı hoş şeyler fakat yinede göze batmamak yada kaba tabiri ile mermiye kafa atmamak lazım...

Bu tamamen şahsi fikrim, bu arada eğer bu gibi konferans görüşmelerini sosyal platformlarda yapmayı düşünürsen program konusunda birkaç önerim olabilir, daha önce çalıştığım kurumsal firmalarda buna benzer aktivitelerde bulundum...

Hayırlı akşamlar...

Nacizane kişisel fikrimi yazmak istedim amaç eleştiri değil lütfen yanlış anlaşılmasın...

Bakıldığında yaptığımız işin elle tutulur bir yanı yok, %99 umuz bizim olmayan içerikleri birşekilde yeniden yapılandırarak yt ortamına yüklüyor ve bu şekilde para kazanıyoruz...

Aynı zamanda bu kazançtan yine %99 umuz hiçbir şekilde yasal sorumluluk duyup gerektiği gibi bazı vergi ödemelerini gerçekleştirmiyoruz... (lütfen bu konu uzamasın yazmak zorunda olduğum için yazdım)

Hal böyle olunca bu gibi görüşme ve bilgi paylaşım planlarını elden geldiğince sosyal platformlarda yapmak daha mantıklı gibi geliyor, yani tamam sohbet muhabbet yada bilgi paylaşımı hoş şeyler fakat yinede göze batmamak yada kaba tabiri ile mermiye kafa atmamak lazım...

Bu tamamen şahsi fikrim, bu arada eğer bu gibi konferans görüşmelerini sosyal platformlarda yapmayı düşünürsen program konusunda birkaç önerim olabilir, daha önce çalıştığım kurumsal firmalarda buna benzer aktivitelerde bulundum...

Hayırlı akşamlar...

Merhaba hocam,

Senin yorumun gerçekten benim için hep önemli olmuştur.

Sonuçta resmi bir konferans olmayacak. Fakat 4'lük normal hayatta nasıl anlatım yapacaksam o şekilde yapabileceğim programlar varsa 1-2 tane isim yazabilirsen çok sevinirim.

Eğer online olacaksa(kaldıki oylamada da gördüğüm kadarıyla bir çok kişi istiyor ama vakti yok veya ulaşım yapamıyor.)

Programdan istediğim beklentiler:
1) Ben konuşma yaparken tüm izleyicilerin ekranına benim bilgisayarda yaptığım işleri görmesini ve sesimi duymasını istiyorum. (Sağ alt köşede beni görebilirler veya görmeyebilirler. Farketmez programın yapısı nasıllsa öyle olur.).

2) Ben gerektiği yerlerde soru cevabı açacağım soru sormak isteyenler sırayla sorulsun istiyorum. Yoksa her bir ağızdan 2-3 kişi soru sorabilir. Eğer bu mümkün değilse benim konferansdan bir kişiyi atabilmem gerekiyor. Yani kasıtlı olarak birşeyler diyor araya giriyor veya küfür v.s. ediyorsa yani bir çözümü olması gerekiyor.

3) Link ile herkesin girebilmesi değilde bir tür davetiye ile girilebilmesini istiyorum.

4) Eğer mümkünse başka katılımcılardan konferans sırasında beyin fırtınası gerekirse ekranını herkese açmak isterse benim tarafımdan izin ile yapılabilmesini istiyorum.

Kısacası çok şey istiyorum. Bunlara benzer çok prof bir program varsa bu iş online olarak yapılabilir. İstanbulda olan ve gelebilenlerlede konferans sonrası bir yemek ayarlıyabiliriz(tarafımdan karşılanacak).

Bu kesinlik değil sadece çok prof bir konferansı netten ayarlıyabilirsek daha çok kişiye ulaşmak adına düşünüyorum. Anketin yarın geceye kadar devam etmesi bu süreçte prof her ihtiyacı karşılamasına bağlı bakınıyorum program önerilerine açığım

konferans zekice bir fikir hocam bu işi en kurumsal siz başlattınız sanırım siz devam ettireceksiniz rabbim hayırlısı ile yardımcınız olsun

Konferansın internet üzerinden olması daha mantıklı olacaktır üstad çoğu kişi ben de dahil İstanbul'a gelemeyecektir.Net üzerinden olursa biz de faydalanmış oluruz.

Merhaba hocam,

Senin yorumun gerçekten benim için hep önemli olmuştur.

Sonuçta resmi bir konferans olmayacak. Fakat 4'lük normal hayatta nasıl anlatım yapacaksam o şekilde yapabileceğim programlar varsa 1-2 tane isim yazabilirsen çok sevinirim.

Eğer online olacaksa(kaldıki oylamada da gördüğüm kadarıyla bir çok kişi istiyor ama vakti yok veya ulaşım yapamıyor.)

Programdan istediğim beklentiler:
1) Ben konuşma yaparken tüm izleyicilerin ekranına benim bilgisayarda yaptığım işleri görmesini ve sesimi duymasını istiyorum. (Sağ alt köşede beni görebilirler veya görmeyebilirler. Farketmez programın yapısı nasıllsa öyle olur.).

2) Ben gerektiği yerlerde soru cevabı açacağım soru sormak isteyenler sırayla sorulsun istiyorum. Yoksa her bir ağızdan 2-3 kişi soru sorabilir. Eğer bu mümkün değilse benim konferansdan bir kişiyi atabilmem gerekiyor. Yani kasıtlı olarak birşeyler diyor araya giriyor veya küfür v.s. ediyorsa yani bir çözümü olması gerekiyor.

3) Link ile herkesin girebilmesi değilde bir tür davetiye ile girilebilmesini istiyorum.

4) Eğer mümkünse başka katılımcılardan konferans sırasında beyin fırtınası gerekirse ekranını herkese açmak isterse benim tarafımdan izin ile yapılabilmesini istiyorum.

Kısacası çok şey istiyorum. Bunlara benzer çok prof bir program varsa bu iş online olarak yapılabilir. İstanbulda olan ve gelebilenlerlede konferans sonrası bir yemek ayarlıyabiliriz(tarafımdan karşılanacak).

Bu kesinlik değil sadece çok prof bir konferansı netten ayarlıyabilirsek daha çok kişiye ulaşmak adına düşünüyorum. Anketin yarın geceye kadar devam etmesi bu süreçte prof her ihtiyacı karşılamasına bağlı bakınıyorum program önerilerine açığım
@jakabvo üstadin dediği gibi :p
qYGpdD.png

206

net üzerinden olması daha mantıklı hem katılım açısından hemde yasal bir iş yapmıyoruz sonuçta sıkıntı çıkaran şeyler meydana gelebilir şahsi fikrim netten olursa bende katılmak isterim.

@jakabvo üstadin dediği gibi :p
qYGpdD.png

206

Telifli video bulmayı anlarmıycam ki. Telifi olmayan, youtube da bulunmayan pratik kaynak ihtiyacı gidermeyi anlatcam. Yoksa dediğin gibi yasal olmayan bir konferans olur. Orada anlatcaklarım renderlı video atın değil, orjinal video atma olayı ve gayet kolay birşey. Fakat çalışma şeklini öğrenmek gerek. Bu işi günde 1 saat civarı yapıpda iyi para kazanamayanlar için 10 numara olarak düşünüyorum. İyi para kazananlar içinde çok ciddi artış yapacağını düşünüyorum. Ben bir bot sahibiyim, herkesin taktikleri benim gördüğüm şeylerdir. Benim anlatacaklarım ise en başarılı ve uzun ömürlü kanallar ile bugün telif gelecek mi diye yatağa girmeden geçen yoldur. Şahsen bir çok kanalımı bir çok derken binlerce kanalımı ayda bir defa kontrol etmem kapandımı açık mı diye. 100k hit üstünde yüzlerce kanalım var. Bunları göstericem neler yaptığımı anlatıcam. Kısmen ben youtube atılacak videonuz youtube için özgün olacak diyebilirim. Yani youtube un en sevdiği kanal türü şeklinde kanallarınız olacak. Herkes bir çizgi film furyasına kapılmış gidiyor. kaç kişinin pizza tarifi kanalı var? Kaç kişinin veya yemek tarifi kanalı var? Kaç kişi prof yemek sitelerinin videolarını youtube atıyor? Konferansımda videoyapın özgün içerik bulma bölümünü anlatacağım. Ve bir bomba etkisi çıkacak. Kısaca ben youtube to youtube yerine özgün içerikleri youtube a kolay bulma ve kolay yükleme olayını anlatacağım. Yani bildiğiniz şeyler olması neredeyse imkansız bilipde çalışan varsa benip yaptığım şekilden uzak yorucu şekilde çalışıyor demektir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 6 Haziran'da olsun :D 30 mayıs'da açık öğretim sınavım var gelemem :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sistemin toplu yüklemede sorun oluştu sanırım, konuyla alakasız olarak :)

@Web_Scripti Seni tanımak için Konya dan atlayıp gelirim hocam benim için uygun bir tarihe denk gelirse ayrıca bu ara böbrekler iyi para ediyormuş senin böbreklerden birini de alırım dikkat et kendine:)

7 hazirandan sonra olsaydı keşke :( Seçimlerden sonra İstanbul'da olacağım :)

Telifli video bulmayı anlarmıycam ki. Telifi olmayan, youtube da bulunmayan pratik kaynak ihtiyacı gidermeyi anlatcam. Yoksa dediğin gibi yasal olmayan bir konferans olur. Orada anlatcaklarım renderlı video atın değil, orjinal video atma olayı ve gayet kolay birşey. Fakat çalışma şeklini öğrenmek gerek. Bu işi günde 1 saat civarı yapıpda iyi para kazanamayanlar için 10 numara olarak düşünüyorum. İyi para kazananlar içinde çok ciddi artış yapacağını düşünüyorum. Ben bir bot sahibiyim, herkesin taktikleri benim gördüğüm şeylerdir. Benim anlatacaklarım ise en başarılı ve uzun ömürlü kanallar ile bugün telif gelecek mi diye yatağa girmeden geçen yoldur. Şahsen bir çok kanalımı bir çok derken binlerce kanalımı ayda bir defa kontrol etmem kapandımı açık mı diye. 100k hit üstünde yüzlerce kanalım var. Bunları göstericem neler yaptığımı anlatıcam. Kısmen ben youtube atılacak videonuz youtube için özgün olacak diyebilirim. Yani youtube un en sevdiği kanal türü şeklinde kanallarınız olacak. Herkes bir çizgi film furyasına kapılmış gidiyor. kaç kişinin pizza tarifi kanalı var? Kaç kişinin veya yemek tarifi kanalı var? Kaç kişi prof yemek sitelerinin videolarını youtube atıyor? Konferansımda videoyapın özgün içerik bulma bölümünü anlatacağım. Ve bir bomba etkisi çıkacak. Kısaca ben youtube to youtube yerine özgün içerikleri youtube a kolay bulma ve kolay yükleme olayını anlatacağım. Yani bildiğiniz şeyler olması neredeyse imkansız bilipde çalışan varsa benip yaptığım şekilden uzak yorucu şekilde çalışıyor demektir.
hayırlara vesile olur inşallah hocam :)
29

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam malum katılım az olur, herkes farklı bir yerlerde, en iyisi internet ortamı. Senin isteklerin doğrultusunda birşeyleri göstererek anlatmak istiyosun, şu şekilde yapabilirsin, sunum hazırla hocam ortak bir yere upload edip biz ordan indirelim sende sunum üzerinden anlatabilirsin, küfür argo vb işlemlerinde olmaması için katılımcılarında forumda 100 mesaj üstü olanlar girsin. Forum üyesi olmayan ve 100 mesajı olmayan illaki videoyap a üyedir. Videoyap.com a üye olanların hepsine fakat aktif üyelerin görebilecekleri sunum linkini paylaşırsın. Sadece görüşüm bu.

Baştaki mesajlarda da belirttiği gibi online olarak yapılması saçma. Zaten madem bu denli değerli bir bilgi neden o bizim ayağımıza gelsin ki biz gidicez elbet. Gelemeyen yakın bir arkadaşını yollar. Hem çoğaltılması vb. her yer de kullanılma riskide yüksek. Buda bence öğreneceğimiz şeyi değersiz kılar. Ayrıca bunun üstünden prim bile yapan olur. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 'nin dediği gibi sonradan katılımcıların isteği üzer,ne flash disk ile yollanması daha mantıklı. Ayrıca 100 mesaj üstü üyelerin katılması gibi bir şart da benim pekte hoşuma gitmedi açıkcası. Bunlar benim şahsi fikrim ve herkesin görüşüne de saygım var.

Konuk olarak katılayım programa konuk al beni [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yalnız anlatacaklarımın ardından spam bitebilir :D

Temmuz ayinin ortasi sonu filan gibi yapsanizda bende gelsem.Temmuz 4'den sonra agustos sonuna kadar tr deyim.Bi farklilik heyecan olur iyide olur guzel dusunmussun ustad.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri