W-Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı - AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu adam günlük en az 1000 dolar kazanıyordur, o da en az. Bu nasıl bir haysiyetsizlik yahu. Nasıl paragözlülük. Bu adamı e kitabını alınca da sevmemiştim. Sözünde durmayan biriydi. Şu zamanda yapacam deyip yapmayan bir tipti. Konuşmaları insanları hafife alacak şekildeydi.O günden beri uyuz olmuştum ona.
Valla 2 gündür moralim sıfırlandı. Filme yeni adım attım derken bu mesajı görünce moralim sıfırlandı. Ama silmedim filmleri. Böyle bir adam, insan olamaz. Bir zamanda modluk yapmış ama insanlığı öğrenememiş. Serkan hocam, Keşke bu şahsiyetsize youtube hakkında öğretiklerinizin yanında birazda insanlık öğretseymişsiniz.

Resmen film çevrilmiş. Adaletin Pençesindeki Adam. Türkiye'nin böyle senaristlere ihtiyacı var, ama burada değil...

Sinirden gülüyorum :D

Ama bu adam aç kalmaz :D Bu nasıl bir senaryodur ya. Gördüm de bu kadarını da görmedim.

Gerçekten pes diyorum.

Hayatta karşıma çıkmazsın umarım. :)

"
forumu misafirlere kapatın hoca
"

Kesinlikle katılıyorum.

Serkan bey emekleriniz, vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Su flag mıdır nedir ya da sahte telif bunları hep bu cakallar biliyor.Belkide herkesin bilmesi daha kötü olurdu orasıda ayrı mesele :D

Pes doğrusu . Yarından tezi yok bir kaç kanalla bu film sektörünede girmeye karar verdim .Herkesede öneririm demekki inanılmaz para var bu kategoride .

Serkan abi sağolsun bu konunun üstüne gitmiş diğer arkadaşlarda yardım etmişler ve başarılı bir netice alınmış.De Te Fabula Narratur bu kişi hakkında inanın bu gibi insanlardan tiksinmeye başladım.Herkes kendine yakışanı yapar De Te Fabula Narratur adlı kişi yüzünden bende bazı arkadaşların kanallarını yada videoları sildiğini duydum bu arkadaş bunun vebalini nasıl ödeyecek adamlar emek veriyor sen geliyorsun oyun yapıyorsun milletin emeklerini yazık oluyor cidden ayıp yine diyeceğim gibi

Herkes kendine yakışanı Yapar

vallaha iyi çıkmışsınız işin içinden helal olsun

De Te Fabula Narratur bu adamın antalyadaki tam adresini bilen varsa bana bi dönsün.Bildirim yapalım bakalım bu arkadaşa.

valla bu mesajımı okur inşallah. bana bi zararı olmadı ama arkadaşların adına söylemek gerekirse, TİPİNE BAKAN DA SENİ ADAM SANAR!

ben de gidip iyi gelir getiren kanalımı silmiştim, günlük 30 dolar bırakıyordu. kurtarma postası olmadığından geri getiremedim de. yazıklar olsun. ayıklayın abi böylelerini. hadi bilgi paylaşmazsın tamam da bu nedir? belli ki herkes film kategorisinden çekilsin de kendi yapsın istiyormuş. bundan sonra gördüğüm her film kanalını onun sayıp ona göre hareket edeceğim.

Biz sahte telif atıp milletin parasıyla oynayanlara kızarken işi büyütüp bu denki haysiyetsizlik yapanlar türemiş.

Bu tür insanlara ne denir bilemiyorum ama yaptıkları hiçbi zaman yanlarına kalmaz bu tür insanların.

Etme bulma dünyası, karma, diyip burda bitireyim yorumumu.

Bütün samimiyetimle söylüyorum ilk başta üzülsem de daha sonra konunun kilitlenmesini falan isteyince kıllanmıştım ama foruma da üye olamadığım için yazamamıştım..neyse ki iletişim çağındayız ve yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmıyor ...ve neyse ki burada hala işini düzgün yapan iyi insanlar varlar ve iyi ki varlar.

vay ...... herif... bu e book olayında da alt kanal olayında da numarasını yaptı ama bılmıyor kı ben ısımı saglam yaparım yakarım senın cıranı dıyınce odedı paraları. antda oturuyor bu ah adresını alaydım dovmeye giderdim bu ........... !

Eleman yazar işi hikaye yazmak,son romanı buymuş demekki.

facebook'ta Muhammed Ali Polat diye aratın çıkıyor zaten,şeytanın patronuymuş son kitabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri