Hocam eksikleri istersen 1.sayfadaki ana mesajında güncelle tarih vererek. Ben de listeye bakıp neler yapabilirim diye düşüneyim.
En kısa sürede Düzenlicem Konuyu Mantıklı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam eksikleri istersen 1.sayfadaki ana mesajında güncelle tarih vererek. Ben de listeye bakıp neler yapabilirim diye düşüneyim.
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] Caner başka ne lazım ? çok yoğunum ara ara beni dürt de ki şu lazım bu lazım. Gocunmam yanlış da anlamam. yoğunluktan aklımdan çıkıyor bazen; dürttüğüne memnun olurum vallahi. Eşofman aldınız mı mesela kız kardeşimize?
bu ayın ödemesi gelsin inşallah elimizden geldiğince destek oluruz. Şu an hiç nakit param yok ama yine de bişeyler lazım olursa kredi kartından çekebiliriz. Dürt beni veya hasanı [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]![]()

helal olsun valla sizin gibileri gördükçe gururlanıyom
2 kere konuya yazdım 2.sefer ilgi hiç olmadı aile ihtiyac sahibi olarak devam ediyor bugün aradı elektirikler gene gitmiş ama elimden de bisey gelmiyor varsa yardimda bulunmak isteyen Aracılık yaparım Bundada vardır bir hayır Tesekkür ederim konuyu guncellediginiz icin
hocam yardım yapmayı düşünüyordum ancak bu ay 2 adsenseden de %99 kesinti oldu inşallah bidaki ay sıkıntı çıkmaz da bişiler yapabiliriz
2 kere konuya yazdım 2.sefer ilgi hiç olmadı aile ihtiyac sahibi olarak devam ediyor bugün aradı elektirikler gene gitmiş ama elimden de bisey gelmiyor varsa yardimda bulunmak isteyen Aracılık yaparım Bundada vardır bir hayır Tesekkür ederim konuyu guncellediginiz icin
elektrik faturasını yollarsan hocam bana ödeyim
bizde aynı durumdayız telefon adres verirsen facede paylaşırım mutlaka yardım eden bulurum kardeş soner
Enerji Sa istanbul
Sözleşme No
1005130857
---------- Spam Engelliyici 07:24 ---------- Önceki Mesaj 07:24 ----------
Hocam telefon adresi sana özel mesaj atana vereceksen sorun yok afişe olsun istemem

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] keşke ödemeleri alsaydık bişeyler yapabilirdik. Hocam oğlunun aylık süt parasını üstleniyorum. + evdekilerle konuşup kıyafetlere bakıcam büyük ihtimal vardır mont filan. Skypetan konuşalım celalweb
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.