Yayında YouTube para kazanmayı anlatıyor:(

açtığımda özgün içeriklere yönelin diyordu.Spam videosu yapıp binlerce dolar kazanan adamları tanıyorum ama hırsızlık felan diyor bu

spam yapmayın dedi . şimdi de adil kullanımı anlatıyor. Forumdan biri bu arkadaş. anlat anlat heyecanlı oluyor :D

Ben kanal tutturacak paraya ortak olacaklar derdinde Değilim üstad sahte teliflerden canımız yanacağını düşünüyorum

Telif zaten doyuma ulaştı hocam piyasaya 3-5 kişi girdi diye artacak hali yok yapanlar belli,kaldıki telif işini kaç kişi becerip yapacak böyle ordan burdan duyduklarıyla,kafa bile yormam istediği kadar anlatsın bu forumda herkes youtube a hakim ona rağmen herkes para kazanamıyorken periscobe ile ebook ile olacak işler değil artık

Periscope yayınından... " Arkadaşlar kimseye spam yapmayı önermiyorum. Hırsızlıktır!" "Spam yapıp 10.000`lerce Dolar kazananları tanıyorum, hırsızlıktır!" bu bebe acaba hangi Özgün kanalı yapmışta biz bilmiyoruz.. Twitter`da 211 takipçisi ile fenomen olmuş BEBE! Adsense ve Adwords demeyi bilmeyen birisi çıkmış taktik anlatıyor :)

Allah akıl fikir versin sana güzel çocuk.. Bir gün bu yazıyı okursan, altına cevap yaz da sana Adsense ve Adwords`ün yazıldığı gibi okunmadığını öğreteyim :)

Bi periscope yayınıyla öğretebiliyosa kazandığım her şeyi göndereyim

artık youtubedan para kazanmak o kadar kolay değil bu işe yeni girenler zaten yapamaz. Hele eylülden sonra biz bile zor yaparız gibi geliyo telaşa gerek yok yani istediği kadar anlatsın :)

:) kim kime neyi anlatıyor ya kimse bilgisayarın başına geçipte göstermediği sürece sürünür beyler :) kimse kimsenin nasibini yiyemez bu işte tecrübe sabit (: thug life türkiye kanalıymış galiba :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri