Yayındayım arkadaşlar.Hem iş hem Müzik hemde Sohbet burdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkan abi hüseyin kağıttan '' sen bilmedin hallarımı '' çalarsan tam sana göre damar bir parça

Abi sende de ne yetenekler varmış :) Hayırlı olsun hepimize inşAllah.
Hakan Altun - Telefonun Başında'yı çal bize de Abi, tüm foruma gelsin.
Bu arada beklemeyin telefonun başında arkadaşlar aramayacak :(

Abi bende bir parça istiyorum mümkünse ?
Oğuz Aksaç - Ağlatma Gelem

Kolay gelsin...

Abi bu arada bir iş için 8 GB - 16 GB arasında Ramli VDS almayı düşünüyorum. Hangi VDS sunucusunu önerirsin güvenilir ve ilgi ön planda olarak?

bu foruma girmediğim bilmediğim zamanalarda 3 kanallar günde 0,28 kuruş civarları kazanaıyordum. ama şimdilerde ise gayet iyi bir kazanç elde ediyorum gerçi daha ödemeyi alamadık ama kesinleşti iyi dediğimde abartmayın hemen :D 300 lira kesinleşen şükürler olsun. işte şimdi bu forumda kime teşekkür etsem azdır gerek yardımcı olan gerekse olmayan ama en önemlisi bu forumu açıpta biz internet ve bilgisayar başında çokça vakit geçirenler için kazanç kapısı oluşturacak alt yapıyı bize sunan değerli üstadımız abimde sayılır Serkan üstadımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Üstadım hani dedin ya kenar mahallede büyük biz diye ben cebimde 25 kuruşla lise bitirdim, hergün 6 kilometre yol yürüdük ama bu hayatta kimseye kaba tabirle köpeklik yapmadık, hep eve ekmek götürdük alnımızın akıyla. Allah herkese temiz devamlı gelir elde etmeyi güzel mutlu bir aileye sahip olmalarını nasip etsin. Sizleri seviyorum dostlar.

Abi şarkılar kendimi uzun yoldaymışım gibi hissettirdi biraz karamsar,umursamaz ruh halindeyim. Bi konu açayım mesela geçmişten unutamadığımız veya zamanı geri alabilseydik neleri değiştirirdik? İlk yorum senden gelsin abi felsefi konuş da derinlere dalalım, tam radyo havasında oldu :)

Abi fon müziği senin sesini bastırıyor biraz daha kısabilir misin?

s.a hocam bırkac ısteğım olacak çalarsan sevınırım..

Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım (Bizim dönemimizde 80'lı yıllarda benım ıçın en güzel parçalardan biriydi.)

Nurettin Rençber - Ezo

Kimin umrundayız ki be üstad bu hayatta, ne demişler "ANA gibi YAR" Bağdat gibi diyar olmaz diye, Bülent Şerttaş'tan ağlama anam gelirse sırada iyi olur sabahcıyız, Gönüllerimiz Seninle.

abi günlük 500-600 tık alacak bir kategori için ne önerirsin ne yapsak 100 ün üstüne çıkamadık nasıl bir iş çözmek zor üstad

Belki samimi gelmicek ama hakikaten ya bak şu 2 aydır az çok tanıyorum seni hakikaten çok kanım ısındı sana ya serkan abim, harbi delikanlı adamsın yani, Acıların seni olgunlaştırmış bizim gibi. sık yazıyorum ama sıkılmıyorsundur inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri