Yayındayım arkadaşlar.Hem iş hem Müzik hemde Sohbet burdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ağlamam ondan gelirse benden iyi olur. bizi dinleyen tüm dostlara.

konuda post kasılıyor :D
sonra çöpe taşıyayım bari :D

kolay gelsin hocam.şu yayın taktiklerini msj la yazda biz de bu kadar kaliteli yayın yapalım ilerde :D

yine akşam oldu ben gene mutsuz hüseyin babadan abi angara ya gel hüseyin kağıt dinlemeye götüreyim seni seninle tanışmayı çok isterdim saygılar

Abi bu tarz müzik dinlemezdim ufkumu açtın :D Ahmet Kaya`yı unutma lütfen alternatif olarak zeki müren - gözlerin doğuyor gecelerime de çok iyi olur uykum gelirse yatağa geçip telefonda kulaklıkla devam edicem :)

abi valla uykum var bırakıpta uyuyasım gelmiyo :) sen özgün bi kanal aç böyle sohbet muhabbet yap gene parayı kırarsın :)

sigara deme bana ya, aile ile yaşıyoruz evde içilmiyor balkona da çıkasım yok soğuk hava :d çok canım çekti yaa :D

bunu çalmazsan gücenirim valla Hüseyin Altın - Dargınım, Dostlarından ve sevgililerinden sırtına hançer yiyenlere gelsin.

Serkan abi suanda bilgisayar ile kick box maçı yapıcam bana yardımcı olabilirmisiniz 1gb ram 1gb ekran kartı var win7 atıyorum sorunlar cıkarıyor xp de guvenligi kaldırdı diyorlar linux mu atayım bi yardımcı olurmusun radyo dan bir geçsen :)

of ulen off :D sende olmasan serkan üstad halimiz arap :) bu radyo çok iyi oldu bence

Youtube Yasağı perişan ediyor insanları neler yapılabilir hiç birşeyi olmayan kişiler neler yapabilir yasağı konuşalım sonuçda hepimiz youtuber'iz :)

Efenim madem konuyu dagitiyoruz. Kuresel isinma ilgili dusunceniz nedir . Dunya nereye gidiyor !

Efenim madem konuyu dagitiyoruz. Kuresel isinma ilgili dusunceniz nedir . Dunya nereye gidiyor !

valla hocam kıyamet geliyor gibi sanki, Allah sonumuzu hayır eylesin. Serkan Üstad dilersen senin hakkında sana öğrenmek istediklerimizi soralım üslübunda tabi aşırıya kaçmadan. Hayattan genel konulardan youtubeden adsenseden vs vs sende uygun görürsen. İlk sorumu sormak istiyorum. 20 yaşına kadar en çok yapmak istediğin ve yaptığın şeyler nedir ? bu güne kadar yapmak isteyip de yapamadığın bir şey oldu mu?

kolay gele, bir dostum dostum iyi gider... eywallah...

kul mustafa- anne babam dönmedi mi tüm asker ve polis şehitlerinin ruhu şad olsun

Serkan abi sesin yankılı gelince ak sakallı dede rüyası gibi hissettim anlat reiz :)

edit: ahahah :D güldüm ben de sdasdasda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri