Yayındayım arkadaşlar.Hem iş hem Müzik hemde Sohbet burdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan Hocam GOGLE AMCAYA "dön gel kurban olam arsız bela " yazarsan video geliyor çalarsan çok sevinirim

Arkadaşlar arabesk fantaaaaaaazii nereye kadar madem amaç para kazanmak bu istekde benden Oguz Yilmaz bas bas paralari leylaya istiyorum :D

sen müzik indirmek için bear share tarzı bir program indir en iyisi ...

hocam bence roket sistemi olmalı arşivinizin listesini vericeksiniz isteyenler istediği şarkıyı roketleyecek ve oy sırasına göre çalacak.

Sahte telifcilere Ismail YK'dan Allah belani versin'i calar misin ? :)

Demekki assolistler en son sahne alır dedikleri bu olsa gerek yayın başında Orhan babadan parça istemiştim Tarkan onun yerine seslendirdi 12 den sonra anca sahne alabildi Orhan baba :D

Abi bugün bir konuda gördüm. ve içime kurt düştü açıkçası. bildiğin gibi abi azureden ücretsiz vps alınabiliyor. bugünde bir arkadaşımız videolu bir konu açmış nasıl alınacağına dair. konuyu görünce girip bende alırım dedim. fakat yanlış anlaşılmamak için ismini vermeyeceğim. bir hocamız tavsiye etmem ücretsiz vpslere güvenmeyin yetkili vpsye girip tüm bilgilerinizi adense ve kanallarınızın bilgilerini alabilir dedi. tabi diğer arkadaşlarımızda microsoft bu büyük firma vs yazdılar. bende yani adamlar dünya markası bizim adensemizde youtube kanalımızla ne işleri olacak dedim. sonra aklıma takıldı yetkili bizim vpslere erişim sağlayabiliyorsa. o zaman ücretli aldığımız vpslerde yanı yani aldığımız firmada giriş yapabilir. ve hesaplarımıza müdahale edebiliyor. ücretli olup olmaması önemli değil. şimdi bunlar bizim hesaplarımızı görebiliyormu ? vps aldığmız firmanın yetkilileri

serkan abi mehmet erdemden "acıyı sevmek olurmu" parçasını çalarmısın.

YTPARA NIN HİSSETTİĞİ :d

A20k9L.jpg

Üstad Zor soru sorucam ona göre :) Sevgilin eşin, Nişanlın sözlün var mı ? :)) Varsa Durumlar nasıl ?

Buraya yazıyorum, bu adam meşur olur :D . Beyaz show kaldırılır Serkan show baslar...

Abi patronun hakan taşıyanmıydı senin Ne iş yapıyordun ki önceden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri