R
rainbow112
Guest
Arkadaşlar Youtube Paralı Obonelik Türkiyede açıldı Bizzzat benim Orjinal kanalıma yeni bir özellik olarak açöıldı Kaydol diye bir Button çıkıyor Formu dolduruyosunuz.... Sizce türkiyede tutarmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki artık ücretsiz kanal açamayacak mıyız? Para yoksa kanalda mı yok ?
iste burda kaybettin sen crayzarkadaş kim paralı abone olmak ister ki zaten abone bulmak zor
iste burda kaybettin sen crayzBirak bu youtube isini sen derhal please
![]()
Sadece sunu diyeyim,Bu olayin aktiflestigini simdi bu konudan gorunce,kafamda cakan simseklere yildirimlara gore,tahminim hemen bi asagi yukari hesap kitap isinin ardindan heralde aylik 2k dolara yakin ucretli abonem olabilir diye dusunmedim dersem yalan soylerim.Ustelik 1 kanalla..Bakalim deneyip gorecez ama cok etkili olacakdir bence iyide oldu.
iste burda kaybettin sen crayzBirak bu youtube isini sen derhal please
![]()
Sadece sunu diyeyim,Bu olayin aktiflestigini simdi bu konudan gorunce,kafamda cakan simseklere yildirimlara gore,tahminim hemen bi asagi yukari hesap kitap isinin ardindan heralde aylik 2k dolara yakin ucretli abonem olabilir diye dusunmedim dersem yalan soylerim.Ustelik 1 kanalla..Bakalim deneyip gorecez ama cok etkili olacakdir bence iyide oldu.
Aklınıza gelen fikri gerçekleştirmek için gerekli olan nedir muslera hocam , hiti ve abonesi yüksek olan bir kanal mı ?
Estagfurllah crayz cahilliginden degilde ben saka yapiyorum,bakalim su an hemen bi denemeye basliycam kafamdaki konuyu.oncelikle birseyi bilmem gerekiyor bu konu icin onuda bi hemen bakayim,eger aynen dedigim gibi cikarsa yukardaki yazdigim mesajdaki olay tutar hemde cok iyi tutar.Deneyelim yanilalim bi ilk once.Bakalim ne olacak.serkan abi cahilliğime verama şimdi şöyle bir şey var benim kanalım 350.000 gösterim almışş 100 abonesi olan kanalı ben ücretli yaparsan aboneliği kim ücretli olur ki justin bieber yada psv yada cem yılmaz kanalı yok bende yada senin kanalların bayağı tutmuş kanallar ama böyle benim gibi sıradan kanalları olan için işe yarar mı onu bilmiyorum söylermisin
![]()
Hiti ve abonesi olmayan sifirdan acilacak bir kanalla deniycem bu isi bakalim 1 haftaya kalmaz sonuclari yazarim size bu konudan.
Estagfurllah crayz cahilliginden degilde ben saka yapiyorum,bakalim su an hemen bi denemeye basliycam kafamdaki konuyu.oncelikle birseyi bilmem gerekiyor bu konu icin onuda bi hemen bakayim,eger aynen dedigim gibi cikarsa yukardaki yazdigim mesajdaki olay tutar hemde cok iyi tutar.Deneyelim yanilalim bi ilk once.Bakalim ne olacak.
ilk mesajım.
1'i paralı üye olur, videoları indirir, başka hesaba upload eder. 2 $ için uğraşmaya değmez
Sonra "bu video Varez" muhabbetleri çıkar.
Evet bunu dusunmek normal ancak iste mantigi cozmek cok zor.Her ne kadar abone olup videoalri calsanda gizlide yapilan arka planda yapilan gizli calismayi bilmedikden sonra o videolar caldiginla kalirKisacasi Elinde patlar
![]()
Evet bunu dusunmek normal ancak iste mantigi cozmek cok zor.Her ne kadar abone olup videoalri calsanda gizlide yapilan arka planda yapilan gizli calismayi bilmedikden sonra o videolar caldiginla kalirKisacasi Elinde patlar
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.