Ayni mantigi disaridan forumu okuyanlar icin guduyorsunuz ama. Forumun belli yerlerini kapatin demekle , uye olmadigi halde forumu okuyan kisilerin %90 oraninda art niyetli goruyorsunuz. (Orani siz yazdiniz yukarida)
Hakli oldugunuz yerler var evet ama bakis aciniz bana gore yanlis.
Ben aylardir forumda olup , sadece isteyen hicbirsey vermeyen kisilerin yaninda uyelikleri kapattigimiz icin forumdakilerin en az yarisindan daha cok bilgiye sahip kisilerin uye olamadigini biliyorum.
Tekrar soyluyorum. Youtube Tr deki sahte teliflerin cogu bu forumdaki kisiler tarafindan atiliyor. Kimsenin icini disini bilemiyorsunuz maalesef. Oyle sahte telif atanlar gorduk ki forumdaki yazilarina bakarsiniz BAY/BAYAN melek... Sahte telif atmaz, hatta hep sahte telif yer , sahte telif attigi kanallarin sahipleri forumda konu acar gider birde konu altinda kendilerine demediklerini birakmazlar![]()
Kisacasi konu iyi niyet /kotu niyet meselesine geldimi sunu unutmayin. Internet cok iyi bir kamuflaj oluyor. Klavye ise kisinin maskesi durumuna dusuyor.
Umarim anlatabilmisimdir.
Konu evet can SIKICI . Bunlarin hepimiz farkindayiz bir cozumde dusunuyoruz fakat uyelikleri kapatmak, bolumleri gizlemek maalesef bu soruna cozum degil.
Varsa daha can alici bir cozumunuz buyrun soyleyin.
Söylediklerinize katılıyorum evet.
Ancak şöyle bir durum var, bu hainlikleri yapan içimizdekiler olabilir doğru,
Ama üye alımına ve misafirlere açık olunca bu riski artırmıyor muyuz doğal olarak?
Dış dünyayla bağlantı kesilse, içimdeki hainlerde zamanla erir, deşifre olur bence.
Bu arada forum sitesi doğrulaması içinde T.C kimlik olayı hiçbir zaman tutmaz. Takıldığım bir çok forumda bu söz konusu oldu ama uygulanabilir bir şey olmadığı anlaşılıp vazgeçildi.
Davetiye sistemi güzel.
Sadece 1000+ mesajı olanlara verilecek ayda 1 davetiye hakkı gibi.
Ve misafirlere tamamen kapalı içerik benim düşüncem.