Yeter Artık Bazı Bölümler Kapatılsın

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Ayni mantigi disaridan forumu okuyanlar icin guduyorsunuz ama. Forumun belli yerlerini kapatin demekle , uye olmadigi halde forumu okuyan kisilerin %90 oraninda art niyetli goruyorsunuz. (Orani siz yazdiniz yukarida)

Hakli oldugunuz yerler var evet ama bakis aciniz bana gore yanlis.

Ben aylardir forumda olup , sadece isteyen hicbirsey vermeyen kisilerin yaninda uyelikleri kapattigimiz icin forumdakilerin en az yarisindan daha cok bilgiye sahip kisilerin uye olamadigini biliyorum.

Tekrar soyluyorum. Youtube Tr deki sahte teliflerin cogu bu forumdaki kisiler tarafindan atiliyor. Kimsenin icini disini bilemiyorsunuz maalesef. Oyle sahte telif atanlar gorduk ki forumdaki yazilarina bakarsiniz BAY/BAYAN melek... Sahte telif atmaz, hatta hep sahte telif yer , sahte telif attigi kanallarin sahipleri forumda konu acar gider birde konu altinda kendilerine demediklerini birakmazlar :)

Kisacasi konu iyi niyet /kotu niyet meselesine geldimi sunu unutmayin. Internet cok iyi bir kamuflaj oluyor. Klavye ise kisinin maskesi durumuna dusuyor.

Umarim anlatabilmisimdir.

Konu evet can SIKICI . Bunlarin hepimiz farkindayiz bir cozumde dusunuyoruz fakat uyelikleri kapatmak, bolumleri gizlemek maalesef bu soruna cozum degil.

Varsa daha can alici bir cozumunuz buyrun soyleyin.

Söylediklerinize katılıyorum evet.
Ancak şöyle bir durum var, bu hainlikleri yapan içimizdekiler olabilir doğru,
Ama üye alımına ve misafirlere açık olunca bu riski artırmıyor muyuz doğal olarak?
Dış dünyayla bağlantı kesilse, içimdeki hainlerde zamanla erir, deşifre olur bence.
Bu arada forum sitesi doğrulaması içinde T.C kimlik olayı hiçbir zaman tutmaz. Takıldığım bir çok forumda bu söz konusu oldu ama uygulanabilir bir şey olmadığı anlaşılıp vazgeçildi.
Davetiye sistemi güzel.
Sadece 1000+ mesajı olanlara verilecek ayda 1 davetiye hakkı gibi.
Ve misafirlere tamamen kapalı içerik benim düşüncem.

Arkadaşlar boşuna bu konuda çözüm aramayın sahte teliflerin bitmesini istiyorsanız bütün türkler bu işi bırakması lazım üzülerek söylüyorum bunları ancak bizim milletimizin olduğu heryerde bu tür şeyler oluyor malesef.

[MENTION=114]FGA[/MENTION] üye alma işlemi şu şekilde olabilir.Üyelik başvurusu yapılıp yönetim tarafından uygun görülen kişiler alınabilir.

Üyelik Alımları daha esnek olabilir en azından telefon numarası ile doğrulama ama tüm yöntemler saçma gibi geliyor sonuçta bizim misyonumuz youtube hakkında ki yararlı bilgileri,önerileri,çözümleri tartışmak ve uygulamaktır.

forumu kötü kullananlar kesin vardır ki şuan elimde iki kanal kaldı,ip ve mac adreslerim spamda...

Bende Forum üyesi olarak düşüncemi beyan edeyim; Bu Forumun amacı gizlenmek ve sadece profesyonellere hizmet vermek olmamalı, Aksine Daha yeni kullanıcılar bulup bu MESLEK ALANINI Yaymak ve bugüne kadar öğrendiklerimizi reel olarak kullanıma açmak olmalıdır.

Birine youtube video yükleyip para kazanıyorum dediğinde ki oluşan tuhaf algı ve bizim oluşturduğumuz binlerce çözümün sır perdesi gibi kalması bundan olması gerek...

Vel hasıl-ı Kelam; Sunduğumuz yararlı bilgileri kapatmak yerine defe'at ile anlatmalıyız.

İyi Niyetli Tüm üyelere Saygılarımla

Forumu misafirlere kapatmak neden bu kadar zor geliyor? Şu konuya bakıyorum herkes hem fikir işte, oylama sunun yapalım mı diye %80 i yapalım diyeceğini düşünüyorum.. Bence bu konuyu forumca ankete sunarak karar verelim?

Hocam mualefet olarak algılamayın ama. Bu saydığınız evrakları anneniz,babanız,ablanız,abiniz,kardeşiniz o da olmadı kuzeniniz falan için bulmak zor mu? Bence değil.

Bulsun problem değil yakınının evraklarını verir yamuk bir şey yaparsa yakını gider.
Üzülür müyüz? Üzülürüz ama bir yerden de iyi oldu deriz doğru düzgün çocuk yetiştirselermiş deriz. :D

bence bazı özel bölümlere mesaj girilmesi için mesaj sınırı getirilmeli 500-1000 gibi. her önüne gelen giremez bu yöntemle.

Bulsun problem değil yakınının evraklarını verir yamuk bir şey yaparsa yakını gider.
Üzülür müyüz? Üzülürüz ama bir yerden de iyi oldu deriz doğru düzgün çocuk yetiştirselermiş deriz. :D

En azından dolandırıcılığı yapan kişi Adam olmuş olur, bir daha yeltenmez bu işe :)

Ayni mantigi disaridan forumu okuyanlar icin guduyorsunuz ama. Forumun belli yerlerini kapatin demekle , uye olmadigi halde forumu okuyan kisilerin %90 oraninda art niyetli goruyorsunuz. (Orani siz yazdiniz yukarida)

Hakli oldugunuz yerler var evet ama bakis aciniz bana gore yanlis.

Ben aylardir forumda olup , sadece isteyen hicbirsey vermeyen kisilerin yaninda uyelikleri kapattigimiz icin forumdakilerin en az yarisindan daha cok bilgiye sahip kisilerin uye olamadigini biliyorum.

Tekrar soyluyorum. Youtube Tr deki sahte teliflerin cogu bu forumdaki kisiler tarafindan atiliyor. Kimsenin icini disini bilemiyorsunuz maalesef. Oyle sahte telif atanlar gorduk ki forumdaki yazilarina bakarsiniz BAY/BAYAN melek... Sahte telif atmaz, hatta hep sahte telif yer , sahte telif attigi kanallarin sahipleri forumda konu acar gider birde konu altinda kendilerine demediklerini birakmazlar :)

Kisacasi konu iyi niyet /kotu niyet meselesine geldimi sunu unutmayin. Internet cok iyi bir kamuflaj oluyor. Klavye ise kisinin maskesi durumuna dusuyor.

Umarim anlatabilmisimdir.

Konu evet can SIKICI . Bunlarin hepimiz farkindayiz bir cozumde dusunuyoruz fakat uyelikleri kapatmak, bolumleri gizlemek maalesef bu soruna cozum degil.

Varsa daha can alici bir cozumunuz buyrun soyleyin.

Üyelik alımı ile ilgili bir mesaj yazmadım. TC onayı ile ilgili mesajda yazmadım. Bu mesajları yazan diğer arkadaşlara ayrı cevap verebilirsiniz. Ben bu konuda olmak üzere böyle bir mesaj veya bu anlamı çıkarak mesaj belirtmedim.

Benim demek istediğim konu net ve ilk mesajımda yazılı.

Art niyetin ihtimali, iyiye-kötüye kullanım ihtimali, aramızda iyi-kötü insanları da tartışmıyorum.

Dışarıda olan ve buraya kayıtlı olanın en az %90 fazlasında insan burayı takip ediyor ve kötüye kullanıyor. Benim bahsetmek istediğim şey bu.

Forumda ki herkes art niyetli olsa bile dışarıda olan art niyetli insanların en az %10 u kadardır. Ben dışarıda olanların, YouTube yöneticilerin geliştirdiği düzenlemelere kadar bahsettim. Sizlerin paylaştığı örneğin Serkan hocamızın paylaştığı "film yayınlama konusu" ndan sonra full izle kelimesinde 10 kişi çıkarken şimdi 500.000 sonuç çıkıyor. Bu çıkan sonucun neredeyse tamamı Türk ve spam bile diyemeyeceğim; sahte görsel ekleme, p*rno grafik görsel ekleme türünden.

Bir de şu pencere var, Serkan hocamıza hukuksal işlem yapılsa ve sahtecilik, w*arez/telif hakkı gerektiren içerik yayınlama, w-arez/telif hakkı gerektiren içerik yayınlamaya teşvikten başı ağrımaz mı? Ağrır. Bunlara siz büyükler veya bilgililer daha çok dikkat etmelisiniz. Bunun gibi bir sürü pencere açabilirim. Lütfen kimseyi mağdur etmeden, daha fazla kişinin canının yanmasına izin vermeden hatta bu sıkıntılı sürecin kanser gibi yayılmasını sağlamadan ani hamleler yapıp sorunu çözün. Bunların başımıza gelmesini desteklemediğinizi farz ederek.

Bence öncelikle şu konular misafirlere kapatılmalı.Giriş yapmadan bile her konu görülebiliyor.

katılıyorum.ben görünüyor diye konumu editledim.

Arkadaş sonuna kadar Haklı..Katılıyorum bende.

Üyelik Alımları daha esnek olabilir en azından telefon numarası ile doğrulama ama tüm yöntemler saçma gibi geliyor sonuçta bizim misyonumuz youtube hakkında ki yararlı bilgileri,önerileri,çözümleri tartışmak ve uygulamaktır.

forumu kötü kullananlar kesin vardır ki şuan elimde iki kanal kaldı,ip ve mac adreslerim spamda...

Bende Forum üyesi olarak düşüncemi beyan edeyim; Bu Forumun amacı gizlenmek ve sadece profesyonellere hizmet vermek olmamalı, Aksine Daha yeni kullanıcılar bulup bu MESLEK ALANINI Yaymak ve bugüne kadar öğrendiklerimizi reel olarak kullanıma açmak olmalıdır.

Birine youtube video yükleyip para kazanıyorum dediğinde ki oluşan tuhaf algı ve bizim oluşturduğumuz binlerce çözümün sır perdesi gibi kalması bundan olması gerek...

Vel hasıl-ı Kelam; Sunduğumuz yararlı bilgileri kapatmak yerine defe'at ile anlatmalıyız.

Hocam ben demiyorum sende deme kimseye youtube a video yükleyip para kazanıyorum diye hem her önüne gelen bu işe girmez hemde o algılar oluşmamış olur benim şahsi görüşüm böyle. Evrende sınırsız diye bir kavram yok bu youtube icinde gecerli yani her gelen deli gibi paralar yerine sadece pastadan payını alıyor ancak buda kimseye yetmiyor belliki kötü yollara başvuruyorlar. Birde şahsi düşüncemdir bu meslek alanı diyorsun ancak burda herkes özgün olarak bu işi tartışmıyor seninde bildiğin gibi forumun %90 ı spam çalısıyor ve spam meslek değildir.

.

Valla kardeşim yayılmış yayılancağı kadar, ufak bir webmaster bölümünde bile artık youtube kategorisi var adam geçen gelmiş okulda kanka sen ytpara da üyeymişsin, bana davet verir misin birde ben şöye bir şeyler attım ' erotik ' adsensem banlanır mı diyor bana ?

yani bu iş haziranda tekrardan TÜRKİYE'YE Reklamların açılmasıyla felaket şekilde yayıldı o yüzden kapatılsın forum konuları dışarıya..

Zaten isteyene ytpara dışı bulabileceği onlarca kaynak var artık ya da kategorilerin mesaj sayısına göre dağıtılması lazım artık. Ya da silver üye gold üye v.s ayrıcalıkları burada devreye girmeli. açıkcası ben daha silver üyeliğin ' yeşilliğinden ' başka bir artısını görmedim.

Sadece dolandırma olarak bakma bence olaya. Sahte telif, flag vs vs olaylarında ne yapabiliyoruz ki? Sadece arkasından sayıp sövüyoruz içimizden o kadar. Dava mı açıcaksın bana sahte telif attı diye. Tabiki hayır. Banlanıcak gidicek bu sefer abisinin bilgilerini çaktırmadan yollıcak yine üye olucak yine banlanıcak. Kuzeninin bilgilerini göndericek yine banlanıcak. Bu böylee uzar gider yani.

Senin dediğin dolandırıcılıkta bir nebze işe yarar o da tam ve kesin değil (babam emekli komiserdir o yüzden biraz bu bilişimle ilgili bölümlerde neler yaptıklarını biliyorum) Ancak burada öyle milyarlarca dolandırıcılık yapmıyorlar ki sadece dolandırıcılık için bakalım olaya sonucta dava açan bir elin parmaklarını geçeceğini zannetmem forumda.

bencede misafirlere kapatılsın şuan bile üyelerden çok misafir dolu forum
"Şu An Forumumuzda: 685 (334 Kayıtlı Ve 351 Misafir Üye Bulunmaktadır.) "

Ankete gerek aslında arkadaşlar. Aklın yolu 1
Önerimi mantıksız bulan sanırım kişi yok. Bu öneri benim değil herkes için sonuçta. Uygulanması dakikalar alır işleme sahip.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri