Yine Kazanmaya başladım

• Kullanıcı İrfanAlper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İrfanAlper

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar ben irfan;
Youtube 2 , 3 senelik bir geçmişim var ve böyle yüksek bir para kaldıran biri değilim. Ve 2 Kanalım vardı biri oyun kanalı , diğeri iste buldugum herşeyi paylaşiyodum. 2 , 3 telif yedi filan 1 milyon izlenme aylık gelir 50$ olduydu gümledim ve buna inat tekrardan başladım fakat bu sefer video render çerçeve flash overlay vs. kullanmaya başladım ve daha güzel oldu benim için.
4$ iyi bir kazanç :)
34 Abone;
4.500 izlenim :)
Tahmini izlenim: 30.000 lerde fakat uzun videolar değil içerikler.
Bu daha güncellenmemiş hali. Yarın güncellenirse heralde baya yükselicek çünkü baya izlenmeler arttı aboneler 34 olmuş.
Gelişim fena oldu :)
Ve 4 günde olan birşey bu :)

Herkese bol kazançlar :)

Son düzenleme:
benden tavsiye.böyle konu açarsanız nazara gelir tak diye gider.nazara getirmeyin.gizli kaldıkça artar.dillendirdikçe azalır.

Böyle konu açarsan Nazar felan değilde, kazanç paylaşımından ban yersin benden demesi.
İİ kazan kazı kazan hatta.

Ben 3 Kere Denedim. Kime Kazancımı Paylaştıysam O Akşamında İyi Gelir Getiren Kanalım Kapandı... Kazancını Paylaşmamanı Öneririm ... :)

Allah daha çok versin hocam ama takıldığım bir nokta var flash overlay ne oluyor onu tam anlamadım.
Overlay çerçevenin dişina karakterler filan ekliyorum onun için çerçeve gibi bişey sayılıyor flash'da işte full flash oluyor videonun bir yerinde;
Türkçe içerik çalışmayın derim hocam, bol kazançlar.
İspanyolca zaten hocam :) Sağolasın.

Ben 3 Kere Denedim. Kime Kazancımı Paylaştıysam O Akşamında İyi Gelir Getiren Kanalım Kapandı... Kazancını Paylaşmamanı Öneririm ... :)
Geçmiş olsun. Umarım bizede olmaz bidaha paylaşmam :)

gümbür gümbür gidecek kanallar yeni başlayanlar nazar edecek sana :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri