Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam adsense yerine neden youngscreen ?
Daha fazla kazanç...
hocam bu yougscreen de partner oldugumuzda dasboard oluyomu yani ne kadar kazanmısız vb gibi istatislikleri görebiliyozmu birde ödemeyi hangi yollarl yapıyorlar
Hocam az önce kanalım kabul edildi. Dashboard'ı ne zaman yollayacaksınız ?
Hocam sadece izlemelerden mi kazanıyoruz tıklanan reklamların getirileri olmuyor mu? Biz dasboardta tıklanma izlenme gibi günlük istatiskleri görebilecek miyiz?
Cevap verildi ...
---------- Mesaj saat 23:34:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:34 civarında gönderildi. ----------
Pm dende yazdım Skype eklerseniz hemen hallederiz skype niz yoksa bir tane açın...
istatistiklerri göreceksiniz zoomin.tv dashboardında çalışma var şuan beta sürümde fakat bütün networkler gibi tahmini kazançları veriyor başvurursan ilgileniriz kardeşim ...
başvurdum abi.
Hocam kazanclar sekmesi aktif oldu analytics kisminda. Hersey tamam midir? Bir de paypal hesabimi isteyen bir mail geldi. Onu cevap seklinde mi gonderecem yoksa sisteme bi yere mi giricez?
Ayrica pm falan gelmedi bana hocam![]()
Ayni maile yazip gonderdim zaten hocam eyvallah. Baska bir sey yapmama gerek yok herhalde. Su andan itibaren kazanclarim islenmeye baslayacaktir diye umuyorum
ilk etapta ilgilenebilecegim kadari kafiBir de sunu sorucam : Kazanclara analyticsten mi bakiyoruz yoksa ayri bir dashboard gonderecek misiniz?
Ekledim kardeşimhocam skype ekledim ama kabul edermisiniz burak
Hocam siz partnerin türkiye bayiliği gibi bir olayı üstleniyorsunuz sanırım öylemi, sorunlar ile vs. skypeden destek veriyormusunuz?
Konu Güncellendi ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.