Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevmedigim hareketler,birak baskasi seni ovsun,sen kendini degil Muhammed!Youtube için imzamda bulunan kitaptan daha iyisi varsa o kitabı yazanın elini öperim.
peki hocam fiyatta bi güzellik yapar mısınYoutube için imzamda bulunan kitaptan daha iyisi varsa o kitabı yazanın elini öperim.
Sevmedigim hareketler,birak baskasi seni ovsun,sen kendini degil Muhammed!
muslera hocam ne diyosunuz tavsiye eder misiniz kitabıSevmedigim hareketler,birak baskasi seni ovsun,sen kendini degil Muhammed!
Yazin abide bi opsun gorelimİlla bana kitap yazdıracak abi ya![]()
Ustad kitabi gecen gun atti bana ve kisa bi inceleme yaptim ,yukarda Allah var cok farkli ve guzel konulara deginmis.Faydali olurmu bence evet kitabdaki bilgileri kullanana baya faydasi olur.muslera hocam ne diyosunuz tavsiye eder misiniz kitabı
muslera hocam ne diyosunuz tavsiye eder misiniz kitabı
Yok yahu abi. Övgüye ihtiyacım yok öyleki insanın kendini övmesi kendini bıçakla kesmesi gibidir.Sevmedigim hareketler,birak baskasi seni ovsun,sen kendini degil Muhammed!
Tek fiyat azizim.peki hocam fiyatta bi güzellik yapar mısın
İlla bana kitap yazdıracak abi ya![]()
Eyvallah Erkan azizim.Şu ana kadar forumda birçok e-book satın almışımdır. Açıkçası Muhammed'in sunmuş kitap gibisini görmedim. Kendini boş yere övdüğünü düşünmüyorum.
Muhammed artık kendisini övmeyi ve övülmeyi hak ediyor
Muhammedin satmış olduğu e-booklar tartışılmaz en iyi kalitededir. Kendisine teşekkürlerimi sunarım![]()
Eyvallah azizim.Ben alan ve yardım gören biri olarak tavsiye ederim tabi ama diğerlerinide arastırıp konu başlıklarını ve içerik başlıklarını incelemeniz faydanıza olur seçim size kalmış![]()
Teşekkürler eyvallah azizim.De Te Fabula Narratur sayın Muhammet adminimizin kitabı tavsiyem cok yararını goreceksın ben gördüm![]()
Yok yahu abi. Övgüye ihtiyacım yok öyleki insanın kendini övmesi kendini bıçakla kesmesi gibidir.
Arkadaş alacaksa bir kitap kazanç vb. için değil yararı için uygun olduğunu düşünüyorum.
Tek fiyat azizim.
Saygılar efendim
Eyvallah Erkan azizim.
Eyvallah azizim.
Teşekkürler eyvallah azizim.
Kitabı masaya bıraktımMuahmmed azizim e-bookunu masamda görmek istiyorum azizim hemen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.