Youtube Asistanı Spam Bulucu - Gelişmiş

Programı son haliyle detaylı inceleme fırsatım oldu. Kaynak bulma açısından gerçekten iyi.Böyle güzel iş çıkaran insanları görmek güzel.

Skypetan yazılan istekler buraya yazılırsa güncelleme zamanı takip etmem daha kolay olur arkadaşlar :) Herkese bol kazançlar.

Kendimi şanslı hissediyorum kısmında herkese aynı içerik gelmiyorsa çok iyi günlük misal herkesin bı kez tıklama hakkı olsa güzel olabilir kanatimce alternatilere gore sizde sekil alabilirsiniz

-------------------------------------------
10 Ekim Güncelleme -- Saat 15:00

1- Username ile incelemedeki kanal ile bağlantılı olmayan videoların sonuç ekranına basılması sorunu giderildi.
2- Milyarlık izlenim sayılarının sonuç ekranına basılması sırasındaki oluşabilecek hatalar giderildi.

Güncel exe dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Hocam elinize sağlık acaba ücretsiz sürümü var mı? denemek istiyorum şimdilik.

Selamlar,

Spam kanal bulma algoritmamın dikkat ettikleri:

1-Kanalda banner var mı?
2-Başlıkta spam içerik var mı?
3-Taglerde spam içerik var mı?
4-Açıklamada spam içerik var mı?
5-Burst video upload yapılmış mı?
6-Bir günde maks kaç upload yapılmış?
7-Video atılma aralıkları neler, düzenli mi atılıyor, atılıp unutulmuş mu?

ve yayılmasını istemediğim 6 ince kontrol mekanızması daha :)

Gözünüzü kapatıp alıp atarsınız diye bir iddaam hiç bir zaman olmadı ama beğenmeyen kullanıcımız olmadı ve iddaa ediyorum, işinizi çok kolaylaştıracaktır :)

Konu güncel, hayırlı kazançlar.

13 Kasım 2017 Güncelleme -- Saat 11:36

1-
Kanal İnceleme bölümünde "User ID ile Arama" seçeneğindeki bug fixlendi. Başka kanallardan video gösterme durumu oluyordu. Artık böle bir durum söz konusu değil.

2- Son kullanıcı hatalarını önlemek adına 3 adet yeni kontrol eklendi. Fark etmeyebilirsiniz.

https://www.dosyaupload.com/9b0iGüncel exe dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

16 Kasım 2017 Güncelleme -- Saat 00:05

1-
Kanal İnceleme bölümündeki son güncellemeden kaynaklanan gridControl (Sonuç Ekranı) boyutsal sorunları düzeltildi.

Güncel exe dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

hocam,program güzel olabilir ona bişey demiyorum tabi kullanmadım ama bu renkler ne böyle :) şahsen ben alsamda kullanamam şu renkler yüzünden.örnek videodaki renk karmaşına dahi dayanamadım,az bişey izleyip kapadım.göz yormayan,güzel ve uyumlu renkler tercih edilmeli bence...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri