YouTube Canlı Yayından Kazançlar Başladı

• Kullanıcı PÖH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

PÖH

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar ya ben yeni gördüm yada ilk defa başladı pewdiepie canlı yayın yapıyor şuan ve bağış yapılabılıyor :D

Ama Türkiyeden bağış yapılmıyor eğer Türkiye'de de aktif olursa bence twitch'în ipi çekilir :D ve büyük youtuberlar köşe olur şimdiden tavsiye özgün yardırmak gerekiyor :D

vb2p9A.png

https://www.youtube.com/watch?v=dbs1ethGBR0

herşeyi anlıyorumda şu oyun oynayanlara bağış yapanların kafayı bi anlayamadım gitti

Bırak şimdi canlı yayını şu reklam sorunu düzelsinde işimize bakalım :)

herşeyi anlıyorumda şu oyun oynayanlara bağış yapanların kafayı bi anlayamadım gitti

adamlar yotubeden zengin olunuz deyince ne zengini 3-5 kuruş anca geliyor deyip halbusu baya kazanıyorlar ordaki kitlesiyle twitch'ten 100lerce lira para kazanıyorlar bir günde adam oyun oynuyor onuda yalap şap yapıyor kazandıkları para akla ziyan.

adamlar yotubeden zengin olunuz deyince ne zengini 3-5 kuruş anca geliyor deyip halbusu baya kazanıyorlar ordaki kitlesiyle twitch'ten 100lerce lira para kazanıyorlar bir günde adam oyun oynuyor onuda yalap şap yapıyor kazandıkları para akla ziyan.

%100'den hesaplayalım
%50 küfür
%10 konuşma muhabbet sohbet
%10 satış ortakları bannerler
%10 şizofren hareketler
%20 minecraft

Memleket deli kaynıyor ya ben çok salağım hacı yada milletin mayası bozuk :D

hocam ne olucak cocuk coluk ızlıor ızlemıosa yardım edenın beynı bence cocuk beyınlı

adam izledigi seyden zevk aliyor ki bagis yapiyor niye sizi bu kadar rahatsiz ediyor bu konu? adamin demekki parasi var yapiyor. Millet nelere para veriyor keyfinden, zevkinden bu garip degil yani :D

Türkün biri geçen twitch te 100 liralık bir bağış yaptı bir youtubera :D

çok büyük bir kanalın yoksa oyun videoları izlenmiyor boşa emek burak oyunda boşuna isyan etmiyor orkun ışıtmak bu durumu erken kavrayıp kanalın konseptini değiştirdi

Son düzenleme:
Super chat olmalı muhtemelen, yazınız binlerce kişininki gibi kaybolup gitmiyor kanalda en tepede renkli bir şekilde duruyor verdiğiniz paraya göre. Pewdiepie reklam sorunu yüzünden para kazanamıyordu, twitch gibi farklı platformlarda da istediği ilgiyi göremedi şimdi milletin bağışlarıyla zenginliğini koruyor :D ahahahah bu adamlara para bağışlayarak yaşatan insanları anlamıyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

ahahha dolandırıcıya bak ya :D

Pewdiepie yine yayın yapıyor :D adam haftada 1 yayın yapıyordu sımdı her gun :D 50k izleyicisi var şuan :D

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:19 ----------

Super chat olmalı muhtemelen, yazınız binlerce kişininki gibi kaybolup gitmiyor kanalda en tepede renkli bir şekilde duruyor verdiğiniz paraya göre. Pewdiepie reklam sorunu yüzünden para kazanamıyordu, twitch gibi farklı platformlarda da istediği ilgiyi göremedi şimdi milletin bağışlarıyla zenginliğini koruyor :D ahahahah bu adamlara para bağışlayarak yaşatan insanları anlamıyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

ahahha dolandırıcıya bak ya :D

aynen hocam super chat var para bağışlayınca üstte renkli olarak gorunuyor özel olaraak :D 100k aktıf abonesı olan youtuberlar şimdiden köşe oldu benden söylemesi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri