Youtube daki Tuhaf Aile

• Kullanıcı Captain Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Aslında bu kanal ve videoları yapanlarda değil, izleyenlerde bir sorun aramak gerekir bence. Para hırsının insanları ne hale sokabileceğini, artan hayat kalitesinin para kesintisiyle insana ne yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Özellikle şu aylarda :D Bu insanlara bir şey diyemiyorum, TV de izlenilen şeyler üzerine programlar yapar, e çünkü kitlenin izlediği para - reyting kazandıran budur? Sorun tamamen izleyenlerde...

Özgün kanallar kapatılmalı spam geri gelmeli en azından insanlara dizi film izlettiriyorduk :) Daha çok yararımız vardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adamın günlük attığı videonun izlenmesi ruhi çenetin haftalık attığı videosunu 2 katı. pes :D

kim izliyor bu saçma videoları onu merak ettim. :D

Belki işin özü like dislike ve yorumu kapatmaktır.

YouTube bir kırılma noktası var orada yakalarsanız olayı devamı geliyor ... Sürekli güncel ve farklı olmak işin sırrı belki

Bu çocuklar üniversite çağına geldiklerinde neler yaşayacaklar çok merak ediyorum. Arkadaşlarının kendileriyle dalga geçecek o kadar çok malzemesi olacak ki, tabi o kadar izlenme ve paraya yurt dışında okumazlar ya da televizyonda ciddi projelerde yer almazlarsa. İlerde ciddi psikolojik problemler yaşayacakları kesin.

2 yıl önceki video çekilen ev ortamına bakın birde şimdki (:
Şimdilerde eleman triplex almış müstakil bahçeli ohh mis (: "Gamze Gamze" ," Yes Baba"
hahahahah sinirlerimi bozdular geçenlerde.

Muhammed usta (: tanıdık geldi mi?

https://youtu.be/sWMr1fvwQcM?t=3m6s

Son düzenleme:
Ben izlemedim videoların isimlerine bakmam ve wiewsleri bakmam yeterli oldu ; gidip asgari ücret ile çalışacağına buradan her şeyini karşılar hiç yoktansa. ne yaptıkları beni hiç ilgilendirmiyor mesela .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri