YouTube engel güncellemesi

filtreyi ilk ben karadeli ye vermiştim ytspammer botunda kullanacaktı ordan yayıldı,

neyse siz dediğimi yapın, çok kırpma yapın, yanlardan üst ve alttan çok kesin sadece ortası kalsın
sonra sağ alta çerçeve ekleyin sonra photoshop ile filtreyi yüzde 15 transparan yapıp ekleyin, hertürlü geçer

deniyorum bakalım. soncuu yazarım

Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Çerçeve kullanılıyorsa video ekranın alt kısmına gelecek şekilde render yapılmalı. Video yukarıda olursa reklamlar altta çıkar tıklanma oranı düşer. Gelir kaybı yaşanır.

Merhaba arkadaşlar . Biliyorsunuz ki youtube'de çok sağlam güncelleme gelmiş . Hele ki son 2-3 gündür görüntü engeli , eşleşen engeli geçilmiyor . Ben 1,5 yıl rahat oldu videonti kullanmaya başlayalı. Tek ayarla her türlü videoyu engel geçiyordum . Taa ki son 2-3 güne kadar . Hiç bir şekilde geçilmiyor. Filtreler işe yaramıyor . Yarasa geçsen bile 24 saat içinde eşleşen yada engel geliyor . Çerçeve aynı şekilde . Ne yapcaz ne etcez hiç bilmiyorum . Ama bu saatten sonra sağlam engel geçebilen varsa çok sağlam paralar kazanacak eminim ona :)

Siz ne düşünüyorsunuz bu güncelleme hakkında ?

geçen geçiyor

bu sony vegasın meşhur filtresi, zamanında sony vegas kullananlar bu filtreyi çok iyi bilir

örnek veriyorum millet vegasla bir filmi 3 4 saatte renderliyordu, ben aynı filtre ile yani bu filtre ile aisesoft benzeri programlar ile çok kısa sürede render alırdım

neyse siz dediğimi yapın, photoshop ile bu filtreden 4 tane filtre oluşturun
yüzde 5 transparan yüzde 10 transparan yüzde 15 transparan ve yüzde 20 transparan
4 transparanıda deneyin, en az kayıpla geçmeye çalışın

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

Birincisi kırpma yapıcaksınız, yanlardan ve üst alttan

ikincisi zoom yapıcaksınız

üçüncüsü arkaya çerçeve koyup videoyu sağ alt veya aşağıda ortaya getireceksiniz

dördüncüsündede verdiğim filtre ile yüzde 5 veya 10 transparan ile render alıcaksınız

bence çoğu şeyi geçersiniz böyle

geçmedi çok büyük bir güncelleme gelmiş bittik :D

Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Çerçeve kullanılıyorsa video ekranın alt kısmına gelecek şekilde render yapılmalı. Video yukarıda olursa reklamlar altta çıkar tıklanma oranı düşer. Gelir kaybı yaşanır.

alıntı yapıyım spam yapmıyorum ama spam yapanlar için gerçekten önemli bilgi :)

1 saatlik videoyu prodctor edasi ile ince eleyip siki dokudunmu hicbisi olmaz .. Inceyi al :))

oyuna gelmeyin beyler bot lobisinin işi bunlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri