YouTube Gelirinizi %100 Arttırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. VICTOR HUGO [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Başka söze gerek duymuyorum.

Zayıf, daima adalet ve eşitlik ister, halbuki bunlar kuvvetlinin umurunda bile değildir. diyen Aristoteles amcam Serkan abiyi tanımamış. :)

Yetkimi aldılar çok kırgınım bu yüzden...

Muslera06 ile olan tüm ilişkilerimi yeniden gözden geçiriyorum...

her platformda yetkisini kötüye kullanan olmak zorumdamı arkadaş ya ben onu çözemedim :D

:)

Banane arkadaş...

Bide platin üye yapmış.... Bu ney lan :D

---------- Mesaj saat 17:29:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:43 civarında gönderildi. ----------

Seviyorum seni beyto :D

Seni EL (yabancı) böyle harcarda bana kalırsın gene :D:D:D

Yetkimi aldılar çok kırgınım bu yüzden...

Muslera06 ile olan tüm ilişkilerimi yeniden gözden geçiriyorum...

jqdtm.gif

Showyou benzeri bildiğiniz başka site varmı peki :)

Bu arada Reddit.com 5usd'ye 6-7K gösterim yapıyor kendi sayfasında, video ne kadar izlenir bilmiyorum ama benim şimdilik bulabildiğim en güvenli yöntem bu

birde
Adwords
25 TL harcama + 100TL kupon
Bing 10 USD harcama + 50 usd kupon veriyor.
Facebook 50 usd kupon (bildiğim kadarı ile birşey harcamanız gerekmiyor

45TL harcayarak 150 USD'lik reklam yapabilirsiniz :)

Para kazanmak amacli degil hocam, bu adamlar bu isi yapan en kaliteli sirketlerden biri. O maksatla soyledim.

hocam ben burda uzun süre publisher olarak çalıştım yani videolarını sitemde yayımlıyordum izleme başı 0.01 ile 0.03 usd arası alıyordum ilk zamanlar ödemeleri aldım sorunsuz şekilde ama sonra işi üçkağıta dökmeye direk hesap kapayıp paraların üstüne yatmaya başladılar,fiyatlar direk 0.01 e düştü,müşteriden izleme başı 0.1 de alsalar 0.05 de alsalar yayımcıya 0.01 veriyorlar rezalet,birde yeni üyelere 10usd lik hediye kupon veriyorlar publisherlardan çalıp.

Aynı şekilde müşterilerden çok şikayet var youtube hesabım kapatıldı,izlemeler gerçek değil şeklinde öyle heryerde adsense reklamı veriyorlar ama gerçekten üçkağıtçı bir firma rus zaten bunun sahibi iş ahlakları yok.biraz araştır google da göreceksin zaten ne kadar problemli olduğunu.Video izletme konusunda kaliteli 2 firma bilirim unrulymedia ve aol ye ait olan be on,bunlarda tabi yüksek bütçeli işler yapıyorlar sana bana uymaz,virool aradaki boşluğu doldururum ayağına çıktı piyasaya ama tek amaçları kısa sürede ceplerini doldurmak müşteriye fayda sağlamak değil.

Ben kaç zamandır bu işteyim bu forum daha yokken
serkan abi ilk wordpress olarak youtubepara açmıştı wordpress tabanlı ta ozamandan bu işin içindeyim kesinlikle ama kesinlikle böyle şeyleri tasvip etmiyorum

Ben kaç zamandır bu işteyim bu forum daha yokken
serkan abi ilk wordpress olarak youtubepara açmıştı wordpress tabanlı ta ozamandan bu işin içindeyim kesinlikle ama kesinlikle böyle şeyleri tasvip etmiyorum

youtubepara wordpress tabanlı açtın diye mi tavsiye etmiyorsun hocam ?

teoride fikir mantıklı site bizim videoları dağıtıyor ve karşılığında belli bir para alıyor, dağıtılan sitelerde ne kadar izlenir video bir garantisi yok.

iş modeli çokk mantıklı aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri