Konu ne saçma yerlerde ya.
Sorun şuki, Forumdaki Yetkili kişiler, Daha önce Forumlarda çok fazla vakit geçirmemiş kişiler.
Forumda herkes herkesle kurallar çerçevesinde yazışabilmeli.
Forumdaki Yetkili kişiler, genelde daha önce Büyük forumlarda yada Orta ölçekli forumlarda yöneticilik yapmayan kişiler.
Fevri davranabiliyorlar, yetkilerini aşan şeylerde yapabiliyorlar.
Ama forumdaki Adalet mekanizması iyi işliyor.
Bu açığı en yetkili kişiler sağlıyor.
Bu konuyu açan yetkili daha önce Kendi forumunu açtığı için herhalde forumdan yetkilerinin alınmasını felan istedi. ( ben öyle tahmin ediyorum )
Bir ara yetkileri alınmıştı, tekrar yetki verildi.
( büyük ihtimal kendi forumunda istediği havayı yakalayamadı )
Bunları nerden mi biliyorum.
Tecrübe 2004'ten beridir forumlardayım.
Artık kimin ne yaptığını yapacağını biliyorum.
Yorumlardan bile kimin ne düşündüğünü kestirebiliyorum.
Bunları niyemi yazdım?
Bu konu vesile olduda ondan yazayım dedim.
Arkadasim oncelikle dediklerine katilmakla birlikde burda bu mesajin vesilesi ile asagidakileri yazmak istiyorum.
Muhammed cok iyi bir insan.Saygili efendi gercekden iyi.Burda kimse Muhammede kotu diyemez,dedirtmemde.Sadece yaptigi bir cok sey biraz cigridindan cikmaya basladi o kadar.Bu yuzden mudahale ettim.Sanirim buda adminligin verdigi yetkiden dolayimi,Gencliginden dolayimi bilmiyorum ama biraz olmayacak seyler oldu.Olabilirde normal ama bazi 1 kac seye goz yumarsaniz sorun olmaz ama surekli olursa artik buda dogru olmaz.
Forum actigindan benim dun yada 2 gun once haberim oldu yalan soylemiyeyim.Acabilir kimse birsey diyemez zaten sevinirimde.Ancak bizim Mnote ve Mertcan03 ile yaptigimiz Muhammedin'de oldugu ortak konusmada,kendisine forum acmissin,eger niyetin orda devam etmekse burayi birakabilecegini orda devam edebilecegimi soyledim.Kendiside bana Hayir abi orasini Ebook satin alanlara destek icin actigini kalici yada bu tur bir forum olmayacagini beyan etti tamam dedim.
Ben forumuna hic bakmamistim,girmedimde zaten hic.Dun gece bir kisi vesilesi ile muhammedin forumu ve yazilarini gordugumde,bana Konusmamizda Ebook satisi icin actigini soyleyen Muhammedin,daha onceden actigi Moderator alimlari,farkli farkli paylasimlari yaptigini gordum.Simdi dun bana boyle diyen bir kisinin bu tur actigi konulari gormek ? isareti olusturuyor ister istemez.Cunki burda yetki sahibi olupda kendi cikarina cevirmeye calisan kisileride gorduk ve unutmadik.
Bugunde kendisine bu durumu soracakdim,neden boyle dedin bana cunki forumda mod alimi yapiyormussun konu acmissin bu nasil ebook destek sitesi filan diycekdim ki bu konuyu gordum.Haksiz yere banlanan bir uye,kendi kaynagi oldugunu sonradan sorulan sorular uzerine yazan bir admin derken benimde kendi dusuncelerim ve gorduklerimden sonra yetkisini aldim.
Evet yetkisini aldim ve kendisi niye bu kadar onemli derecede alinganlik yapti ve actigi sahiplendigi konuyu editleyip,"isteyen dener isteyen denemez" diyerekden kendi forumunun linkini yazip mesajini editledi anlamis degilim.
Madem amacin yardimlasmak,madem bilgi vermek,yazdigin yazinin arkasinda dur.Yetki alindi diye tiriplere girme,hakkini ver beni utandir.
Ben kendisine 50 kez dedim,bu forum senin,bu forum sizin ama hic bir zaman kendi cikariniz icin is yapmayin kimseyi uzmeyin kirmayin sartiyla sizin dedim.Ama malesef olmadi.Kendisi skype'inde Forum actigim icin banladi demis beni.

Gercekden inanamiyorum,bana toplu gorusmede ebook icin acmistim abi diyen kisi bu yaziyi yazip birde kendini hakli yada sanki haksizliga ugramis gibi gostermeye calisiyor.
Yani bilmiyorum,bugune kadar kim forum acmista karsi cikmisiz yada rakip gormusuz.Acin abi,herkes acsin sevinirim ve inanin umrumdada olmaz.Hic olmaz ise benim bu siteye ayirdigim vaki azalir daha cok isime veririm kendimi.Yani kendinizi iyi gostermek adina iyice camura batmaya calismayin.
Benim anlamadigim olay,neden bir kisi cikipda bana " Abi youtube forumu actim,bana destek ol reklamimi yap" demoiyorda,benim sitemde yetki alip cevre edinmeye calisip arkamdan forum acip bu tur sevmedigim islerin icine girip kendini rezil ediyor anlamis degilim.Ciksin bir kisi Youtube forumu actim abi beklerim desin,abi tanitim yapalim desin yapmassam ********im.ilk once hangi isin nasil yapilacagini,yolunu adabini bilin yeter.Gerisi zaten cok iyi sekilde gelisecekdir.Ama iste olmuyor,arkadan cevre yapip is yapip forum acip tartisarak gitmek banlanmak dahami hoslarina gidiyor anlamiyorm..
Uzun lafin kisasi durum budur ustad.Kendisine basarilar diliyorum.Her zaman elimden geldigince her konuda yardimci olurum yine muhammede orda sorun yok ama durust olacak baska birsey istemiyorum.
Cogu zaman forumda bazi uyeler foruma reklam almisiniz,ihtiyacinizmi var diyerek laf soktular bana.

Ses cikarmadim,konusmadim konussunlar dedim,yardim kurumlarina gidiyor dedim gectim.Bu sitedeki 1 Tl reklam geliri benim cebime girmisse zehir zikkim olsun bana.Butun gelirler Muhammede gitti,sen al dedim,kime kaca verisen ver al ihtiyacina kullan dedim.Ev tutacagim dedi ihtiyacim var dedi komple biraktim reklam islerini ona.Ynai bunlari anlatmam ama bide uste cikar gibi kendilerini boyle gostermeye calismalari durumu farkli yere cekmeleri cok ayip oluyor.
Neyse benden yana ne hakkim varsa sonuna kadar helal olsun Muhammede.Gene ihtiyaci olsun gene elimden gelen herseyi yaparim ister sitesinde ister ozel hayatinda ama bu kez karsima durust olarak olgun bir kisi olarak gelsin baska birsey istemiyorum..
Bu konuda cok uzadi zaten.
Paylasilan siteyi incelemedim ama kazandiracaginida sanmiyorum bana gore imkansiz.Deneyen olursa denesin iyiyse acar bi konu yazar bizde destekleriz.3 kurus para kazandiracak diye kimsenin cebindeki 3 kurusuda bilip bilmeden tartmadan heba ettirmeye gerek yok.
---------- Mesaj saat 00:08:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:32 civarında gönderildi. ----------
konuyu açan arkadaş süreli mi banlandı süresiz mi? daha önce bir kaç önemli konusunu okumuştum
Onu kendi belirler ustad biz belirleyemeyiz.