Belliki kimden ne koparırlarsa kar kardır mantığıyla hareket ediyorlar.
Google'dan direkt ödeme almak yerine farklı şekillerde ödeme yöntemlerine yönelmenizi tavsiye ederim.
Farklı şekilde ödeme yöntemleri dediğiniz ne oluyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belliki kimden ne koparırlarsa kar kardır mantığıyla hareket ediyorlar.
Google'dan direkt ödeme almak yerine farklı şekillerde ödeme yöntemlerine yönelmenizi tavsiye ederim.
Henüz ceza belli olmadı geçen ay ortasında rapor değerlendirme de dinlendim. 1 aya kadar belli olur dediler. Rakamı sordum ama söylemediler. Tahminim o cezaları yazacaklar. Sonrasında vergi dairesi ile uzlaşmak için görüşeceğim. Orada bahsettiğiniz cezaların büyük kısmını sildikleri söylendi. Ama benim sorunum KDV de yazılması, Tüm izleyicilerim yurt dışı olduğu için KDV muaf olmam gerekiyordu ama yinede müfettiş gelirin bir kısmını Türk izleyicilerden kazandığımı iddia etti ve KDV yazacağını söyledi. Nasıl ispat ederler bilmem. KDV den mahkeme olacak zaten anlaşamazsam ceza için de mahkemeye başvurucam. Oda ortalama 1.5 - 2 yıl sürüyormuş bu süre için de vergi barıışı çıkarsa en kötü ondan yararlanırım. Mahkeme için de elimin güçlü olduğunu düşünüyorum bakalım rapor gelince daha net belli olacak.
banka hesaplarınıza bu süreçte bir engelleme, bloke kondumu?
bilen varmı, bende travma sobrası stres bozukluğu var. depresyom kaygı asosyallik hayatımı mahvedecek türden. dışarı çıkmak bile istemiyorum 5 _6 ay. birde elazığ depremi oldu o depremde iyiyce psikolojik olarak yıprandım, şu an iki ilaç kullanıyorum yaşayabilmek için. sorum şu benim vergi vermem gerekir mi? zira bu saaten sonra bir iş sahibi olmam imkansız gibi. bana herhangi bir avantaj sağlar mı hastalığım..
Allah yardımcın olsun vergiyi boşver sen bi şekilde halleolur sağlığını düşün.
bilen varmı, bende travma sobrası stres bozukluğu var. depresyom kaygı asosyallik hayatımı mahvedecek türden. dışarı çıkmak bile istemiyorum 5 _6 ay. birde elazığ depremi oldu o depremde iyiyce psikolojik olarak yıprandım, şu an iki ilaç kullanıyorum yaşayabilmek için. sorum şu benim vergi vermem gerekir mi? zira bu saaten sonra bir iş sahibi olmam imkansız gibi. bana herhangi bir avantaj sağlar mı hastalığım..
2015 ten bu yana adsense kazancınız oldumu hocam ?!
zaten sağlığım için paramı kullanıyorum, ama eğer devlet parama el koyarsa benim artık gelir elde edebileceğim bir yol yok. Zaten bazen intihsr dğşümceleri alıp götürüyor beni eğer vergi isterlerse bu defa nasıl katlanırım bu strese bilmiyorum. Umarım benim için bir kolaylık vardır bu vergi olayında yoksa hayatım alt üst olacak..
Diyelim bana 300k vergi borcu çıktı ve bana ait hiçbir şey yok ne yapabilirler ?
5 yıl boyunca üzerine bir şey varsa ya da para varsa alırlar. 5 yıl içinde alamazlarsa zaman aşımına uğrar ve borç silinir.
Hayır. 5 yıl içinde dosya açılırsa açılır. Eğer dosyayı 5 yıl içinde açabilirlerse ömrünün sonuna kadar o borç senin olur.5 yıl boyunca üzerine bir şey varsa ya da para varsa alırlar. 5 yıl içinde alamazlarsa zaman aşımına uğrar ve borç silinir.
Hayır. 5 yıl içinde dosya açılırsa açılır. Eğer dosyayı 5 yıl içinde açabilirlerse ömrünün sonuna kadar o borç senin olur.
5 yıl boyunca üzerine bir şey varsa ya da para varsa alırlar. 5 yıl içinde alamazlarsa zaman aşımına uğrar ve borç silinir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.