Youtube Google Vergi (ANA KONU)

bende çok tedirginim. madem isteyeceksin kazanırken iste.
4 yıl geçmiş arıyorlar. para nerde diye sorsalar gören yok

işte bende bundan çok korkuyorum, parayı borsaya ve bitcoine yatırmıştım, yüzde 70 kayıptayım, artı çok harcama yaptım, :(
taktik ve yöntemlere en az 20k harcamışımdır, zamanında youtubeden para geliyorken taktik yöntem aldığım oldu

bende çok tedirginim. madem isteyeceksin kazanırken iste.
4 yıl geçmiş arıyorlar. para nerde diye sorsalar gören yok

Son gelenler 2016 dan sonra başlıyor. Seni arayan vergi müfettişi ise arayıp tarihleri öğrenebilirsin.

Son gelenler 2016 dan sonra başlıyor. Seni arayan vergi müfettişi ise arayıp tarihleri öğrenebilirsin.

aradım açmadı, pazartesi tekrar ararım. inşallah öyledir. adrese tebligat gönderdik ama ulaşmadığı için aradım dedi. inşallah dediğin gibidir.
ama ben 2016 sonra almadım sanırım ödeme :(

Bu konu inceleniyordur muhtemelen, Form adminlerinden ricam bu konunun gizliliğini sadece onaylı üyelere açabilirler mi ?
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Yılda 1,2 defa ödeme alıp da çağrılan var mı hiç?

vergi inceleme dökümanını imzalamadan varlık barışından yararlanmayı deneyin arkadaşlar o formu imzaladıktan sonra işler zor davalık olabilir durum.
varlık barışından yararlanmış olup ödeme yaptıkdan sonra dava açacak olsanız elinizde güçlü argüman olacak çünkü inceleme ve tarhiyat yapılamaz diyor.

Yılda 1,2 defa ödeme alıp da çağrılan var mı hiç?

2015 6 parça . 2016 2017 2018 de Adsensenin S si yok. 4 Yıl için gittim geçen gün. 1 2 defaya bakmadıklarını söyledi müfettiş. Kısaca orada ki Google Ireland yazısına takmış adamlar 3 5 demeden 6lı 7li cibili cibili çağırıyorlar.

2015 6 parça . 2016 2017 2018 de Adsensenin S si yok. 4 Yıl için gittim geçen gün. 1 2 defaya bakmadıklarını söyledi müfettiş. Kısaca orada ki Google Ireland yazısına takmış adamlar 3 5 demeden 6lı 7li cibili cibili çağırıyorlar.

Yıllık bazda mı 1,2 defa yoksa 4 yılın toplamında mı 1,2 defaya bakmıyorlarmış?

bugun avukata vekalet verdim. pazartesi inceleme bittiğine dair tutanak imzalanacaktı. avukat imzalamamayı tercih ederiz dedi. artık iş yargıya kaldı. sürekli yazıyorum konu çok ciddi. ortak hareket etmek en güzeli. 100 bin tl kazananlardan yaklaşık 100-150 bin tlye yakın para istiyorlar bilginize.

Arkadaşlar aramızda şahıs şirketi açıpta düzenli vergi veren varmı, gider olarak neyi gösterebiliriz?

vergi inceleme dökümanını imzalamadan varlık barışından yararlanmayı deneyin arkadaşlar o formu imzaladıktan sonra işler zor davalık olabilir durum.
varlık barışından yararlanmış olup ödeme yaptıkdan sonra dava açacak olsanız elinizde güçlü argüman olacak çünkü inceleme ve tarhiyat yapılamaz diyor.

Varlık barışı olayını bende merak ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri