bugün benide aradılar, salı günü randevu verdiler. görüşmemiz gerekiyor dediler.
benim gibi garibanı çağırdılarsa herkesi arayacaklar arkadaşlar![]()
off, fena tedirgin oldum şimdi, bu yılıda atlatsaydık bari, ozaman gelseydi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugün benide aradılar, salı günü randevu verdiler. görüşmemiz gerekiyor dediler.
benim gibi garibanı çağırdılarsa herkesi arayacaklar arkadaşlar![]()
off, fena tedirgin oldum şimdi, bu yılıda atlatsaydık bari, ozaman gelseydi
bende çok tedirginim. madem isteyeceksin kazanırken iste.
4 yıl geçmiş arıyorlar. para nerde diye sorsalar gören yok
çok kötü oldu bu ya
geçen sene %50 yi gidere sayıp,kalan %50 yi gelir sayıyorlardı,artık bu yok işte
kazancın 2-3 misli ceza çıkması muhtemel,çoğunda öyle olmuş![]()
eminmisiniz, kesin bilgi mi
bende çok tedirginim. madem isteyeceksin kazanırken iste.
4 yıl geçmiş arıyorlar. para nerde diye sorsalar gören yok
Son gelenler 2016 dan sonra başlıyor. Seni arayan vergi müfettişi ise arayıp tarihleri öğrenebilirsin.
Son gelenler 2016 dan sonra başlıyor. Seni arayan vergi müfettişi ise arayıp tarihleri öğrenebilirsin.
Yılda 1,2 defa ödeme alıp da çağrılan var mı hiç?
2015 6 parça . 2016 2017 2018 de Adsensenin S si yok. 4 Yıl için gittim geçen gün. 1 2 defaya bakmadıklarını söyledi müfettiş. Kısaca orada ki Google Ireland yazısına takmış adamlar 3 5 demeden 6lı 7li cibili cibili çağırıyorlar.
Bende bunu merak ediyorum herkes kaçıyor olamazArkadaşlar aramızda şahıs şirketi açıpta düzenli vergi veren varmı, gider olarak neyi gösterebiliriz?
vergi inceleme dökümanını imzalamadan varlık barışından yararlanmayı deneyin arkadaşlar o formu imzaladıktan sonra işler zor davalık olabilir durum.
varlık barışından yararlanmış olup ödeme yaptıkdan sonra dava açacak olsanız elinizde güçlü argüman olacak çünkü inceleme ve tarhiyat yapılamaz diyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.