Youtube Google Vergi (ANA KONU)

Yıllık bazda mı 1,2 defa yoksa 4 yılın toplamında mı 1,2 defaya bakmıyorlarmış?

valla hocam onu bilemiyorum , bir şey dediyse de stresden aklımda kalmadı. Varsa Google Ireland girişiniz siz yine de tedbirli olun derim ben. Ben de bugüne kadar hep amaan bişey olmaz bize vs diyordum kendi adıma. Bir gün şaak diye geldiler demekki sıra geliyormuş banada :(
 
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] şu konuyu onaylıların göreceği şekil de yapma şansınız yok mu
 
bugun avukata vekalet verdim. pazartesi inceleme bittiğine dair tutanak imzalanacaktı. avukat imzalamamayı tercih ederiz dedi. artık iş yargıya kaldı. sürekli yazıyorum konu çok ciddi. ortak hareket etmek en güzeli. 100 bin tl kazananlardan yaklaşık 100-150 bin tlye yakın para istiyorlar bilginize.

ya bu nasıl olabilir? Kazandığından fazla vergi ödemek nedir? saçmalık değil mi bu?? off off
 
benimde bu hafta inceleme sonucu açıklanacak. benim partner gelirlerinide adsense gelir diyr gösterdiler. çok sıkıntılı geçecek. partner konusu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
 
Son düzenleme:
benimde bu hafta inceleme sonucu açıklanacak. benim partner gelirlerinide adsense gelir diyr gösterdiler. çok sıkıntılı geçecek. partner konusu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

İnceleme olduğu an da adsens partner şu bu ayırmıyorlar hocam. Hesabınıza giren her krş gelir olarak yazılır. Sadece borç alışverişleri teyit edildikten sonra düşülür.
 
Yanlış- hata
 
Son düzenleme:
arkadaşlar süreç aşamasında gelişme sağlayan var mı? bilgilendirebilir misiniz?
 
Evet arkadaşlar banada geldi randevu alıp konuşmaya gideceğim. Neler yapabiliriz yeni giden var mı? Durum nasıl ilerliyor. 53. sayfaya kadar okudum bütün konuyu. Gelir vergisi ödemek zorunda mıyız? Kanallarımızın ve kapanan kanalların yurt dışından izlenmesini nasıl kanıtlarız. İrlanda ve Türkiye arasındaki çifte vergilendirmeden yararlanamıyor muyuz?
 
Evet arkadaşlar banada geldi randevu alıp konuşmaya gideceğim. Neler yapabiliriz yeni giden var mı? Durum nasıl ilerliyor. 53. sayfaya kadar okudum bütün konuyu. Gelir vergisi ödemek zorunda mıyız? Kanallarımızın ve kapanan kanalların yurt dışından izlenmesini nasıl kanıtlarız. İrlanda ve Türkiye arasındaki çifte vergilendirmeden yararlanamıyor muyuz?

Ne kadar bir ödeme aldınız ki çağrıldınız detay verebilir misiniz?
 
Kusura bakma. Özür dilerim.
 
Son düzenleme:
şu öküzü banla talebinde bulunuyorum. :D trolcü. üye olur olmaz vergiye çağrılmış. Bir uza gevşek :D

https://www.youtube.com/watch?v=8a2hsT7i6C4

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:44 ----------

Onaysız üyelik tamamen kapatılmalı tc ve telefon no ile üye olunmalı.

dün bana da geldi mektüb 2017 2018 deki gelirim için cağrıldım.


bugün eski bir vergi mütettişi ile görüşeceğim.

umarım benim de yalan söyleyeceğimi düşünmezsiniz.

durum ciddi beyler.
 
2015-2016 sormuyorlarmı hocam ?!

2015 benim yok hocam. 2016 az çok var.

ortalama +25 k bir banka hesabına google tarafından para yattıysa tüm banka hesaplarınız araştırılır gibi


beni tespit tutarı 330 bin tl ancak partner ödemelerini filan da araştırcaklar 2 hafta görüşmeye gideceğim onun öncesin de giderleri filan hesaplayacağım. Tabi partner ödemeleri de araştırılcak.

ARKADAŞLAR DURUMU HAFİFE ALMAYIN HERKES HAZIRLIKLI OLSUN.
 
Son düzenleme:
arkadaşlar benim asıl merak ettiğim konu bununla ilgili ödemesi şu kadar çıktı diyen var mı ?

bide mahkeme olayları nasıl olacak
 
Hadi bakalım hayırlısı, ülke de para kazanmak neredeyse imkansızlaşmaya başladı. Vergi kazançtan çok çıkacaktır.
 
Geçmiş için niye çağrılır insanlar anlamam. Dersin ki kardeşim şu tarihten sonra vergi almaya başlayacağız. Millette ona göre hesabını kitabını yapar. Bu ülkede yaşam çok zor be kardeşim. Ertesi günü ne olacağı belli değil. Bir bakmışın ki hesabına el koymuşlar. Dımdızlak kalmışsın ortada.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri