Varlık barışı olayını bende merak ediyorum
dava açılınca eli güçlendirecek bir hamle çünkü varlık barışında vergi incelemesi yapılamaz deniyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Varlık barışı olayını bende merak ediyorum
Yıllık bazda mı 1,2 defa yoksa 4 yılın toplamında mı 1,2 defaya bakmıyorlarmış?
bugun avukata vekalet verdim. pazartesi inceleme bittiğine dair tutanak imzalanacaktı. avukat imzalamamayı tercih ederiz dedi. artık iş yargıya kaldı. sürekli yazıyorum konu çok ciddi. ortak hareket etmek en güzeli. 100 bin tl kazananlardan yaklaşık 100-150 bin tlye yakın para istiyorlar bilginize.
benimde bu hafta inceleme sonucu açıklanacak. benim partner gelirlerinide adsense gelir diyr gösterdiler. çok sıkıntılı geçecek. partner konusu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Evet arkadaşlar banada geldi randevu alıp konuşmaya gideceğim. Neler yapabiliriz yeni giden var mı? Durum nasıl ilerliyor. 53. sayfaya kadar okudum bütün konuyu. Gelir vergisi ödemek zorunda mıyız? Kanallarımızın ve kapanan kanalların yurt dışından izlenmesini nasıl kanıtlarız. İrlanda ve Türkiye arasındaki çifte vergilendirmeden yararlanamıyor muyuz?
şu öküzü banla talebinde bulunuyorum.trolcü. üye olur olmaz vergiye çağrılmış. Bir uza gevşek
https://www.youtube.com/watch?v=8a2hsT7i6C4
---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:44 ----------
Onaysız üyelik tamamen kapatılmalı tc ve telefon no ile üye olunmalı.
dün bana da geldi mektüb 2017 2018 deki gelirim için cağrıldım.
bugün eski bir vergi mütettişi ile görüşeceğim.
umarım benim de yalan söyleyeceğimi düşünmezsiniz.
durum ciddi beyler.
2015-2016 sormuyorlarmı hocam ?!
Birçok kişi işi mahkemeye götürdü diye biliyorum uzun bir süreçten geçerler. İncelemesi bile uzun sürenler var.Evet hiç sonuçlanan olmadı mı bende çok merak ediyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.