Youtube Google Vergi (ANA KONU)

zarf geldiyse o iş bitmiştir, gitmeseniz de zaten müfetiişi kendisi başlatıyor işlemi

İnceleme resmî olarak müfettiş yanında tutanağı imzaladığınız zaman başlar. 15 gün içinde görüşmezseniz kendisi başlatabilir. Tebliğ almak inceleme yasal olarak başladı değildir. Kanuna bakın

İnceleme resmî olarak müfettiş yanında tutanağı imzaladığınız zaman başlar. 15 gün içinde görüşmezseniz kendisi başlatabilir. Tebliğ almak inceleme yasal olarak başladı değildir. Kanuna bakın

benim dediğimle sizin dediğinizin ne farkı var ? Ben gün vermişmiyim orda ? zarf geldiyse iş bitmiş demişim. Ki bitmiştir zaten.

benim dediğimle sizin dediğinizin ne farkı var ? Ben gün vermişmiyim orda ? zarf geldiyse iş bitmiş demişim. Ki bitmiştir zaten.

Zarfın gelmesi inceleme başlatıldı demek değildir.
Varlık barışına başvurulabilir inceleme yapılamaz maddesi savunulabilir.
İnceleme başlatılamaz der inceleme durdurulur demez mesela.

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

Kanun
Müfettişin atanması
Tebliğ zarfı gönderilmesi
İnceleme başlama tutanağı hazırlanması imzası ile incelemenin başladığını söyler
Bu 3 adım tamamlanmalı

Gittik sozlu bilgi verdik tebligata imza attik adam r3smen dosyayi.baslatmis demektir daha ne yapsin

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:11 ----------

Vergi hukuku alanında uzmanım. Hukuki sorunlarınız için mail atabilirsiniz:

[email protected]

Skype kullaniyormusunuz

Gittik sozlu bilgi verdik tebligata imza attik adam r3smen dosyayi.baslatmis demektir daha ne yapsin

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:11 ----------

Skype kullaniyormusunuz

Ben bu işlemi yapmadan evvel varlık barışı İçin dilekçe gönderdim

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Avukatlar ve smmm ler varlık barışı olmaz 10 bin verin incelemeye girelim vergi affı çıkacak uzatırız ondan yararlandırız.
Hepsi bu işi almak İçin can atıyor ama varlık barışı yapabiliriz diyen yok

arkadaşlar quiz den gelen ödemeler için nasıl bir beyanda bulundunuz ?

Arkadaşlar tebligat geldi 15 gun içinde gelir gider defterlerinizi bildirin diyor bu asamada ne yapmaliyiz

Arkadaşlar tebligat geldi 15 gun içinde gelir gider defterlerinizi bildirin diyor bu asamada ne yapmaliyiz

15 günlük süre şuan için durdu haberiniz olsun müfettişi arayın zaten izinlidir.
koronodan dolayı şuan işlemler yapılmıyor müfettiş sizi çağıramaz bakanın bugunki açıklamalarını okuyun

15 günlük süre şuan için durdu haberiniz olsun müfettişi arayın zaten izinlidir.
koronodan dolayı şuan işlemler yapılmıyor müfettiş sizi çağıramaz bakanın bugunki açıklamalarını okuyun

hocam benim işlemleri mail üzerinden yapmaya devam ediyorlar.

2020 Diyelim ki vergi affı cıktı. İncelemeye girmeyen biri 2021-2022 yıl içerisinde incelemeye girdi. Geri dönüş 5 yıldan sorumlu oluyor mu? Yoksa 2020-2021-2022 incelemeye tabi olur.

burdan tekrar sorayım partner ödemesi alan arkadaşlar bu ödemeler için nasıl beyan verdiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri