youtube günlük kazancınız

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaşlar merak edenler için videolarımdan bir tanesini koysam bi sorun olurmu

Spamcının malı özgüncünün çenesi yorar anca. :) Asıl işim youtube olsa belki spam düşünürdüm. Vaktim olurdu çünkü. Ama az çok özgün kanallarlada kazanıyoruz. Yeter Allah bereket versin.. :)

Bir kizim var ellerinizden oper.Bugune kadar her turlu yoklugu gormus biri olarak zaten ben kendimden gecmisim.Kizimin gelecegi icin yatirimlar yapmak kendim icinde karnimi doyuracak,acikda kalmayacak sekilde bir normal hayat.Baska bir istegim vs yok yani.Allah olmayana versin.

Allah bağışlasın sizin gibi bir babası olduğu için çok şanslı :) Bu arada sizin adsenseyi masaüstü resmim yaptım örnek olması açısından bilgisayarın bile dengesi şaştı :D

Anlaşılan şu ki Spam bitmeyecek ! Ben 2015 yılına kadar böyle gideceğine inanıyorum !

Bende spam yapmaya çalışıyorum ama 2 gun sonra kanal para kazanmaya kapanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz hangi kategori çalışıyorsunuz bilgi verecek varmı ?

[MENTION=4721]hsehan1[/MENTION] alıntıladığınız arkadaşla samimi olabilirsiniz ama forum içerisinde bu tür konuşmalara girmezsek sevinirim.Saygılar..

Bende spam yapmaya çalışıyorum ama 2 gun sonra kanal para kazanmaya kapanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz hangi kategori çalışıyorsunuz bilgi verecek varmı ?

geçenlerde biri kategorisini söyleyip adsense kazanç resmini koydu, ertesi gün battı.

[MENTION=4721]hsehan1[/MENTION] alıntıladığınız arkadaşla samimi olabilirsiniz ama forum içerisinde bu tür konuşmalara girmezsek sevinirim.Saygılar..

şey olsun diye şey ettim, o da yanlış anlıcak bir kişiliğe sahip değil diye şey ettim ki yanlışda anlamadı ama bundan sonra daha şey ederim.

Üstad, hayırdır haberin filan mı var? neden 2015?

Spam bitmiyor ! Spam biterse Yt büyük ölçüde biter ! Spam Biterse dönüşüm olmaz ! Spam biterse Yt' nin işine Gelmez ! İsteseler Spamı istediği gün bitirirler ! Reklamlar Çerezlere göre çıktığı için Reklam dönüşümü sağlıklı oluyor ! Buna bağlı olarakda yt ister istemez Spam' a destek veriyor ! Sadece Spam Zorlaşıyor ! Yani ondan alıp başkasına veriyor ! Spam konusunda tecrübe şart ! Artık Spamıda orjinal yapmamız gerekiyor ! Çünkü her spam spam olmuyor ! Spam yaptığını sananlar ise yanılıyor ! Neden 2015 diyorum Ocak ayında bir değişikliğe gidilmedi, sadece göz dağı verildi, ama icraat yapamadılar sadece lafta kaldı ... :):):) bundan sonra da böyle gidecek ama dediğim gibi spamı yapabilenler başaracak yapamayanlar yani yaptığını düşünenler sürekli olarak yanılacak ve hep böyle gidecek. ;)

му ιммσятαℓ;223219' Alıntı:
Spam bitmiyor ! Spam biterse Yt büyük ölçüde biter ! Spam Biterse dönüşüm olmaz ! Spam biterse Yt' nin işine Gelmez ! İsteseler Spamı istediği gün bitirirler ! Reklamlar Çerezlere göre çıktığı için Reklam dönüşümü sağlıklı oluyor ! Buna bağlı olarakda yt ister istemez Spam' a destek veriyor ! Sadece Spam Zorlaşıyor ! Yani ondan alıp başkasına veriyor ! Spam konusunda tecrübe şart ! Artık Spamıda orjinal yapmamız gerekiyor ! Çünkü her spam spam olmuyor ! Spam yaptığını sananlar ise yanılıyor ! Neden 2015 diyorum Ocak ayında bir değişikliğe gidilmedi, sadece göz dağı verildi, ama icraat yapamadılar sadece lafta kaldı ... :):):) bundan sonra da böyle gidecek ama dediğim gibi spamı yapabilenler başaracak yapamayanlar yani yaptığını düşünenler sürekli olarak yanılacak ve hep böyle gidecek. ;)

kardeş sen bilir kişimisin :D

му ιммσятαℓ;223219' Alıntı:

Dediklerine noktasina kadar katiliyorum.

3 kanal birden kapanınca günlük 60-70 tl den, suan 5-10 tl arasına düştüm.

işin kötüsü sayfa to çok çok kötü. aynı kategoriden devam ediyoum, 2 yeni kanal actım gunluk 10 k izlenimi geçmeye başladım ama sayfa to 0.20 lerde gezdiğinden birşey kazanamıyorum

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Ankaraya gelecek misin abi ? Biz burdayız. Anlattıkların sayesine cebimiz para gördü. Hazır burdayken teşekkür edeyim dedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri