Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
700 -900 arası yetmiyor ver Allahım verrrr
Bir kizim var ellerinizden oper.Bugune kadar her turlu yoklugu gormus biri olarak zaten ben kendimden gecmisim.Kizimin gelecegi icin yatirimlar yapmak kendim icinde karnimi doyuracak,acikda kalmayacak sekilde bir normal hayat.Baska bir istegim vs yok yani.Allah olmayana versin.
му ιммσятαℓ;223183' Alıntı:Anlaşılan şu ki Spam bitmeyecek ! Ben 2015 yılına kadar böyle gideceğine inanıyorum !
Bende spam yapmaya çalışıyorum ama 2 gun sonra kanal para kazanmaya kapanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz hangi kategori çalışıyorsunuz bilgi verecek varmı ?
[MENTION=4721]hsehan1[/MENTION] alıntıladığınız arkadaşla samimi olabilirsiniz ama forum içerisinde bu tür konuşmalara girmezsek sevinirim.Saygılar..
Aylık kazancım 0,000001TL![]()
Üstad, hayırdır haberin filan mı var? neden 2015?
му ιммσятαℓ;223219' Alıntı:Spam bitmiyor ! Spam biterse Yt büyük ölçüde biter ! Spam Biterse dönüşüm olmaz ! Spam biterse Yt' nin işine Gelmez ! İsteseler Spamı istediği gün bitirirler ! Reklamlar Çerezlere göre çıktığı için Reklam dönüşümü sağlıklı oluyor ! Buna bağlı olarakda yt ister istemez Spam' a destek veriyor ! Sadece Spam Zorlaşıyor ! Yani ondan alıp başkasına veriyor ! Spam konusunda tecrübe şart ! Artık Spamıda orjinal yapmamız gerekiyor ! Çünkü her spam spam olmuyor ! Spam yaptığını sananlar ise yanılıyor ! Neden 2015 diyorum Ocak ayında bir değişikliğe gidilmedi, sadece göz dağı verildi, ama icraat yapamadılar sadece lafta kaldı ...bundan sonra da böyle gidecek ama dediğim gibi spamı yapabilenler başaracak yapamayanlar yani yaptığını düşünenler sürekli olarak yanılacak ve hep böyle gidecek.
![]()
му ιммσятαℓ;223219' Alıntı:Spam bitmiyor ! Spam biterse Yt büyük ölçüde biter ! Spam Biterse dönüşüm olmaz ! Spam biterse Yt' nin işine Gelmez ! İsteseler Spamı istediği gün bitirirler ! Reklamlar Çerezlere göre çıktığı için Reklam dönüşümü sağlıklı oluyor ! Buna bağlı olarakda yt ister istemez Spam' a destek veriyor ! Sadece Spam Zorlaşıyor ! Yani ondan alıp başkasına veriyor ! Spam konusunda tecrübe şart ! Artık Spamıda orjinal yapmamız gerekiyor ! Çünkü her spam spam olmuyor ! Spam yaptığını sananlar ise yanılıyor ! Neden 2015 diyorum Ocak ayında bir değişikliğe gidilmedi, sadece göz dağı verildi, ama icraat yapamadılar sadece lafta kaldı ...bundan sonra da böyle gidecek ama dediğim gibi spamı yapabilenler başaracak yapamayanlar yani yaptığını düşünenler sürekli olarak yanılacak ve hep böyle gidecek.
![]()
Dediklerine noktasina kadar katiliyorum.
Dediklerine noktasina kadar katiliyorum.
Sincan'a selamlar.Oturak alemi filan olursa haberim olsunmesajına kurban sincandan selamlar
му ιммσятαℓ;223238' Alıntı:sen yetkili bi kişiye benziyorsun abi![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.