youtube günlük kazancınız

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Seyirciye oynama ibrahim :) En iyi yönetici ayakların :D:D:D
Hahahahaha :D:D:D:D Ya Mehmet'im sen Yilin en iyi Yoneticisi secilmek icin Ibrahimin bu isleri yaptigini saniyorsun,kendin prim yapmis gibi oluyorsun ama sana kotu bi haberim var. :D:D:D:D

Hic bir Admin,Hic bir cekilise ve Yilin Yoneticisi cekilisine katilamiyor.Yilin yoneticisi sadece Moderator ve Super Modertaorler icindi. :D:D:D:D:D

Kisacasi,Are You Ready ,Ankaranin baglari pekde guzel olur yollari ...:D:D:D:D

tam istediğim seviyeye gelip 2.adsenseye geçecektim kanallar patladı...
sıfırdan başladık yine...
her başlangıçta daha iyiye gidiyor onu farkettim...

Berkan açayım onu kapatalım bunu ?

Hazır yapmışken benimkini üye isminide Fatih yapsanız çok kral olur. :)
Dicektim ama varmış.

Hahahahaha :D:D:D:D Ya Mehmet'im sen Yilin en iyi Yoneticisi secilmek icin Ibrahimin bu isleri yaptigini saniyorsun,kendin prim yapmis gibi oluyorsun ama sana kotu bi haberim var. :D:D:D:D

Hic bir Admin,Hic bir cekilise ve Yilin Yoneticisi cekilisine katilamiyor.Yilin yoneticisi sadece Moderator ve Super Modertaorler icindi. :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bileydim geç istifa ederdim üstad. :)

Hic bir Admin,Hic bir cekilise ve Yilin Yoneticisi cekilisine katilamiyor.Yilin yoneticisi sadece Moderator ve Super Modertaorler icindi. :D:D:D:D:D

Kisacasi Are You Ready ,Ankaranin baglari pekde guzel olur yollari ...:D:D:D:D

Arkadaş ödül peşinde olsak frm a login olmazdık :)

İstersen 1 5C de ben hediye edim?

Yok o degil de hani sen cok secilmek istiyorsan gibim filan seni Moderator yapabilirim istersen.Rengide guzel ustelik moderatorun. :D:D:D:D

yok be, şimdi modaritor olunca bişiyler yapmak gerek...

Ne güzel adminin bi ... yaptığım yok :) böyle daha iyi :D

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi resmen ufo gören masum köylü gibi oldum senin kazancı görmez olaydım :D pm yağmuruna tutuluyorum Muslera06'nın kazancı ne kadar diye soruyorlar :D

Arkadaş ödül peşinde olsak frm a login olmazdık :)

İstersen 1 5C de ben hediye edim?
[MENTION=291]Triqalx[/MENTION]

Sen gec onu bunuda 1 Adet 5C'de senden gelse uyelerimize iyi olmazmi diyorum hani.. :D:D:D Aga'nin eli tutulurmu :D:D:D

---------- Mesaj saat 22:04:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:10 civarında gönderildi. ----------

@Muslera06 abi resmen ufo gören masum köylü gibi oldum senin kazancı görmez olaydım :D pm yağmuruna tutuluyorum Muslera06'nın kazancı ne kadar diye soruyorlar :D
Soyle onlar kimse banliyayim. :D:D

Tamam yaz abi seni beni yok :)

Zaten oradaki yazdığın hediyelerinin yarısını üstlenirim diyordum, böyle daha iyi enazından 2 kişi büyük ödül alır :D

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi resmen ufo gören masum köylü gibi oldum senin kazancı görmez olaydım :D pm yağmuruna tutuluyorum Muslera06'nın kazancı ne kadar diye soruyorlar :D

Sen gec onu bunuda 1 Adet 5C'de senden gelse uyelerimize iyi olmazmi diyorum hani.. :D:D:D Aga'nin eli tutulurmu :D:D:D

---------- Mesaj saat 22:04:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:10 civarında gönderildi. ----------

Üstad izin verde arkadaş resmi göndersin bize de :D

5C olmasın 5S olsun bari hocam olmuşken :D

Kategorileri iyi secmek,adsenseye ekledigin kanallara Niche yada spam cok iyi derecede orantilamak,niche kategorilerini iyi yerlerde imlemek tanitmak vs hepsi onemli.[/QUOTE]

hocam kanallarımızda da belli sayıda spam video olması gerekiyor belli bir sayıdan sonr spam video tehlike midir adsenseiçin? niş kelimeleri nsl nerde imletmeliyiz ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri