youtube günlük kazancınız

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
5C olmasın 5S olsun bari hocam olmuşken :D
1 tanesi 5C bir tanesi Samsung olur artik.

Kategorileri iyi secmek,adsenseye ekledigin kanallara Niche yada spam cok iyi derecede orantilamak,niche kategorilerini iyi yerlerde imlemek tanitmak vs hepsi onemli.

hocam kanallarımızda da belli sayıda spam video olması gerekiyor belli bir sayıdan sonr spam video tehlike midir adsenseiçin? niş kelimeleri nsl nerde imletmeliyiz ki?[/QUOTE]
Ustad zaten spami imlemeye gerek yok.Guncel Niche videolarini imleme yaparsaniz faydasi cok olur.Bu tur videolarida Youtube disindan bulursaniz tadindan yenmez.

Foto isteriz foto isteriz [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam fotoyu göremedik tekrar foto istiyoruz :D :D.Birde kazançların tümü spamdanmı geliyor?

1 tanesi 5C bir tanesi Samsung olur artik.

hocam kanallarımızda da belli sayıda spam video olması gerekiyor belli bir sayıdan sonr spam video tehlike midir adsenseiçin? niş kelimeleri nsl nerde imletmeliyiz ki?
Ustad zaten spami imlemeye gerek yok.Guncel Niche videolarini imleme yaparsaniz faydasi cok olur.Bu tur videolarida Youtube disindan bulursaniz tadindan yenmez.[/QUOTE]

Serkan abi, bence SPAM konusunda yeni bir detaylı konu açmalısın, bu herkes çok iyi olacaktır?

Allah rızası için biri şu resmi atsın yav, meraktan ölücem, Muslera06 hocanın kazancı nedir, bir görsem gaza gelicem biri atsın şu resmi artık :D:D

Allah rızası için biri şu resmi atsın yav, meraktan ölücem, Muslera06 hocanın kazancı nedir, bir görsem gaza gelicem biri atsın şu resmi artık :D:D

Abi ben diyim 100 sen de 200 ne fark eder :D Zaten attığı resmi görmedim ama tek adsense hesabını atmış Serkan abi, onlarca olduğunu varsayarsak pek üzerinde durmaya gerek yok ;)

Abi ben diyim 100 sen de 200 ne fark eder :D Zaten attığı resmi görmedim ama tek adsense hesabını atmış Serkan abi, onlarca olduğunu varsayarsak pek üzerinde durmaya gerek yok ;)

olsun iştahım açılır bol sıfırlı rakamları görürsem, sabaha kadar uyumam spam yaparım valla :D

Ustad zaten spami imlemeye gerek yok.Guncel Niche videolarini imleme yaparsaniz faydasi cok olur.Bu tur videolarida Youtube disindan bulursaniz tadindan yenmez.

muslera hocam güncel niche video derken etiketler içinde niche kelime olan videoaları kastediyorsunuz demi?

---------- Mesaj saat 21:25:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:20:46 civarında gönderildi. ----------

ben de resmi görmek istiyorum vallah

günlük 15 lira gibi bişi
yaptıgım sistem daha cok yeni onun için daha böyle devam edicez ana kanalarımızdan geliyor gelir çok yeni adsense ve kanalardan ümitliyim

Boşverin yahu kazancı görüp napacaksınız . Ne demişler Çoğu zarar, azı karar :D :D

Haydi paylaşında resmi görelim merak etmeyelim artık :))

çok kazanmakta rahatsız ediyor adamı,demedi demeyin ))

Az kazanmakta kötü, çok kazanmakta çok kötü bir durum. Ama çok kazanıpta iyi şeylerde kullanıyorsa ve kendine hakim olabiliyorsa ne mutludur o insana herşeyi hak ediyordur . :)

İşte herkesin merak ettiği görüntü :D

g9gx.png

Konu renklendi :)

Serkan hocamın dediği gibi birçok kişi ekmek yiyor. 2014 Ocağında büyük değişiklikler için kendimizi hazırladık fakat şuana kadar herhangi birşey olmadı, partner kanalların 1 teliften dolayı ödeme yapılamacağı konusunda bilgiler geldi bu da şubat ayında ödeme alınca görülecek.
Onun haricinde spam devam edenler kazanmaya devam edecek,pes edenler bu süreçte çok olacak, hatırlarsınız ekim ayındaki bir kanal yüzünden tüm kanalların para kazanması kapanmıştı.

Youtube bu tür işlemleri yine yapacak ilerleyen süreçte fakat bizim yapmamız gereken ne derseniz:
1-Telif verenleri vs.. ayırt etmek ve deneme yapmak için 2-3 yt kanalı oluşturun. Çalışma yapacağınız kategorilerdeki kanalları freemake dowlander ile indirip bu kanallara yükleyin.

2-Farklı IP adresleri ile mail hesaplarını açın.( sanal numara ile açabilirsiniz, ayrıca mail hesaplarındaki isimler gerçek olsun!)

3-Açtığınız mailleri 3-5 gün bekletin. Daha sonra kanal oluşturup para kazanma özelliğini açın.

4-Deneme yaptığınız kanallarda izlenim alıp eşleşen ve telif uyarısı vermeyen içeriklerinizi açmış olduğunuz 3-5 gün dinlenmiş olan kanallarınıza yükleyin.

5-Bu kanalı ve ilerleyen süreçte bağlayacağınız kanalları ANA MAİL oluşturup e-posta kutusuna gelen mailin bir kopyasını sizin ana mailinize gönderecek şekilde ayarlayın.

6-ANA MAİL günlük girip içeriğinize telif gelip gelmediğini takip edip, telif gelen kanallarınızı Serkan hocamın bahsettiği gibi kökten silin!

[MENTION=4038]BY_TURKER[/MENTION] aynen üstad sana katılıyorum çok doğru noktalara değinmişsin

@му ιммσятαℓ Ben bu şekilde kazanıyorum, şükür hesap kapatma vs.. yakalanmadım.
Pm attım Serkan hocam :D.
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] sen mi İbrahim hocam. Uzaktan kumandalı oyuncak arabanın pil parası kazanmışsın oda güzel :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri