YOUTUBE Kapanan Kanalların Parası Gelecekmi? / CEVAP...

Triqalx

Kayıtlı Üye
Merhaba Sevgili arkadaşlar;

Yaklaşık 1 aydır süregelen sorumuza sonunda an itibari olarak hem bir adsense kullanıcısı hemde 1 frm yöneticisi olarak cevap veriyorum.

Evet arkadaşlar kapanan kanalların parası adsense yansıyor ve kazançları kesinleşiyor.

Az önce bizzat kendi kanalımda kazanç kesinleşti (Kapanan kanallarımın parası dahil...)

Fakat sadece adsense ödemeleri kesinleşti...
Yani extra youtube gelirleri eklenmedi ki zaten bunu eklemesini beklemiyorduk.

Umarım hepiniz için iyi bir haberdir.

Herkese bol kazançlar.

O zaman söyle diyelim kapanan kanallarin youtube kazançları odenmiyor ancak AFV kazançları ödeniyor.

ozaman ben eskı usulden para kazanmaya devam edeyım madem para glıo :D guzel oldu

arkadaşım 1 nisandan önce zaten günü gününe yansıyordu yani kanal kapansa bile para sana kalıyordu ama yeni sistemde öyle değil ayın 15 inde youtube kazançları aktarılıyor yani ayın 15 ine kadar kanalın başına herhangi birşey gelirser o ödemeyi kesinlikle alamasın kanalın içindeki para gidiyor.

arkadaşım 1 nisandan önce zaten günü gününe yansıyordu yani kanal kapansa bile para sana kalıyordu ama yeni sistemde öyle değil ayın 15 inde youtube kazançları aktarılıyor yani ayın 15 ine kadar kanalın başına herhangi birşey gelirser o ödemeyi kesinlikle alamasın kanalın içindeki para gidiyor.

Arkadaşlar bilgilendirme yaparken emin olduğumuz konularda yapalım.
Adsense her zaman ay sonu rapor kesinleştirir 15 inde vs. veri aktarmaz.

Soru kapanan kanalın parası verilirmi? Cevap evet verilir.

NET.

Güzel bir haber, boşu boşuna kapatmışım günlük 40 dolardan fazla getiren kanalı.

Arkadaşlar bilgilendirme yaparken emin olduğumuz konularda yapalım.
Adsense her zaman ay sonu rapor kesinleştirir 15 inde vs. veri aktarmaz.

Soru kapanan kanalın parası verilirmi? Cevap evet verilir.

NET.

kanal kapandığı zaman para nasıl aktarılıyor anlayamadım eski sistem olsaydı belki ama kesin olarak yarın yani ayın 15 inde görecez.

Arkadaşım benim ödemem kesinleşti...
Şu an adsens te kesinleşmiş kazançlar sekmesinde görüyorum parayı.

Sen benim mesajımı okuduğuna eminmisin???

evet senin mesajını okuduğuma eminim :) umarım dediğiniz gibidir çünkü kapanmış kanalım yok ama en fazla gelir getiren kanalım 2 ihtar yemiş durumda umarım öyledir :)

Ayın 15'i denen şey tahminidir. Yakşalık olarak ayın 15'i. Bu ayın 14'ü olur veya 16'sı olur. İşin özü eski adsense hesaplarında kazançlar kesinleşti. Yani ayın 15'inde beklenen olay bugün gerçekleşti.

Triqalx de muhtemelen kesinleşen kazancına bakarak net olduğunu söylüyor. Ortada bir karışıklık yok yani.

Ayın 15'i denen şey tahminidir. Yakşalık olarak ayın 15'i. Bu ayın 14'ü olur veya 16'sı olur. İşin özü eski adsense hesaplarında kazançlar kesinleşti. Yani ayın 15'inde beklenen olay bugün gerçekleşti.

Triqalx de muhtemelen kesinleşen kazancına bakarak net olduğunu söylüyor. Ortada bir karışıklık yok yani.

benim hala yansımamış durumda herhalde bugün yarın yansır.

Google'dan gelen mailde ayın 10-15'i arasında kesinleştiği söyleniyor bilginiz olsun.

Bu haber iyi oldu benim için dün itibariyle en iyi kazanç sagladıgım bir kanalım elin hintlisinin 5 dk. içinde gönderdigi 3 ihtardan kapandı.
Adama kız bile ayarladım yinede teliften geri adım atmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri