- Web sitesi
- www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar Boşverin Satmıyorum Benim Taktiğim Bana Kalsın K.bakmayın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abicim Hayır Öyle değil Kanalımı Geçen sene açmıştım Videoları Yükledim Ve öyle bırakmıştım taktikle yaptığım bu taktikle Ve Unuttum Aradan baya zaman geçti ve geçen ayın 26'sında buldum diğer adsensem banlandığı için paralar boşuna gitti ve eklediğim GÜn 30 Dolar kazandım ve kazancım arttı ve bu alyı başka kanaldada denedim ve 10 Günde Daha sıfır açılmış kanal 20 Bn izlenme ve 100 Abone Aldım Yani abicim muslera abicim benim Taktiği yaptığım kanaluı yeni buldum o yüzden olabilirimi eğer unutmasaydım daha çok kazanırdım abicim başka sorun varsa söylim yani abicim.Eğer daha önce bulsaydım zaten Mesaj atmazdım yani hem yardım istedim Kim yardım etti Söylesin Hae Sana o kadar mesaj attım birinede Geri Cevap vermedinCrayz3 ustad yanlis anlamada senin bu iste ne yaptigini,ne yapmaya calistigini sen bu ise girdigin basladigin ilk gunden beri anlamadim anlayamadim.
Daha dune kadar,evet daha dune kadar heryerde bu isi ogrenmek icin heryere mesaj yazan,yardim isteyen,bunalima girip sorunlarim var,intihar edecegim diye konular acan birisinin bir anda ortaya 5-6 aylik 1 yillik kazanc resimleri diyerekden resim koymasida hayli ilgincime gitti.
Satisina vs birsey dedigim yok satisini yapabilirsin tabi ama bunlar kafamda soru isareti ?. Yalansam yalanlayabilirsin beni.Yalanda soyluyorsun abi diyebilirsinde ben o sozu dedigin an ortaya 100 tane senin yazindan kaleminden mailinden kanit koyarim senin adina.
Her neyse anlamadigim noktayi belirttim daha dune kadar bu ise girdigin 1 yil oldu nerdeyse hic kazanamayan bir kisi 1 hafta aslinda ama 1 ay diyelim biz ,bu kadar kisa surede bu bilgiyi,bu kazanci ve gecmise donuk kazanclarimda bunlar diye ortaya nasil resimler koyuyor ona kafam almiyor.
Burdan 2 sey cikartiyorum ben.
1.si,Ya milletle kafa buluyorsun,dalga geciyorsun,hic kazanamiyorum,yardim edin vs vs vs vs vs v...
2.si'de Senin hakkindaki dusuncelerim aynen dogru cikiyor bu ise basladigin gunden bu gune kadar.Ha diyebilirsin abi beni nerden bileceksin o kadar kisinin icinde diyedeinan cok dikkat cekiyorsun acaip hemde,yazilarin mesajlarin bana veya benim gibi dostlarima attigin maillerin vs vs bu yuzden..
Saygilar hayirli satislar.
Ben kotu demedim zaten satisini yaptigi konuya yada icerige dikkatli okursaniz ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ustad.taktikleri bendede biraz işe yaradı okadarda kötü değil e-book
Abicim Hayır Öyle değil Kanalımı Geçen sene açmıştım Videoları Yükledim Ve öyle bırakmıştım taktikle yaptığım bu taktikle Ve Unuttum Aradan baya zaman geçti ve geçen ayın 26'sında buldum diğer adsensem banlandığı için paralar boşuna gitti ve eklediğim GÜn 30 Dolar kazandım ve kazancım arttı ve bu alyı başka kanaldada denedim ve 10 Günde Daha sıfır açılmış kanal 20 Bn izlenme ve 100 Abone Aldım Yani abicim muslera abicim benim Taktiği yaptığım kanaluı yeni buldum o yüzden olabilirimi eğer unutmasaydım daha çok kazanırdım abicim başka sorun varsa söylim yani abicim.Eğer daha önce bulsaydım zaten Mesaj atmazdım yani hem yardım istedim Kim yardım etti Söylesin Hae Sana o kadar mesaj attım birinede Geri Cevap vermedin
Tmm Abicim bende bişey demedim Sende haklısın bir anda bu kadar para nasıl kazandı diyorsun İşte ama önceki atktiğimi yaptığım kanalı uldum ve bulalı şuarada 20 gün felan oldu ve Çok iyi para kazandırmış gerçekten başka kanaldada denedim ve gerçekten çok iyi Geri dönüş aldımBen kotu demedim zaten satisini yaptigi konuya yada icerige dikkatli okursaniz ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ustad.
Sevgili Crayz3 dostum beni yanlis anlama,sadece gorduklerimi ve dusuncelerimi yazdim,senin satisini yaptigin bilgiye kotu demedim diyememde cunki gormedim bilmiyorum neyin nesidir.Sadece senin bu iste yaptiklarini gordugum kadari ile bir elestri yaptim bundada hakliyim snairim hak verirsin.
Evet bana cok mesaj attin ama donus yapmadim o konuda haklisin,o konu icinde ozel sebelerim vardi yanlis anlama.
Saygilarimla hayirli satislar.
taktikleri bendede biraz işe yaradı okadarda kötü değil e-book
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.