Youtube Spam Çalışma Yöntemim (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Hocam birde 6gb ramli vds nin ne faydası olur ? sizin kullandığınızın özellikleri ne acaba.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam bir cevap verde yatıcam geç oldu ;) 6da kalkmam lazım konudaki mesajları kaçırmayım diye bekledim ;)

öncelikle youtube işine kafa göz giren biri olarak 18 sayfadaki tüm postları okudum. konu sahibi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve konuda değerli fikirleri olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim..
yeni başlayan arkadaşlara ve de konu takipçilerine tavsiyem konuda bir tek eksik olan adminin hangi kategoride çalıştığını belirtmemiş olması onun haricinde konuda her bir bilgi var. yapacağınız / mız her kategoriden videolar ekleyip hangi kategoriden verim aldıysak o kategoriden yolumuza devam etmemiz.. deneme - yanılma işimizin bir parçası olursa ve azmedersek başarı kaçınılmaz olur..
son olarak foruma ilk girişimde zengin olmaya geldim konum vardı bir çoğunuz biliyorsunuz. bu paylaşımla sistemle ilgili eksik taşlar yerine oturmuş oldu. inşaallah yakın zaman içerisinde mnote üstad gibi olmasa da onun çırağı olaraktan meydanlarda göreceksiniz :) (son kısımda kendimden bahsetmek konusunda bi hayli tereddüd ettim lakin Allaha şükürler olsun yt olayında çok hızlı ilerliyorum. sevincimi konu vesilesi ile paylaşayım dedim. inşaallah bu süreç ramazanla birlikte + 15 saat gibi olacak. hayırlısı bakalım..)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Çok kazandıran bir kanalınıza sahte telif geldiğinde ne yapıyorsunuz hocam ?
Karşı bildirim falan gonderiyormusunuz yoksa dediğiniz gibi 2 telifte siliyormusunuz ?
Teliflere karşı önlemleriniz nelerdir ?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam bir cevap verde yatıcam geç oldu ;) 6da kalkmam lazım konudaki mesajları kaçırmayım diye bekledim ;)

Hocam ben 3GB ram li makinalar kullanıyorum yetiyor tabi 6 daha iyidir donma vs daha az olur hız konusundada daha iyidir bende pek fazla anlamam detaylı bilgi için Rocrollaya pm atabilirsin geniş bilgi vericektir.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Çok kazandıran bir kanalınıza sahte telif geldiğinde ne yapıyorsunuz hocam ?
Karşı bildirim falan gonderiyormusunuz yoksa dediğiniz gibi 2 telifte siliyormusunuz ?
Teliflere karşı önlemleriniz nelerdir ?

Kazanca bakmam hocam mevcut kazancı kurtarmak ve diğer kanalları riske atmamak için silerim.

Allah daha çok versin , ev değil villalar al artık :)

mNote bence forumda şuana kadar okuduğum en detaylı youtubeda para kazanma taktikleri Allah razı olsun kardeşim

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam vergi olayı sorun oldu mu ? Olduysa nasıl hallettiniz.? Çünkü hesabınıza giren para çok fazla bu sorun olmaz mı ?

ek:Ayrıca bol kazançlar.Allah daim etsin.

Son düzenleme:
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam vergi olayı sorun oldu mu ? Olduysa nasıl hallettiniz.? Çünkü hesabınıza giren para çok fazla bu sorun olmaz mı ?

ek:Ayrıca bol kazançlar.Allah daim etsin.

Tüm ödemeler benim adıma gelmiyor hocam. Anne Baba Yakın 1 2 Arkadaş bu şekilde alıyorum.

Cok faydali bir konu olmus usenmeden hepsini okudum tesekkurler bol kazanclar.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

bende bişey sorayım madem, çektiğin kanalın partnermi,adsensemi olduğunu nereden anlarız.. malum partnerden çekiyorsak dünya engeli vs çok gelebiliyor.. çekmeden anlayabileceğimiz bi yöntem varmı?

Teşekkürler boss faydalı bilgiler ve bize ışık tuttuğun için

Günaydın :D

Bütün gmailleri kontrol için tek maile bağlıcaz ama en fazla kaç yapalım hocam? 50 tane yeterlimi

''YT den Freemake ile çekiyorum daha sonra Yandex tarayıcı ile toplu halde yüklüyorum''
bu cumleyi açıklayacak kimsee yok mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri