Youtube ve Genel Durumumuz

Yok kardeşim çok istiyorsa kendi yazsın Serkan abi değil :) Üyelerden bir arkadaş
Ya adam günde 16 saat bilgisayarın başında oturuyorum diyo sırf bu iş için? Hangimiz 3-4 saatten sonra sıkılmyoruz? Kazandıgı parayı bu adam hak etmicek de ben mi hakedicem? Günde 16 saat sizde oturun bilgisayarın başına 4 ay sonra inanın sizde kazanırsınız belki 40k olmaz 10k olur.Ama elbet kazanırsınız.

İnsanoğlu hırscıdır kincidir. Çekemez birbirini... Şahsen benim kafam allak bullak oldu onlar çok kazanıyor diye bırakayım mı bu işi yoksa dahada şevklemi sarılayım bilemedim. Ve bu tür insanların birşeyler gizlemesi kanıma dokunuyor hemde çok ağırca. Bir şey açıklamak yada teknikleirni söylemek zorunda değiller ama olsun. Unutmamalılar ki onlarda bu işe 0 dan başladılar. Bu mesajımı herkes için yazmadım yazdığım kişi anladı ;)

İnsanoğlu hırscıdır kincidir. Çekemez birbirini... Şahsen benim kafam allak bullak oldu onlar çok kazanıyor diye bırakayım mı bu işi yoksa dahada şevklemi sarılayım bilemedim. Ve bu tür insanların birşeyler gizlemesi kanıma dokunuyor hemde çok ağırca. Bir şey açıklamak yada teknikleirni söylemek zorunda değiller ama olsun. Unutmamalılar ki onlarda bu işe 0 dan başladılar. Bu mesajımı herkes için yazmadım yazdığım kişi anladı ;)

Birşeyleri hazır beklediniz sürece sıfırda saymaya devam ediceksiniz malesef umarum mesajı herkes anlamıştır ;)

Ulan bişiy demiyim dedim ama dayanamıyorum...

Yönetici arkadaşlar... Sizin buraya yazdığınız her şey doğru olmalı... Siz frm yönetimini temsil ediyorsunuz...

Atın lan ekran görüntülerinizi... Uyuşmayan, yazdığı rakamla aldığı aynı olmayan yöneticiyi ben bizzat banlayacağım...

Ne yiyonuz ne içiyonuz neyin kafasıdır len bu :D

Yönetici arkadaşlar... Sizin buraya yazdığınız her şey doğru olmalı... Siz frm yönetimini temsil ediyorsunuz...

Atın lan ekran görüntülerinizi... Uyuşmayan, yazdığı rakamla aldığı aynı olmayan yöneticiyi ben bizzat banlayacağım...

atakmı :)

Birşeyleri hazır beklediniz sürece sıfırda saymaya devam ediceksiniz malesef umarum mesajı herkes anlamıştır ;)

Evet hazır bekliyorum. Armut piş ağzıma düşcü demiyorum armut direk ağzıma düş diyorum.

hatta şöyle yapalım kanalı açın videoları girin adsenseyi benim hesaba bağlayın tamam mı?

yok abi lütfen onu ben yapıcam :)) konunun devam edişini izliyorum, açıldığından beri bekliyorum dökülsünler diye. :)

Kimin dogru kimin yalan yazdığını biliyoruz. Dogru yazanlar ustlerıne zaten alınmazlar (yonetıcı arkadaslarımdan) ama sallayan arkadaslar ayagını denk alsın.

Forumda kendı konusundan post sılen yonetıcılerı banladık bız, goz actırmadık. Boyle cok cıddı konularda kendılerıne fayda saglayacak sekılde yalan beyanda bulunanlarda aynı sekılde alırlar karsılıkalrını.

Arkadaşlar bu işte herkes istediği kadar kazanır inanın ben fazla kazanmıyorum ama kazandığım zaman oldu oralara çıktım indim kazanılırr ama çalışmak lazım zaman lazımm biraz youtube türkiye kapanmıyacağına göre sabır ederseniz kazanırsınız gözünüzde büyültmeyin herkese bol kazançlar

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] gösterdi arkadaş doğru söylüyor... [MENTION=725]yumi[/MENTION] [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]

Bekliyorum!

[MENTION=725]yumi[/MENTION] teşekkürler...
[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] sadece sen kaldın ben yada Serkan abi ile paylaşırmısın ekran görüntünü!

Kanal Sayınız: 5
Adsense Günlük İzlenim : 970 (Eylül 2013)
Günlük Ortalama Kazancınız : 220 TL (Eylül 2013)
Aylık Ortalama Kazancınız : 6500 TL (Eylül 2013)
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 70 (Eylül 2013)
TBM Ortalamanız : Adsense ortalaması: 3,41 TL (Eylül 2013)
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 7,21% (Eylül 2013)
Kanal İçeriginiz : Voip, Gambling, Insurance ve türevleri
Çalışma Yönteminiz : Youtube Editor ile CC videoları kırp, niche etiketle, paylaş
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 6 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 2-3 Yıldır etrafında dolanıyorum Eylül 2013 tek üzerinde çalıştığım ay, daha öncesinde komik video atar, başkasına çektirir 1-2 dolar alır bırakırdım. Bu nedenle sadece son ay bilgileri paylaştım, daha öncelerle birleştirip ortalama yaparsam günlük 10 tl falan gelir :D

Edit: Hayatımda bu kadar çok bir forumda başlığa kural konulup da kurala uymayan yönetici gördüm, şikayetçi miyim :D Yok, baya eğleniyorum genelde, ama olsun :D

Edit2: http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/7388-neden-niche-niche-ile-komik-video-farki-resimli-d.html burda anlatmıştım neler yaptığımı, hile diyen, ban yersin diyen oldu, ben de yerim diye bekledim; ancak bir kez aldım bir kez kesinleşti miktar. Bana mesaj atmasın merak eden arkadaşlar, bu konuda açıkça anlatmıştım :)

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] son çağrı...
Bak aylardır admin olmuyorum bilerek isteyerek uğraşmıyım diye, sırf seni banlayabilmek için admin oldum :)

Şakam yok :D

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] son çağrı...
Bak aylardır admin olmuyorum bilerek isteyerek uğraşmıyım diye, sırf seni banlayabilmek için admin oldum :)

Şakam yok :D

Yetkiyi ben aldım, ortayı göğsünde yumuşat. Gerekli ispat gelmezse şut vole ne istiyorsan abi.

Kanal Sayınız : 2
Adsense Günlük İzlenim : 6k-10k
Günlük Ortalama Kazancınız : 5-7 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : +200-300 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 60-100 arası
TBM Ortalamanız : 0,12 - 0,22 TL arası
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %0,33-1 arası
Kanal İçeriginiz : Karışık (Çizgi Film,Ekonomi,Güncel)
Çalışma Yönteminiz : Özgün yada Özgünleştirilen Video
Kanal Diliniz : Türkçe, Çince(Mandarin lehçesi), İsveççe
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : +10 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1 Yıl

Neden mandarin diye sormayın o bende saklı :D

Şu Konunun klonu gibi Olmuş

Kanal Sayınız : 41
Adsense Günlük İzlenim : 20-30k değişiyor
Günlük Ortalama Kazancınız : 20-25tl
Aylık Ortalama Kazancınız : 700tl ( kesintileri çıkartırız )
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 200-210 sabit
TBM Ortalamanız : 0.10tl
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %0.70 - %1.00
Kanal İçeriginiz : Çeşitli Spam
Çalışma Yönteminiz : Spam
Kanal Diliniz : Ne bulursam yüklüyorum, ağırlıklı İng
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : kafama göre, ama YT'de kanal açıp video atmak ne kadar sürüyorsa o kadar uğraşıyorum.
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Tam olarak dört aydır bu işe yoğunlaştım.

Daha dün Gece yazdım kesinleşen kazancımıda. o konuda mevcut Caps.
butür konuları not alınması açısından hep cevaplıyorum, 1 ay sonra bakalım nerelerde olucam.

Cevap: Youtube ve Genel Durumumuz ;

Kanal Sayınız: 350 civarı
Adsense Günlük İzlenim : Net değil.
Günlük Ortalama Kazancınız : 180$-250$
Aylık Ortalama Kazancınız : 6000$-9000$
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Net değil
TBM Ortalamanız : Adsense ortalaması: 0.20$
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %5-11 arası
Kanal İçeriginiz : Her telden var.
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün : 4-5 adet özgün / YouTube<->YouTube
Kanal Diliniz : Türkçe, İtalyanca, Almanca, İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 6-12 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Mart ayından beri hesaplar bulunuyor. Mayıstan sonra ciddi ilgilenmeye başladım. Ağustos ve sonrası kazançlar çok ciddi dereceye ulaştı.

Herhangi bir üye olarak yalan beyanda bulunursanız bile mimleriz -ki bunu iyi bilirsin.
Hele ki bu forumun admini olarak, kazanamadığını bize daha once defalarca dile getirmiş birisi bu hareketi yapıyorsa iyi niyet arayamayız.

Konu açıldığından beri [MENTION=1]Muslera06[/MENTION], [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ile işleri güçleri bıraktık, aralıksız konuşuyoruz. Senden de cevap bekliyoruz ama cevap alamıyoruz.

Gelirini ispat edene kadar yetkini aldım güzel kardeşim.

Edit : Bu arada adsense günlük izlenimin nasıl net değil yahu? :) Sana hesapla demiyoruz, aç adsenseyi aşağıda zaten gösteriyor... Ha benım matematık yetmedi, zaman kaybetmeyeyım hemen yazayım dıye oyle yazdıysan neyse.. Istatıstıklerı hesaplıyoruz sonucta bızde değil mi?

konuyu tuttum:)

bu yazılan bazı mesajlardaki rakamları istatislik okumak isteyen genclerin önüne koyacaksın cöz diyeceksinki boş beleş bölümleri okumaktan vazgecsinler:)

Kanal Sayınız :5
Adsense Günlük İzlenim :5000-10000
Günlük Ortalama Kazancınız : 40 - 60 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : Daha Yeniyim Hiç Para Almadım (:
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :250
TBM Ortalamanız : 0,25 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %1,80
Kanal İçeriginiz : Karışık
Çalışma Yönteminiz : Özgün
Kanal Diliniz : TR - ing
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 8 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1 Ay

Kanal Sayınız : 4
Adsense Günlük İzlenim : 15-25k
Günlük Ortalama Kazancınız : 30-60tl
Aylık Ortalama Kazancınız : 1470tl (Eylül kazancı)
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 300-450 arası
TBM Ortalamanız : 0,14
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 2,50
Kanal İçeriginiz : komedi
Çalışma Yönteminiz : editli
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 10saat ama youtube ayırdıgım zaman 1saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 4ay

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri