Youtube ve Genel Durumumuz

Cevap: Youtube ve Genel Durumumuz ;

Herhangi bir üye olarak yalan beyanda bulunursanız bile mimleriz -ki bunu iyi bilirsin.
Hele ki bu forumun admini olarak, kazanamadığını bize daha once defalarca dile getirmiş birisi bu hareketi yapıyorsa iyi niyet arayamayız.

Konu açıldığından beri [MENTION=1]Muslera06[/MENTION], [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ile işleri güçleri bıraktık, aralıksız konuşuyoruz. Senden de cevap bekliyoruz ama cevap alamıyoruz.

Gelirini ispat edene kadar yetkini aldım güzel kardeşim.

Edit : Bu arada adsense günlük izlenimin nasıl net değil yahu? :) Sana hesapla demiyoruz, aç adsenseyi aşağıda zaten gösteriyor... Ha benım matematık yetmedi, zaman kaybetmeyeyım hemen yazayım dıye oyle yazdıysan neyse.. Istatıstıklerı hesaplıyoruz sonucta bızde değil mi?

Benim merak ettiğim adam niye az kazanıp çok kazanıyorum desin ki :) Çok kazanıp az kazanıyorum dese neyse bazı taksiciler gibi :D

Hedefi daha da yükseltmek için güzel bir konu olmuş.

Kanal Sayınız :200
Adsense Günlük İzlenim :65-70k
Günlük Ortalama Kazancınız :225-275 Tl
Aylık Ortalama Kazancınız :6000-7000 Tl
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :1500
TBM Ortalamanız :0.10-0.20 Tl
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :2-4
Kanal İçeriginiz :Farklı Kategoriler
Çalışma Yönteminiz : Spam
Kanal Diliniz :İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : En az 6 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz :9 aydır

Teşekkürler üstad(O kendini biliyor)

Benim merak ettiğim adam niye az kazanıp çok kazanıyorum desin ki :) Çok kazanıp az kazanıyorum dese neyse bazı taksiciler gibi :D

Bunu geçekten anlamamış olamazsın :D v1,v2,v3,v4.........
bekliyoruz bakalım v3 alacaz da bişeyler kapacaz da adsense ödeme alacaz da
Ölme ***ğim bahar gelcek :D :D :D

Kanal Sayınız: 350 civarı
Adsense Günlük İzlenim : Net değil.
Günlük Ortalama Kazancınız : 180$-250$
Aylık Ortalama Kazancınız : 6000$-9000$
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Net değil
TBM Ortalamanız : Adsense ortalaması: 0.20$
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %5-11 arası
Kanal İçeriginiz : Her telden var.
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün : 4-5 adet özgün / YouTube<->YouTube
Kanal Diliniz : Türkçe, İtalyanca, Almanca, İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 6-12 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Mart ayından beri hesaplar bulunuyor. Mayıstan sonra ciddi ilgilenmeye başladım. Ağustos ve sonrası kazançlar çok ciddi dereceye ulaştı.

EDIT:
Arkadaşlar ben STRIDER,
Admin arkadaşımızdan bu postu ile ilgili ispat istedik. Sebebi ise kendisinin forumda hem admin hem de ebook satışı yapıyor olması. Forumda hiçbir yöneticinin kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmesine izin vermemekteyiz. Arkadaşımız postunun doğruluğunu ispat edene kadar "-ki kendisinin adsense üzerinden pek hatrısayılır rakamlar kazanamadığını birebir ağzından (@muslera06'a söyleyen kendisi) duyulmuştur.
Arkadaşımızın admin yetkisini aldım. İspat edene kadarda geri verilmeyecektir. İyi forumlar.

Alışmıstık kırmızı yazı ile görmeye

Benim merak ettiğim şey ise arkadaşın kazanamadığı bilinmesine rağmen e-book satmasına neden göz yumuldu? Kazanamayan birisinin sattığı e-booktan millete ne hayır gelebilir? O e-booku alanların çoğu arkadaşın YTPara.com gibi bir sitede admin olmasına güvendi diye düşünüyorum.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION]

Bunu geçekten anlamamış olamazsın :D v1,v2,v3,v4.........
bekliyoruz bakalım v3 alacaz da bişeyler kapacaz da adsense ödeme alacaz da
Ölme ***ğim bahar gelcek :D :D :D

ha :D neyse günahına girmeyelim belki atar ekran görüntüsünü.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Üstadım senin istatistiklerini de bir görseydik eyiydi hanee :D

Konuyu baştan sona okudum özellikle günlük geliri 200 TL nin üstünde olanlara Helal olsun diyim,
Benim şuanki Hedefim de Günlük 200 TL,
Allah inş bizede nasip eder o günleri görmeye.

Hayalim ise bir Karavan :)

İşte Hayalim.. ( Winnebago - Vista ) Bu KARAVAN
69.999$ Biraz pahalı ve oldukça büyük bir hedef ama ..
Her zaman bi umut vardır. :) İnşallah Kısa süre içinde alabilirim

98j0.png

zs9k.jpg

Konuyu baştan sona okudum özellikle günlük geliri 200 TL nin üstünde olanlara Helal olsun diyim,
Benim şuanki Hedefim de Günlük 200 TL,
Allah inş bizede nasip eder o günleri görmeye.

Hayalim ise bir Karavan :)

İşte Hayalim.. ( Winnebago - Vista ) Bu KARAVAN
69.999$ Biraz pahalı ve oldukça büyük bir hedef ama ..
Her zaman bi umut vardır. :) İnşallah Kısa süre içinde alabilirim

98j0.png

zs9k.jpg

İnş. hocam bizide dünya turuna çıkartırsın artık

Çok yerinde bir konu arkadaşlar.Herkese Allah daha çok versin bu rakamları gördükten sonra insan daha çok hırslanıyor.Kazanamayan arkadaşlarında en kısa zamanda hedeflerine ulaşması dileğiyle

Benim merak ettiğim şey ise arkadaşın kazanamadığı bilinmesine rağmen e-book satmasına neden göz yumuldu? Kazanamayan birisinin sattığı e-booktan millete ne hayır gelebilir? O e-booku alanların çoğu arkadaşın YTPara.com gibi bir sitede admin olmasına güvendi diye düşünüyorum.

@Muslera06 @Triqalx @Strider
Oncelikle bu mukemmel dusuncen ve sorun icin tesekkurler ustadim.

Bu konu biraz aslinda yani acilis amaci bu tur seyleri cikarmak icindi ortaya.Sadece Muhammed icin degil bazi forumdaki takipdeki kisilerin bizlerle konustuklari ve buraya yazdiklarindaki celiskileri cikarmakdi.

Simdi Muhammedin kitabi gercekden bugune kadar cikmis,cikarilmis kitaplar arasindan en iyisi yada en iyi ilk 3-5 kitap arasinda diyebilirim.Neden derseniz,Muhammed bizle olan yogun ilgisinden dolayi,Ben olayim mehmet olsun yada diger arkadaslarimiz ,bizlerden aldigi bilgileri bu kitapda toplamis ve ortaya guzel seyler cikarmis.Tabi kendisinde kattigi denedigi ve yabnci forumlardan ceviri yapip ekledigi seylerde var.Bu yuzden kazanip kazanmamasindan cok kitabin iceriginin faydali olup olmayacagi onemlidir bence bu yuzdende kitap bence gayet basarili.

Ve inanin bu konunun acilis amaci bu tur seyleri gizlemek yada engellemek olsa burda bu arkadaslara ,sizin ismini yazdiginiz yonetici kardesimize haber verilir soylenir konudan uzak dur denilirdi.Yani Haberimiz olsa,bu kisi yada kisileri buraya gir yaz demeyiz,yazdirmayiz mudahale ederiz.Biraz mantikli dusunmus olsaydin sordugun sorudaki guzelligi ve muhtesem bir soruyu gercekden birde bu yonden dusunup ona gore yazardin.Ama iyikide yazmissin ustadim.Bu cevap ve dusunceler uzun zamandir kafami yiyordu.Keskede bunu biraz gec yazsaydin cunki bazilarini uyandirdik :)

Hayirlisi olsun..Allah az yada cok kazanana kat be kat versin insallah.

Kanal Sayınız : 13
Adsense Günlük İzlenim : 2-5 K
Günlük Ortalama Kazancınız : 4-10 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : Google sayesinde daha para alamadık bi 400 den döndük bide 110dan :D inş bu sefer alıcam :D
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Adsenseye şuan giremiyorum :D
TBM Ortalamanız : 0,10-14
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : Dikkat etmedim.
Kanal İçeriginiz : Karışık
Çalışma Yönteminiz : Spam
Kanal Diliniz : İng/Çince
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 24 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 4 Ay(Dile Kolay)

Her Türlü Yardıma Açığım :D

Oncelikle bu mukemmel dusuncen ve sorun icin tesekkurler ustadim.

Bu konu biraz aslinda yani acilis amaci bu tur seyleri cikarmak icindi ortaya.Sadece Muhammed icin degil bazi forumdaki takipdeki kisilerin bizlerle konustuklari ve buraya yazdiklarindaki celiskileri cikarmakdi.

Simdi Muhammedin kitabi gercekden bugune kadar cikmis,cikarilmis kitaplar arasindan en iyisi yada en iyi ilk 3-5 kitap arasinda diyebilirim.Neden derseniz,Muhammed bizle olan yogun ilgisinden dolayi,Ben olayim mehmet olsun yada diger arkadaslarimiz ,bizlerden aldigi bilgileri bu kitapda toplamis ve ortaya guzel seyler cikarmis.Tabi kendisinde kattigi denedigi ve yabnci forumlardan ceviri yapip ekledigi seylerde var.Bu yuzden kazanip kazanmamasindan cok kitabin iceriginin faydali olup olmayacagi onemlidir bence bu yuzdende kitap bence gayet basarili.

Ve inanin bu konunun acilis amaci bu tur seyleri gizlemek yada engellemek olsa burda bu arkadaslara ,sizin ismini yazdiginiz yonetici kardesimize haber verilir soylenir konudan uzak dur denilirdi.Yani Haberimiz olsa,bu kisi yada kisileri buraya gir yaz demeyiz,yazdirmayiz mudahale ederiz.Biraz mantikli dusunmus olsaydin sordugun sorudaki guzelligi ve muhtesem bir soruyu gercekden birde bu yonden dusunup ona gore yazardin.Ama iyikide yazmissin ustadim.Bu cevap ve dusunceler uzun zamandir kafami yiyordu.Keskede bunu biraz gec yazsaydin cunki bazilarini uyandirdik :)

Hayirlisi olsun..Allah az yada cok kazanana kat be kat versin insallah.

Ben aslında bu tarz konuların yasak oldugunu bildiğim için şüphelenmiştim konunun başında.Üyeleri deniyorsunuz sandım arada moderatör de gitti :D

yaw dün skyp-ta bana yardim et üniversite paramı cıkaramıyorum diyen şimdi 2000tl aldığını yazmış vallahi çok güldüm :D ne komik insanlar var yahu :D

Kanal Diliniz : İng/Çince

Edit :

Tamamda Çin 2 sene öncesinin TR'si gibi, Youtube'ye giriş %90 yasaklı ülkede.
Neden Çince kanal açıyorsunki?
Amacın para Kazanmamak mı yoksa?
:D

en altta yardım istemişsin, Yardım Ediyorum, Çince kanal açmayı hemen bırak.

Kanal Sayınız : 3
Adsense Günlük İzlenim : 15000-20000
Günlük Ortalama Kazancınız : 25$ - 50$
Aylık Ortalama Kazancınız :900$ - 1500$
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı: 640 (8 Ağustos başlama tarihinden bu güne kadar ki adsense de ki ortalama rakam)
TBM Ortalamanız : 0.06
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :3.26
Kanal İçeriginiz : Karışık
Çalışma Yönteminiz : 2 kanal Özgün youtube da afedersiniz boku çıkmamış videoları editleyerek ve değiştirerek. Diğer kanal tamamen a dan z ye benim hazırladığım ve kendi çektiğim videolar.
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : Hafta içi 2-4 Hafta sonları 10-12 saat (gününe göre değişiyor)
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Yaklaşık bir yıl kitap, ebook, konu ile ilgili yabanci formları tavaf etme sonrası ytpara yı tavaf etme ve bunlarla birlikte internette bula bildiğim tüm eğitim videolarını izleme sonrası Ağustos 8 de ilk videomu attım.

Not 1: Başkalarının kazancı beni soğuttu diyen arkadaşlar şöyle düşünün iki adet serbest çalışan iş adamı var. Birisi günde 10 TL kazanıyor ve diğeride ilk başta 10 TL kazanıyor. Ama aradan süre geçtikçe diğeri ilk başta 100 sonra 1000 sonra 10000 kazanıyor ama ilk iş adamı 10 TL de kalmış. O zaman ilk iş adamı nerede hata yaptığına bakıp kendini geliştirecek. Daha çok çalışacak daha çok araştıracak daha çok öğrenecek. Yine sizin mantığınızda gidersek kimsenin ticarete atılmaması lazım çünkü Sabancı Holding günde 1 milyon dolar para kazanıyor (daha çoktur da mesela) o zaman herkes ticaretten soğusun. Benim nacizene düşüncem katılırsınız katılmassınız saygı duyarım.

Not 2: Kazananlar niye kazananlara öğretmiyor diyen arkadaşlar. İnternet elinizin altında Serkan kardeşimin videolarını izlerken bakın o da ne diyor internet elinizin altında okuyun öğrenin araştırın. Ben bir yıl araştırma yaptım okudum, izledim çokmu biliyorum aştımmı kendimi haşa! Daha yolun başınadıyız. Atiyorum ingilizceniz yetersiz ise kursa gidin paranız mı yok internetten bedava ingilizce kitabı indirin. İçinden çıkmadığımız youtube dan bakın öğrenin(suan bu isi yapmak isteyen ama ingilizcesi yetersiz işsiz bir arkadaşım ingilizce öğreniyor sırf bu iş için) yani demek istedigim yeter ki kafaya taksın insan herşeyi yapar! Hepinize bol kazançlar dilerim...

Kanal Sayınız : 9
Adsense Günlük İzlenim : 20-30 k
Günlük Ortalama Kazancınız : 25-35 tl
Aylık Ortalama Kazancınız : 900-950 tl
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 220-250
TBM Ortalamanız : 0,8-0,13 tl arası
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 1-2
Kanal İçeriginiz : erotik, komedi, film
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün güncel
Kanal Diliniz : ingilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 8-9 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Haziran 2013'ten beri

Ben aslında bu tarz konuların yasak oldugunu bildiğim için şüphelenmiştim konunun başında.Üyeleri deniyorsunuz sandım arada moderatör de gitti :D

Koskoca administratörmoderatör yaptın :D oldumu bu şimdi .E tabi administratörlük gidince moderatör derler !!!:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri