Youtube ve Genel Durumumuz

Tamam herkes kazanıyo :)

Zengının malı zuurdun cenesı demişler anlayın işte...

Dağılın! :)

Alın len benim adminliğimi geri... Kimseyi banlayamadık gene :)

Cevap: Youtube ve Genel Durumumuz ;

Benim merak ettiğim şey ise arkadaşın kazanamadığı bilinmesine rağmen e-book satmasına neden göz yumuldu? Kazanamayan birisinin sattığı e-booktan millete ne hayır gelebilir? O e-booku alanların çoğu arkadaşın YTPara.com gibi bir sitede admin olmasına güvendi diye düşünüyorum.

@Muslera06 @Triqalx @Strider

Cevap: Hayır.

Ödüm patladı yahu arkadaşlar. Az önce YTPara sırat köprüsünden geçtim geldim :eek:

:D:D:D

Edit :

Tamamda Çin 2 sene öncesinin TR'si gibi, Youtube'ye giriş %90 yasaklı ülkede.
Neden Çince kanal açıyorsunki?
Amacın para Kazanmamak mı yoksa?
:D

en altta yardım istemişsin, Yardım Ediyorum, Çince kanal açmayı hemen bırak.

Hocam adam türkiyedeki çinlileri düşünmüş :D :D

---------- Mesaj saat 23:31:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:46 civarında gönderildi. ----------

Cevap: Hayır.

Ödüm patladı yahu arkadaşlar. Az önce YTPara sırat köprüsünden geçtim geldim :eek:

:D:D:D

Tekrar hayırlı olsun :) Arkadaş kazancını ispatlamış.

Oncelikle bu mukemmel dusuncen ve sorun icin tesekkurler ustadim.

Bu konu biraz aslinda yani acilis amaci bu tur seyleri cikarmak icindi ortaya.Sadece Muhammed icin degil bazi forumdaki takipdeki kisilerin bizlerle konustuklari ve buraya yazdiklarindaki celiskileri cikarmakdi.

Simdi Muhammedin kitabi gercekden bugune kadar cikmis,cikarilmis kitaplar arasindan en iyisi yada en iyi ilk 3-5 kitap arasinda diyebilirim.Neden derseniz,Muhammed bizle olan yogun ilgisinden dolayi,Ben olayim mehmet olsun yada diger arkadaslarimiz ,bizlerden aldigi bilgileri bu kitapda toplamis ve ortaya guzel seyler cikarmis.Tabi kendisinde kattigi denedigi ve yabnci forumlardan ceviri yapip ekledigi seylerde var.Bu yuzden kazanip kazanmamasindan cok kitabin iceriginin faydali olup olmayacagi onemlidir bence bu yuzdende kitap bence gayet basarili.

Ve inanin bu konunun acilis amaci bu tur seyleri gizlemek yada engellemek olsa burda bu arkadaslara ,sizin ismini yazdiginiz yonetici kardesimize haber verilir soylenir konudan uzak dur denilirdi.Yani Haberimiz olsa,bu kisi yada kisileri buraya gir yaz demeyiz,yazdirmayiz mudahale ederiz.Biraz mantikli dusunmus olsaydin sordugun sorudaki guzelligi ve muhtesem bir soruyu gercekden birde bu yonden dusunup ona gore yazardin.Ama iyikide yazmissin ustadim.Bu cevap ve dusunceler uzun zamandir kafami yiyordu.Keskede bunu biraz gec yazsaydin cunki bazilarini uyandirdik :)

Hayirlisi olsun..Allah az yada cok kazanana kat be kat versin insallah.

Aslında ilk düşüncem buydu, konunun deşifre amaçlı açıldığını düşündüm. Çünkü paralı üyelik hususunun sonuca bağlandığını açıkladığınız konuda revizyon sinyalleri vardı fazlasıyla, alabilene.

Benim size veya yönetime herhangi bir ithamım yok. Merak ettiğim şey bu arkadaş kazanamıyorsa neden e-book satışı yapıyordu ki verdiğiniz "Simdi Muhammedin kitabi gercekden bugune kadar cikmis,cikarilmis kitaplar arasindan en iyisi yada en iyi ilk 3-5 kitap arasinda diyebilirim." cevabı ile de benim merakımı giderdiniz. Arkadaşın kitabını da alıp almamakta kararsızdım, sizin referansınız için alacağım.

Tekrar hayırlı olsun :) Arkadaş kazancını ispatlamış.

Aslında ilk düşüncem buydu, konunun deşifre amaçlı açıldığını düşündüm. Çünkü paralı üyelik hususunun sonuca bağlandığını açıkladığınız konuda revizyon sinyalleri vardı fazlasıyla, alabilene.

Benim size veya yönetime herhangi bir ithamım yok. Merak ettiğim şey bu arkadaş kazanamıyorsa neden e-book satışı yapıyordu ki verdiğiniz "Simdi Muhammedin kitabi gercekden bugune kadar cikmis,cikarilmis kitaplar arasindan en iyisi yada en iyi ilk 3-5 kitap arasinda diyebilirim." cevabı ile de benim merakımı giderdiniz.

Birazdan banlanırsam şaşırma.

Tüm bu konunun açılma nedeni Triqalx'i admin yapmak mıydı :D O bizim gözümüzde zaten öyleydi :D V2'de "Şikayet Et" butonu gibi bir de "Dağılın!" butonu koyulabilir belki bu arada :D kullanmaya yetkili olan üyeler: Triqalx.

Tüm bu konunun açılma nedeni Triqalx'i admin yapmak mıydı :D O bizim gözümüzde zaten öyleydi :D V2'de "Şikayet Et" butonu gibi bir de "Dağılın!" butonu koyulabilir belki bu arada :D kullanmaya yetkili olan üyeler: Triqalx.

Çok güldüm lan :D

Evet herşey admin olmak için :D:D:D:D:D

Harbi alın şu admini :D

Kanal Sayınız : 15-20 arası
Adsense Günlük İzlenim : 8-10K
Günlük Ortalama Kazancınız : 13$-20$
Aylık Ortalama Kazancınız : 500$ 700$
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :120-150
TBM Ortalamanız : 0,14
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :%2
Kanal İçeriginiz : Teknoloji,Vine
Çalışma Yönteminiz :Özgün
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 15 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 5 Aydır

Konuyu "konu dışı"na taşıyıp geyik yapmayı sürdürülebilir hale taşıyalım diye "şikayet et" butonunu kullansam büyük ihtimalle ban yerim değil mi bu kadar admin, yönetici, moderatör ve türevleri bu konudayken :D

Bu arada mNote'tan açılacak rengi de o kısa sürede bende deneyebiliriz :P

Tamam kaşınmıyorum.

*Kanal Sayınız :*1
*Adsense Günlük İzlenim :*Ortapama 150
*Günlük Ortalama Kazancınız :*0.25 $
*Aylık Ortalama Kazancınız : 6 - 7 $
*Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 3 - 4
*TBM Ortalamanız :*0.7 - 0.8 $
*Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 1.800
*Kanal İçeriginiz :*Güncel Haber
*Çalışma Yönteminiz : Spam
*Kanal Diliniz :*İngilizce
*Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre :*2-3 Saat
*Ne Zamandır Bu İştesiniz :*Çarşambaya 30 Gün Doluyor

Gunluk izlenim 3 Gundur 500 Un altina dusmuyor Yukarda Aylik ortalamasini Aldim

Çok kazanan arkadaşlar taktiklerini de paylaşsa ne güzel olur. ytpara.com bir ailedir diyorsunuz, taktiklerinizi paylaşın kazanamayan arkadaşlarda kazansın.

Kanal Sayınız : 3
Adsense Günlük İzlenim : 400-500
Günlük Ortalama Kazancınız : 0.50-1 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : 20 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 5
TBM Ortalamanız : 0.15 ila 0.30 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :
Kanal İçeriginiz : haber
Çalışma Yönteminiz : haber sitesinden yukluyorum.
Kanal Diliniz : İNG
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 12
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 4 ay

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri