Youtube'a Ek Ekmek Kapıları ?

mochi kapanmasaydı flash oyun yapılabilirdi ama mochimedia da bitti, mobil oyun da çok zor :(

вєякαη;408324' Alıntı:
aç bi genel içerikli website 2 ay boyunca günde 2'şer adet makale gir kendin yazabiliyorsan kendin yaz kendin yazamıyorsan r10' dan makale satın al 2 ay sonra ortaya mükemmel bir site ortaya çıkar ve yıllarca kazanırsın tıpkı 2006 yılında açılmış bu site gibi www.bilgiustam.com
Ne kadar kolaymış:) 10 yılı aşkın aşkın süredir web site işiyle uğraşırım iki makele yazmak aklıma gelmedi:)

abi birde şuna denk geldim, yabancı sitelerden ürün alırken faturayı düşükten yansıtıyorlarmış gümrükte takılma olmasın diye?

evet haklısın 75 avro altında olsun diye yapılıyor hatta urun adı farklı yazılıyor.
örnek .: telefon =mp3 player yazılıyorduuuuuuuuu

ama artık birebire urunlar kontrol edılıyor enazından ciddi biçimte kontolde..
ve bazı urunler yazaklı madde statusunde.. yanı urun ulkeye girişi yasak...

bazı urunlerdede urun fiyatı düşükde olsa kontrole takıldıgında sana yazı gelır evine gumruk mudurluğune gelın dıye... gidersin ist gumruke memur yanında urun açılır fkaç para odedıgının ispatını istersen nasıl odedın çıktı dekont getır derler... o para üzerinden % 50 - %80 gumruk vergısı çıkartırlar ödersın makbuzu beyan eder urunu alırsın...
sistem artık direket kontrole geçtı... yasaklı madde gırışleri telefon mesela, xreylerde yakalanır... eskiden her bişe geçerdi gumrukten... son durumlar baya sıkıntılı vede zaman kaybı....

Arkadaşlar en sağlam iş youtube işi. Spamdan kanalllarım kapanıyor diyorsan özgün çalıaşcaksın. 2-3 ay içinde kanal zaten oturacaktır.

*youtubeden kazandığın parayla, sabit gelirli fazla güncelleme istemeyen siteler alabilirsin.

*akıllı telefonlara yönelik işler yapılabilir.(uygulama yazma vs...)

*Bilet siteleri gibi sattığın her biletten komisyon alabilirsin.

*yüksek aktif ziyaretçisi olan face sayfası alabilirsin. (websiten için hazır ziyaretçi trafiği sağlamış olursun)

Yada kazandığın parayı bankaya yatır faiz gelmesini bekle :)

her şeyi devletten bekliyorsun ya :d bitcoin bana göre borsa gibidir.

ben borsa öneririm arakdaşlara ama bu bircoin neye gire hareket eder anlamadım ?
Benım anladığım az önce baktımda, bu sistem atıyorum abd li bir zatın afrikadaki para parasını attım bir avrupa ulkesıne goturmesi ordakı kara paya ile bankadan bu bitcoınlı alması vede abdye gidincede orada bozdurup banka hesabına aktarması gibi biş eolmalı
yanı mafyanın kar apara aklama bişesi... Ben 15 dk da bunu anladım

bitcoin arkadaşlar mining sanal para gibi bir şey ekran kartlarının işlem gücüyle kazanılıyordu bildigim kadarıylada o iş öldü diye biliyorum çok zorlaşmış diyorlardı

Arkadaşlar en sağlam iş youtube işi. Spamdan kanalllarım kapanıyor diyorsan özgün çalıaşcaksın. 2-3 ay içinde kanal zaten oturacaktır.

işte abi ben bu milletimizi anlamıyorum, kanallar kapanıyor adam üzülüyor, sanki kanal açmak parayla, emek veriyorsun fakat spam yapıyorsun kanalların tabii ki kapanacak, youtube den para kazanmak bu kadar kolay olmamalı, ben daha 5-6 ay öncesine kadar bir site açıp onu 3-5 ayda adam edip adsenseden günde 10 lira para alabiliyordum

Bir konu açayım bari Özgün güncel Yabancı videolar için

En mantıklısı e-ticaret ama inanın satacak ürün bulamıyorum.Bazı arkadaşlar kızabilir herkes satacak birşey buluyorda sen neden bulamıyorsun diye?

Adwords reklamcılığını bilirim seo bilgim var orta derece php bilirim.Ama yinede bir türlü girmek nasip olmadı e-ticarete.Belki bigün denk geliriz de parayı buluruz.

internetten gerçek kazanç sağlayan 2 sektör var.
1. reklamcılık
2. affilate marketing.

bu ikisinden iyi kazandıranını görmedim.
diğer türlü online oyunlardan az çok kazanılıyor. onları biliyorum.

En mantıklısı e-ticaret ama inanın satacak ürün bulamıyorum.Bazı arkadaşlar kızabilir herkes satacak birşey buluyorda sen neden bulamıyorsun diye?

Adwords reklamcılığını bilirim seo bilgim var orta derece php bilirim.Ama yinede bir türlü girmek nasip olmadı e-ticarete.Belki bigün denk geliriz de parayı buluruz.

abi aslında e-ticaret güzel bir iş fakat ciddi yatırımlar istiyor, inanır mısın bilmiyorum ama istersen firma adını pm olarak atabilirim, firma dediğime bakma bizim burada bir dükkanı var, geçmiş aylarda muhasebe işlerini benim akrabam yapıyordu, sadece GittiGidiyor'dan 160-170 bin lira ciro yapıyordu, sitesini görsen bu mu o kadar ciro yapıyor dersin ama herif resmen yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri