Youtube'dan Para Kazanıp Araba Almak İsteyenler :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Nissan-GTR-Sport-HD-Wallpaper-640x360.jpg

Ciddi ciddi hayalimi süsleyen araç bu. Ha günlük youtube kazancımı soracak olursanız 3 TL :D Oda bu aralar 0,75 e kadar düştü :D

kardeş aracın modeli ve tam markası nedir acaba

benim yaş 17 bana lazım değil ama babama connect tipi bi araç alacam Allah nasib ederse gelecek aya :D

ahahaha yuh ulennn.....

ah muslera06 ahhhhhhhhhh yahu kardeşim nerelerdeydın sen yıllardır ?
bak 17 lik forum kardeşleri araba alıyor...biz eşşek kadar olduk :D , şu youtube videolarını biz daha gençken yukleseydın keşle ;) şimdi tır filosu kurmuş, para sayma makınaları ile günümüzü gün ediyo olacaktık :D ..neyse bunada şükür geç oldu youtube işi sayende güç olmadı.... ( 17 lik delikanlı sanada Allah yolunu açık etsin diyorum...)

kazançlarım biraz daha artsa bende ablama almak isterim :D

Daha coook var :D Şöyle bir hesaplama yapsak ayda 2K TL kazansam :D Yemesem içmesem 5 senede imzamdaki arabayı alabilirim :D 5 seneye daha iyi modelleri cıkar orasıda ayrı konu :D Bunun vergisi,yakıtı,servisi masrafı var bunlarıda hesaba katın. Öyle hemen bende 40K TL var gidim bi 40K TL olan x aracı alayım demeyin ;)

iyi para kazananların hepsini not ediyorum. :D taktik isteyecem bakalım taktik verecekler mi? :D

Abi forumun %90 kendine araba almayı düşünüyor biz kendimize daha bir don alamadık youtube parasıyla :(

ahahaha yuh ulennn.....

ah muslera06 ahhhhhhhhhh yahu kardeşim nerelerdeydın sen yıllardır ?
bak 17 lik forum kardeşleri araba alıyor...biz eşşek kadar olduk :D , şu youtube videolarını biz daha gençken yukleseydın keşle ;) şimdi tır filosu kurmuş, para sayma makınaları ile günümüzü gün ediyo olacaktık :D ..neyse bunada şükür geç oldu youtube işi sayende güç olmadı.... ( 17 lik delikanlı sanada Allah yolunu açık etsin diyorum...)

bende seneye x6 alıcam köşede dursun zamanı gelince kullanırız :D:D:D

Önce bir ilk ödemeyi alsak :) gözüm yükseklerde değil çiğköfte filan yiyeceğim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri