- Web sitesi
- www.youtube.com
benim yaş 17 bana lazım değil ama babama connect tipi bi araç alacam Allah nasib ederse gelecek aya 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim yaş 17 bana lazım değil ama babama connect tipi bi araç alacam Allah nasib ederse gelecek aya![]()
![]()
Ciddi ciddi hayalimi süsleyen araç bu. Ha günlük youtube kazancımı soracak olursanız 3 TLOda bu aralar 0,75 e kadar düştü
![]()
kardeş aracın modeli ve tam markası nedir acaba
benim yaş 17 bana lazım değil ama babama connect tipi bi araç alacam Allah nasib ederse gelecek aya![]()
Beyler hesaplarıma göre 5ay sonra şevrolet kruz alacam inş. fotolarını koyarım
![]()
Ciddi ciddi hayalimi süsleyen araç bu. Ha günlük youtube kazancımı soracak olursanız 3 TLOda bu aralar 0,75 e kadar düştü
![]()
ahahaha yuh ulennn.....
ah muslera06 ahhhhhhhhhh yahu kardeşim nerelerdeydın sen yıllardır ?
bak 17 lik forum kardeşleri araba alıyor...biz eşşek kadar olduk, şu youtube videolarını biz daha gençken yukleseydın keşle
şimdi tır filosu kurmuş, para sayma makınaları ile günümüzü gün ediyo olacaktık
..neyse bunada şükür geç oldu youtube işi sayende güç olmadı.... ( 17 lik delikanlı sanada Allah yolunu açık etsin diyorum...)
kardeş aracın modeli ve tam markası nedir acaba
Eridim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.