Youtubede Çalışıyorum Dediğinizde Tepkiler Nedir ??

• Kullanıcı france-1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Youtubermısınız :D Spamcılar olarak artık kendimize böylemi söylücez ? Herşeyin bir sonu var özgün kanalınız varsa youtubersınız spam için öyle demeyin bence

-Tık başına ne alıyosun diyor
+10 kuruş diyorum
-Çok azmış diyor.
+Ulan manyak tık başına 1 tl verse youtube batar.Sen bitane video atmıyacaksın ki.. Karşımdaki o lafı söyleyince iq seviyesini belli ediyor zaten , hiç uzatmıyorum konuyu

söyleyin söyleyin herkese söyleyin sonra adsense toplu ban yaptı yapar tabi amatörleri toplarsanız ytnin başına :)

Youtube söylemenize gerek yok internet üzeri reklamcılıkla uğraşıyorum dersiniz. webmaster, web tasarımcısı v.s deyin
Ben mesala 11 sene önce kız istemeye gittiğimde bunu demiştim :D istediğimide aldım yani :)

Bilgisayardan 1 gram anlamiyan amcama söledigimde banada ögretsene dedi o zamandan sonra kimseye söylememeye karar verdim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne iş yapıyorsun? Öğrenciyim nokta.
Babam bile bitmez ne iş yaptığımı:)

pek bilindik bir iş değil tabi özgün çalışıyor ve hak ederek kazanıyorsanız.. internet üzerinden video çekip paylaşarak para kazanıyorum demek daha açıklayıcı :):)
spamcılar diyecek bir şey yok:D takılıoz işte desinler:D

Kazancımın yarısı web sitelerden geliyor. Youtube biter web site işi bitmez. Yakınlarıma web site işiyle uğraştığımı söylüyorum. Youtubeyi kimseye söylemedim.

Özgün kanalımızdan ayda 1,2 bin dolar kazanınca yeminle hiççç çalışmıcam:D:D bu arada ben kimse desem dediğimi anlıyor ve banada öğret diye yalvarıyo:D:D biraz anlatınca yokk ya bu iş beni aşar çok karmaşık diyor:D

ben bi kaç ay önce ye kadar çalışmıyorum dedim sonra duyumlar aldım annesinin emekli maaşını yiyiyor oh ne güzel diye sonra kafam attı herkese açıkladım askerde bile evden 5 kuruş para almadım ve istemedim dedim hatta ben onlara gönderdim dedim annemin emekli maaşını topluyorum hacca göndericem dedim sonra eve home ofis yaptım 1 haftadır herkes bi iş yaptığıma inandı ama kıskançlık hat safada ya millet 1-2k lık iş bulamıyor bana diyolarki ne kadar kazanıyon 1-2k diyincede çok azmış diyor la olum sen sabahtan akşama kadar en az 12 saat çalışıyorsun 1k alamıyorsun ben home ofis yapmışım 1-2k diyince az diyorsun şu insanları anlamak gerçekten zor :)
Allah herkesin yardımcısı olsun
1 sene önce 1-2 arkadaşıma bak ben askere gidiyorum bu işi askerde yapamam sen devam et bari dedim boş boş durmaktan iyidir dedim ama en iyi verimi askerde aldım gitmeden 1 hafta önce harıl harıl çalıştım halada diyorum keşke hep o hafta gibi çalışsaydım neyse ikna ettim int cafeye gittik 1-2 kanal açtım ertesi gün ne kadar kazandım falan diyo herşeyi ben yapmışım daha kanala 1 izlenme gelmemiş ne kadar kazandığını soruyorsun ben kazanman için açmadım bu kanalları öğrenmen için açtım diyorum ohoo ben uğraşamam falan diyo o gün bugündür kimseye anlatmak istemedim...

ama yt bitmek üzere kimse baştan başlayamaz bence biraz tecrüben olması şart... (ergenler) :D

Son düzenleme:
bence şu ytparada günde 1 tl bile kazanan adam şanslı ve kafası çalışıyor neden mi ?
çok karmaşık işler yapıyoruz abi
sunucu al vds kur video bul indir renderla yükle para kazan paranı vermeyince yöntem bul al bilmem ne yap çok karışık abi ya bazen kafam almıyor :)

Soranlara internet reklamcılığı diyorum. Nasıl yani diye ayrıntı soranlara. Emlakçı gibi düşün aradan komisyon alıyorum diyorum HAAAAA TAMAM İYİMİŞŞŞ diyorlar :D fazla ayrıntıya gerek yok kafa şişiriyorlar sonra.

Bizimkiler kız bakıyor bana, kızın ailesi soruyormuş oğlan ne iş yapıyor diye bizimkilerde evden para kazanıyor gibi bişey diyorlarmış. Direk tepki şu işsiz yani :) haLbusef fabrikaya gitsem bu kazandığımın %10 nu bile kazanamıcağımı bilmiyorlar.

BİR ARA KONUSU AÇILMIŞTI AYNEN KOPYALIYORUM BAŞIMA GELEN OLAYI :D
En basiti benim babam. Askerden geldiğimde 2yıl işsiz kaldım sadece adsense ve internet işi ile uğraştım aylık gelirim ortalama 2.000 tl yi buluyordu. Sigortalı işe girsem bana verecekleri en fazla 1000 tl

neyse birgün banka extiresi çıkardım aylık masraflarımı ve kazançlarımı hesaplamak için masamın üstüne duruyordu.

Ben yokkan babam hesapları kontrol etmiş bana dediği laf ''Sen hırsızlıkmı yapıyon, milletin hesaplarından kendi hesabına paramı aktarıyon felan demişti'' konuyu ayrıntılı anlattım dedim adsense diye bir sistem var tıklamaya para veriyor diye uzun uzun anlttım durumu.

Babamın bana söylediği laf... Bende oturayım hergün reklama tıklarım bende para kazanayım. Ne işim var tarlada çalışacam vs.. dedi bende haklısın baba dedim kestim attım olayı.

ben soranlara e-ticaret sitem var oradan satış yaparak kazanıyorum hayatımı diyorum. yaşadığım sitede insanların dikkatini çekmişim komşular birbirlerine soruyormuş bu adam ne iş yapıyor diye. sürekli elimde laptop falan 2,5 senedir evdeyim arada ofise gidiyoruz. sitenin en geveze kadınını eve davet ettim. onlar eşimle sohbet ederken ben çalıştım tatmin oldular. malum bizim işte Google'ın karı konuşup durur. merhaba Google'ın doğrulama sistemini kullandığınız için teşekkür ederiz falan :D hatta kadın merak bile sardı bende yapabilirmiyim falan diye :D ogün bugündür milletle karşılaşınca nasıl gidiyor internet işleri diyorlar iyi gidiyor deyip geçiyorum:D alıştılar yani. ama kötü olan 1 aya kadar taşınıyorum. şimdi bide oradakilere anlat. af Allahım nedir bu çilemiz bizim:p

İnternet Reklamcılığı Diyorum Google ve Youtube Ağırlıklı Çalışıyorum Dediğimde Daha da Fazla Detay isterse Youtubeye İçerik Sağlayıcısıyım Diyorum Konuyu Kapatıyorum.

Ayrıca Farklı Bir Kesim Var ki Adam interneti Sadece Facebooktan İbaret Sanıyor ve Ona Rağmen Bu işi Bana da Öğret Diyebilecek Özgüvene Sahip... Hey Yumurtaya Can Veren ALLAHIM Heyyy :)

o hacker mısın yok olum ne hackerı biz hiç bilmiyoz bize göre hacker sayılırsın sende haklısın facebok hesabı çalabiliyonmu yok :D

Programcıyım diyorum bir kaç program ismi söylüyor ım ç++. Felan zaten kimse bilmiyor

youtube çalışıyorum falan demeyin ben 1 kere dedim ağzıma tıktılar lafı. En iyisi çalışmıyorum deyin yada asosyalseniz şehir dışında çalışıyorum deyin akrabalarınıza.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri