Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vallahi bıktım usandım bunu diyenlerden"baaa da öğretsene şu işi la" diyenlerden sıkıldım![]()
En basiti benim babam. Askerden geldiğimde 2yıl işsiz kaldım sadece adsense ve internet işi ile uğraştım aylık gelirim ortalama 2.000 tl yi buluyordu. Sigortalı işe girsem bana verecekleri en fazla 1000 tl
neyse birgün banka extiresi çıkardım aylık masraflarımı ve kazançlarımı hesaplamak için masamın üstüne duruyordu.
Ben yokkan babam hesapları kontrol etmiş bana dediği laf ''Sen hırsızlıkmı yapıyon, milletin hesaplarından kendi hesabına paramı aktarıyon felan demişti'' konuyu ayrıntılı anlattım dedim adsense diye bir sistem var tıklamaya para veriyor diye uzun uzun anlttım durumu.
Babamın bana söylediği laf... Bende oturayım hergün reklama tıklarım bende para kazanayım. Ne işim var tarlada çalışacam vs.. dedi bende haklısın baba dedim kestim attım olayı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.